487

Billaras

Ρίσκο με FA CUP-UPDATE!

Πέρασαν χαλαρά και όμορφα οι προηγούμενες μέρες. Βασικό το “όμορφα” και μιλάω εξωστοιχηματικά. Σημερα είμαι σε μιά φασή θλίψης, μου φεύγουν τα εγγόνια και πάνε πίσω στη Μυτιλήνη, δεν με νοιωθετε τώρα αλλά σε 20 χρόνια θα θυμηθείτε αυτές τις γραμμές. Οταν “ερημώνει” ένα σπίτι από παιδικές φωνές (ειδικά εγγονών) είναι βαρύ για τον…παππού.

Βέβαια, από την άλλη, είναι μια σπουδαία μέρα. Γιορτινή. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες, άπειροι είστε, φυσικά έχουμε κι εδώ το δίκο μας παιδί, τον Thassio, καθότι σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει. Πολύχρονος Γιάνναρε, να σε χαίρονται οι γυναίκες σου και οι θαυμαστές σου (γέλια). Σκεφτείτε ότι σήμερα έχει γενέθλια και ο πατέρας μου, 90 πλέον.

Οπότε είμαι σε περίεργη φάση, χαρμολύπης.

Πάνε αυτά τα προσωπικά/οικογενειακά. Εχουμε τα δικά μας. Μεσοβδόμαδα η Λιντς είπε να κάνει δώρο δύο γκολ στην Γουέστ Χαμ και να χάσει κι ένα επικό στο 94′ γιά το 3-2 οπότε δεν πληρωθήκαμε την δυάδα. Πάντως είδατε ότι είχαν κραγμένα λάθη στα under οι μπουκμέικερς. Σε Αρσεναλ και Τσέλσι “φώναζαν” τα λάθη και ηρθαν κι άνετα με 0-0 και 0-1.

Πλέον έχουμε FA CUP στο Νησί. Και γιά να είμαι ακριβής, δεν παίζω και τίποτα άλλο. Μόντσα και Βιγιαρεάλ τσέκαρα σήμερα εκτός Αγγλίας, αλλά παίζουν δυνατά και τα Χ οπότε τα άφησα. Αυριο update με οτιδήποτε μη εγγλέζικο. Αρα σήμερα μόνο Νησί.

Ολα τα σημεια που ειχα τσεκάρει -αν δεν τα ακούσατε στο Betsellers Radio- ήταν Μίντλεσμπρο, Μπέρνλι, Χαλ, Ρέξαμ, Σέφιλντ Γουένσντει, Γουλβς (από κύπελλο) και Πλίμουθ, Νορθάμπτον, Γουίμπλεντον, Ντονκαστερ και Σάτον (από 1η και 2η).

Αν προσέξετε, δεν έχω μέσα Μπλάκπουλ που έχει ο Μάκης. Εκει…διαφωνούμε, δεν την πιστεύω, ας την πιάσει χωρίς εμένα (γέλια).

Απο την 1η μου διαλογή τα πρώτα έφυγαν εύκολα.

Πλίμουθ (σε τοπ φόρμα και η Μπόλτον μου, ανακατατάξεις στο υλικό της Πλίμουθ), Νορθάμπτον και Γουίμπλεντον (πολύ μικρά γιά τα γούστα μου), Σάτον (κακή εκτός έδρας με 2-3-7 και σκαλωνω σε αυτό), Μπέρνλι (είπαμε, το παράκαναν οι μπουκ, τι είναι αυτα τα 2,75;).

Αρα, έσβησα (και χωρίς πολλές δεύτερες σκέψεις) τα πρώτα πέντε. Και μου έμειναν εξι, έξι…μουλάρια. Πέντε κυπελλικά.

Μίντλεσμπρο (5,00), Ρέξαμ (4,33), Σέφιλντ (6,50), Γουλβς (9,50), Χαλ (5,25) και Ντονκάστερ από την 2η Αγγλίας (5,00). Ολα έχουν πρώιμη πληρωμή, προφανώς και αντέχουν και κάλυψη, ο καθένας ας λάβει τα μέτρα που νομίζει είτε με διπλές, είτε με ασιατικά, είτε με dnb, εγώ δίνω την γενικότερη κατεύθυνση.

Και φυσικά αυτά δεν παίζονται κανένα παλιομοδίτικο 4-5-6, ούτε καν ζητουμενα τριάδων. Αυτα είναι για μονά και δυάδες το πολύ.

Τα έξι είναι πολλά. Ποιά αφήνω (από εδώ και πέρα παίζω με τις λεπτομέρειες); Αφήνω Γουλβς (έχει Λιγκ Καπ μπροστά της και μάχη σωτηρίας φυσικά). Αφήνω Σέφιλντ. Η Νιουκάστλ έχει πλέον βάθος, όσο rotation και να κάνει ο Χάουι.

Συν ότι έχει μομέντουμ. Η Σέφιλντ είναι καλή μεν, έχει 2-3 σοβαρότατες απουσίες δε. Οριακά έξω κι αυτό. Πάντως, επειδή δεν είναι στον κύριο όγκο αγώνων, το ένα είναι στις 8 και το άλλο στις 10, θα τα ελέγχουμε στο chat και στο live.

Εμεινε μια 4αδα. Προφανώς βάση αποδόσεων κάνω στραβά μάτια στην Ρεξαμ. Επρεπε να είναι στο 5,50 και βάλε. Αλλά θα το κρατήσω.

Πάει και με 5,000 λαού στο Κόβεντρι! Kαι τελικά, λέω να πάω εντελώς Κυπελλικά και να αφήσω και Ντονκάστερ. Αυτό με ζόρισε, απλά έχω…κακή εμπειρία από την Ντονκάστερ (θυμηθείτε πριν λιγο καιρο, διπλό μέσα στην Τρανμίρ και…δεν έκανε κιχ, την αναστήσαμε).

Οπότε έκλεισα. Μίντλεσμπρο-Χαλ-Ρέξαμ.

Σε patent, με βάρος στα μονά. Δεν τα καλύπτω, έχω πρώιμη σε όλα.

Κι ένα να βγει, δεν θα χάσω.

Update: Ηταν…σούπερ χθες το FA CUP. Με τον Μάκη μοιραστήκαμε τις άνετες νίκες (Μπλάκπουλ εκείνος, Ρέξαμ εγώ), δεν είναι απλό να παίρνεις σημεία του 4+ και του 5+ με…ντόρτια, έκατσε και το βραδυ η Σεφιλντ –με δόση απαραίτητης τύχης- όποτε…ζάχαρη και καραμέλα. Και στο Λίβερπουλ-Γουλβς πήγε να σκάσει το παπάκι, αλλά τα κοράκια το έκαναν το ματς…Σούπερ Λίγκα.

Anyway, ήταν μιά χαρά το κύπελλο στο Νησί, ενώ και εκτός Αγγλίας είδατε τι έγινε σε Βιγιαρεάλ και Μόντσα.

Σημερα δεν ειναι παρόμοια μέρα θαρρώ. Σηκώνει και μικρότερα σημεία ενώ δεν έχει πολλές επιλογές στο σύνολο των αγώνων.

Ξεκινώντας από αυτά τα μικρά, άφησα στην ακρη το πιθανό over στο Ατλέτικο-Μπαρτσα γιατί θα λείπει ο Λεβαντόφσκι.

Και έμεινα με τρία, θα διαλέξω τα δύο γιά μιά δυάδα. Ολυμπιακός 2+over (ότι έγινε και με ΠΑΟ και ΑΕΚ πιστεύω θα γίνει και σήμερα), ΑΕΚ 1+under 3,5 και Ράγιο-Μπέτις over. Θα αφήσω την ΑΕΚ απ’ έξω γιατί πολύ απλά με ρίχνουν οι μπουκ. Και θα πάω με μιά δυάδα απ΄τα άλλα δύο. Στο 2,05 το combo του Ολυμπιακού, στο 2.20 το over στη Ράγιο, η δυάδα στο 4,51. Και μετά στα μεγάλα.

Εσβησα Μπριζ (έπεσε πολύ στο 2,80 και δεν ξέρω πως θα την δω με τον Πάρκερ στον πάγκο) και στάθηκα εξ’αρχ’ης στα δύο που ειχα σημαδέψει για χαλαρά μπετς.

Βίλα-Στιβενέιτζ η…τρελλίτσα της ημέρας. Κάτι η παρουσία του κοκκινομούρη Εβανς στον πάγκο της Στίβε (που μπορεί να κάνει το ματς…άνω κάτω), κάτι ότι η Βίλα εδώ και έξι σερί χρόνια μπαινει στο FA CUP στον 3ο γύρο και…άμεσα χάνει-βγαίνει, με τσίγκλισαν.

Ας φάω και τάληρο. Στο 17,00 το διπλό, στο 13,00 το dnb.

Και τέλος, Αρης-Αστέρας. Κάτι η κακή εμφάνιση του Αρη με τον ΠΑΟΚ, κάτι η απουσία του κομβικού Πάλμα, κάτι η πρόσληψη Μάντζιου στον Αστέρα (μπήκε με το δεξί και ξέρουμε όλοι πως ήταν στον Αρη και τι σημαίνει αυτό) με τσίγκλισαν κι εδώ. Στο 6,00 το διπλό, έχει και πρώιμη.

Είμαι του…υψους και του βάθους λοιπόν σε μιά Κυριακή που την αντιμετωπίζω χαλαρά, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Θα είμαι και στο γήπεδο σήμερα οπότε δεν θα τα πούμε στο chat. Aύριο βράδυ νέο vidcast και Τρίτη πρωί νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras