1192

Billaras

Ρίσκο στα “κόκκινα”!

Ολα κρίθηκαν στο όριο χθες, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας. Αν τα αποτελέσματα ερχόντουσαν ακριβώς βάση των εμφανίσεων, έπρεπε να έχουν κερδίσει Λίβινγκστον, Γουίγκαν και Μπέρτον. Και να είχαν φέρει ισοπαλία Σαουθάμπτον και Μπρίστολ. Θα άλλαζε κάτι; Με την Λίβινγκστον ναι, θα άλλαζε προφανώς. Καλύτερη, πολλές ευκαιρίες, δοκάρι λίγο πριν τη λήξη, άξιζε πραγματικά αυτή.

Οι λεπτομέρειες όμως δεν ήταν με το μέρος μου αυτή τη φορά. Πάντα έτσι θα είναι. Οταν παίζεις σημεία-βουνά, πάντα θα ακροβατείς, αυτό είναι δεδομένο…

Τα ξέχασα ήδη όμως και ηρθα στο σήμερα. Εχω αποφασίσει να ρισκάρω πολύ. Σε βαθμό…ιλίγγου. Κοίταξα τα “μικρά”, τι να παίξω; Εσπανιόλ; Γκιμαράες; Μήπως το καλούτσικο g/g του ΟΦΗ; Μπα, τα αφήνω.

Και ας έρθουν.

Μετά, έχουμε τα ντέρμπι. Τεράστια ματς σήμερα. Κορωνίδα το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φυσικά. Αλλά στοιχηματικά και αυτό και τα Ιντερ-Γιούβε και Μπεσίκτας-Γαλατά και Αγιαξ-Φέγενορντ, τι να μας δώσουν; Τίποτα ισοπαλίες μήπως; Πόνταρα Χ στο Αγιαξ-PSV και πληρώθηκα. Τώρα δεν μου κάνουν το κλικ. Οποιος πάντως θέλει κάποιο fun bet, ας ψαχτεί με τα Χ…

Κι έτσι, τι μου έμεινε; Το ρίσκο που έλεγα.

Δυο σήμερα, ένα αύριο. Ξέρω ότι μπορεί να φάω φάπα. Γιατί και η Μπάγεν μπορεί να αντιδράσει μετά από δύο σφαλιάρες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και η Αϊντραχτ είναι καλά (και σε καλό κλίμα με την επιστροφή Γιόβιτς) και η Μίλαν…είναι πρώτη! Ναι, καλά καταλάβατε. Θα πάω με Φράιμπουργκ, Σάλκε και Κάλιαρι (αύριο). Η Φράιμπουργκ βέβαια είναι καλά.

Βασικά είναι σε σούπερ φόρμα. Αλλά η άλλη είναι το πληγωμένο θηρίο…

Σάλκε και Κάλιαρι τις ξέρετε. Η μιά κέρδισε μετά από ένα χρόνο, η άλλη είναι δέκα χωρίς νίκη. Γιατί τις ποντάρω; Γιατί η Σάλκε ίσως είναι στο μομέντουμ της μετά την 4αρα-ξέσπασμα. Και γιατί όσες φορές έχω δει την Κάλιαρι, την αδικούν τρελλά τα αποτελέσματα. Πιό κραγμένα ματς της Κάλιαρι που είδα; Με την Ιντερ εντός και με την Φιορεντίνα εκτός.

Εχασε και τα δύο. “Κανονικά” έπρεπε να έχει κερδίσει και τα δύο! Εδώ να προσθέσω και κάτι ακόμα. Δεν με ψήνει ρε γαμώτο η Μίλαν. Και αυτή τη φορά εχει και σοβαρές απουσίες. Ξέραμε γιά Ζλάταν, ξέραμε γιά Ρέμπιτς και Κρούνιτς (κορωνοϊός). Τώρα, χθες, ανακοίνωσε και τους Τσαλχάνογλου και Ερνάντες θετικούς. Ειδικά του Τσαλχάνογλου είναι τεράστιο το κενό (6 γκολ-9 ασίστ).

Φυσικά, πάντα η κατακλείδα είναι η απόδοση. Στο 11,00 η Φράιμπουργκ, στο 8,00 το draw no bet, στο 4,00 το Χ-2 (δε). Στο 5,25 η Κάλιαρι. Και στο 6,00 η Σάλκε. Θα θυμάστε, Σάλκε έλεγα ότι δεν παίζω ούτε χάρισμα αλλά όταν την έπαιξε λαός σε διπλό του 3,5 (και ενώ ακόμα δεν είχε νίκη). Τώρα με αλλαγή ψυχολογίας και στο 6,00 παίζω. Είναι η μέρα με τη νύχτα το no bet εκείνο με το bet τώρα.

Οποιος θέλει ρίσκο, ακολουθεί. Αμα φάμε φάπα, την φάγαμε (γέλια). Κάλιαρι και Σάλκε “ξερές” (ισχύει η πρώιμη) και Φράιμπουργκ στο 8,00 του draw no bet. Ας πούμε ότι γίνονται και patent, εγώ θα βάλω και από μισή μοναδούλα και σε κάθε δυάδα.

Νέα στήλη Τρίτη, απόψε φυσικά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras