1192

Μάκης Μηνδρινός

Ρεπό, για ευνόητους λόγους!

Χαιρετώ! Το στοιχηματικό ντεφορμάρισμα δεν προκύπτει μόνο από το αποτέλεσμα αυτό καθαυτό. Προφανώς αυτή είναι η μεγάλη εικόνα. Μπαίνει ο άλλος μέσα, βλέπει το πινακάκι κόκκινο ή πράσινο και βγάζει τα συμπεράσματά του. Λογικό ως ένα βαθμό.

Από την άλλη, εγώ καταλαβαίνω ότι είμαι ντεφορμέ όταν κάνω λάθος χημεία ή όταν δεν βλέπω σωστά τα λάθη και άρα δεν κάνω σωστές επιλογές.

Θυμάστε ίσως περιπτώσεις που έχουμε πετύχει διάνα στη χημεία. Που διαλέξαμε δηλαδή μόνο εκείνα που πέρασαν. Ειδικά σε διοργανώσεις όπως στα Κύπελλα που έτσι κι αλλιώς κυνηγάμε μεγάλες εκπλήξεις, παίζει μεγάλο ρόλο η χημεία. Θέλω να καταλήξω, στο ότι δεν κέρδισα στο Κύπελλο με Μπόρεχαμ, Μπρίστολ Ρόβερς και Νιούπορτ (εδώ είχα επιστροφή), αλλά αν είχα πχ την Ντόνκαστερ ή την Κρόουλι που αναφέρθηκαν, θα είχε βγει μικρό ή μεγάλο κέρδος.

Λεπτές γραμμές είναι αυτές.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα αναφέρω περισσότερο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα τα ματς της αρχικής μου διαλογής και όχι μόνο αυτά που θα παίξω, πολύ απλά γιατί η κακή χημεία δική μου μπορεί να είναι καλή για εσάς, αν διαλέξετε κάτι διαφορετικό. Και από τη στιγμή που δεν είμαι… στα φόρτε μου, θεωρώ σωστό να αναφέρω και τα ματς της αρχικής διαλογής ώστε να κάνετε τα κουμάντα σας.

Κατά τ’ άλλα όσοι δεν είδατε φωτογραφίες ή βίντεο από τα ματς των μικρών του Κυπέλλου, να ψάξετε να δείτε. Ειδικά στο Μαρίν – Τότεναμ, είχαμε… μυθικές εικόνες. Μια από αυτές και η κεντρική φωτό, με τον Χαρτ να αράζει πίσω από το τέρμα την ώρα του αγώνα! Θα πλήρωνα πολλά για το μισό-μισό κασκολάκι Μαρίν-Τότεναμ:

marine

Στα φρέσκα, στα του νέου κουπονιού, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Βλέπετε τι γίνεται με τον κορωνοϊό στην Αγγλία, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, ανακοινώνονται συνεχώς νέα κρούσματα, αναβάλλονται ματς, όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι το ενδεχόμενο να διακοπούν οι αθλητικές δραστηριότητες για κάποιο διάστημα είναι πιθανό.

Θα δείξει, φαντάζομαι θα φανεί από την πορεία των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα.

Από τα λίγα εγγλέζικα που έχει μεσοβδόμαδα, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο. Θεωρώ πάντως λάθος να είναι φαβορί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο εντός με τη Νιουκάστλ. Οι μπουκ παίζουν… μπάλα στη λογική του «τελευταία ευκαιρία της Σέφιλντ, καίγεται, δεν έχει περιθώρια κλπ».

Συμφωνώ ότι είναι η τελευταία ευκαιρία της Σέφιλντ για να μείνει ζωντανή, αλλά… κάποιοι πρέπει να πέσουν. Και ακόμα και να κερδίσει η Σέφιλντ, αδυνατώ να βρω πως θα πάρει τουλάχιστον 36 βαθμούς στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, όταν μετά από τα πρώτα 17 παιχνίδια της έχει μόλις 2. Υπενθυμίζω ότι το όριο παραμονής είναι εκεί, οι 38 βαθμοί.

Η μοναδική, λοιπόν, ομάδα από τις πρώτες 5 κατηγορίες της Αγγλίας που ακόμα δεν έχει νίκη, δεν μπορεί να είναι φαβορί κόντρα σε ομάδα που δεν είναι καν εντός ζώνης υποβιβασμού. Να κάνει χάρη ο Μπρους στην ομάδα που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα; Όχι, δεν το πιστεύω, δεν είναι τόσο άνετη η Νιουκάστλ. Αν έπαιζα κάτι θα ήταν η Νιουκάστλ.

Όμως σίγουρα έχει και μπόλικη ισοπαλία το ματς.

Αυτά τα ολίγα. Τα λέμε κανονικά την Παρασκευή, εκτός απροόπτου.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος