2786

Billaras

Ρισκάροντας όσο πάει!

Αργησα λίγο, απολογούμαι, αλλά οκ, μικρό το κακό, όλα τα ματς είναι βραδυνά! Καλησπέρες, εδώ είμαστε, γιά τη σύναξη τα είδατε, ακόμα να…συνέλθουμε. Και ακολουθεί Σαλονίκη, 7/10, απόψε-αύριο πρωί βάζω ποστ στο φόρουμ για να ξεκινήσουν οι συμμετοχές! Στοιχηματικά, καλή ήταν η Φέγενορντ, βγήκε η μέρα, αλλά ήθελα κάτι παραπάνω. Αμα μένουν ακόμα έξι σημεία, το ένα …δεν κουνάει (Ααλεσουντ, καμάρι ήταν, την κουβεντιάσαμε και στη σύναξη) και μένουν πέντε και…διαλέγεις δύο που σπάνε και…περνάνε τα άλλα τρία (Κάλιαρι-Οστάνδη-Τσάβες), ε, όσο να πεις τσαντίζεσαι λίγο.

Ας όψεται που δεν τις είχα δει αυτές τις τρεις… Τέλος πάντων, πήρα και κατιτίς από του Σαββάτου, οπότε όλα καλά, άσχετα αν ο στόχος είναι πάντα το (ακόμα) καλύτερα! Πάμε στα φρέσκα, αφού πρώτα επισημαίνω να διαβάσετε και την νέα στήλη (Blogger of the week), τη δίκη σας στήλη! Ξεκινησε ο Αλέκος (Kattis), θα έχει κι αύριο, και το Σαββατοκύριακο, ακολουθούν οι άλλοι.

Αγκαλιάστε τα παιδιά που βγαίνουν μέσα από εσάς, είναι ένα με εσάς. A, κάτι ακόμα, μετράμε αντίστροφα γιά νέο chat, να μπαίνετε από παντού και από το κινητό. Θέλω να πιστεύω πριν φύγει ο μήνας! Στα…φρέσκα λοιπόν. Οντως, τα σημεία θα μοιάζουν με του Μάκη, δεν γίνεται αλλιώς, ίδια οπτική-φιλοσοφία υπάρχει. Η διαφορά είναι ότι εγώ θα παίξω από σήμερα και κάτι αυριανό-μεθαυριανό.

Και ένα-δύο σημεία ακόμα που σήμερα μου βάρεσαν λίγο το καμπανάκι… Στο νησί, στο Λιγκ Καπ, οκ, είναι εξώφθαλμα Ντέρμπι και Νότιγχαμ. Βαριές φανέλες, ειδικό βάρος, δίψα και καλές ομάδες (α ρε Ντέρμπι, πως το “κατάφερες” αυτό το Σάββατο;). Η Αρσεναλ θα κάνει rotation, η Λίβερπουλ όχι, δεν έχει Ευρώπη. Αλλά και πάλι, 10.00 ο άσος; Και 7.00 το draw no bet; Οχι απλα ξεφεύγει, παραξεφεύγει.

Από εκεί και πέρα, ξεφεύγει λιγο και η Ρεντινγκ (αυτό είναι το ένα που είδα σήμερα), γιατί η Μπράιτον θα κάνει…ολικο rotation, όλα έτσι δείχνουν. Ανοδο και πάλι άνοδο θέλει, δεν ασχολείται και πολύ. Και στο 4.00 σηκώνει κουβέντα η Ρέντινγκ. Τέλος, αύριο το Νορθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καλως τα παιδια! Τρείς ήττες μαζί ο Μουρίνιο είχε να κάνει από το 2002! Θα κάνει…4η; Τα 11.

00 του άσου με τρώνε (8.00 το dnb). Αυτά είναι στην Αγγλία. Εκτος νησιού με…ψήνει η Ισπανία πάνω από όλα. Δηλαδή, επειδή εγώ είμαι λίγο χαζός, εξηγήστε μου: Μάλαγα 0-2-2. Και κάκιστες εμφανίσεις. Θέλτα 0-1-3. Και τραγωδία. Βαλένθια… 0-0-4 και…ας μην τα συζητήσουμε. Τρεις ομάδες, καμιά νίκη, όλες μαζί πήραν τρεις (!) από τους δυνατούς τριαντάεξι (!) πόντους! Και κοιτάς τώρα: Ειμπάρ δύο νίκες, παλληκαρίσια στη Γρανάδα, παλληκαρίσιο Χ προχθές με τη Σεβίλλη, με εννιά παίκτες! Χιχόν δύο νίκες επίσης.

Και Αλαβές, εδώ γελάνε, αήττητη, με διπλό και στο Καμπ Νου και ισοπαλία στην Ατλέτικο! Τώρα..έγω είμαι τελικά χαζός; Στο 4.75 η Ειμπάρ, στο 6.00 οι άλλες δύο! Ντοινγκ! Σημειώστε, στο αποψινό ντεμπουτάρει και ο καλός φορ, ο Νάνο με την Ειμπάρ (από Τενερίφη). Οποιος θέλει κάνει κάλυψη. Ολα στο Χ-2 πάνε. Εγώ δεν θα κάνω. Ας μην μείνει πάλι με παίκτη-ες λιγότερο η Ειμπάρ να δούμε.

Και ας ξεσπάσουν τα “ονόματα”, ας φάω και τάληρα, απαξιώ. Κουμάρι παίζουμε. Γιά να κλείσω με την Ισπανία, εκτός της Ρέντινγκ, το άλλο που μου χτυπησε σήμερα στο μάτι είναι το 4αρι της Κόρδοβα. Γιά δείτε το λίγο… Και αφού προσπεράσω Γερμανία (τίποτα δεν με έψησε), τελευταία στάση Λιλ-Τουλούζ. Στο 4.00 το διπλό.Γιατί τόσο φαβορί η ντεφορμέ και σε κρίση Λιλ; Δεν μου κάθεται κι αυτό με τίποτα… Μαζεύτηκαν κάμποσα, όλα…θηρία.

Πως να τα παίξω και ποιά να αφήσω εκτός; Λοιπόν… Εξω η Νορθάμπτον προς το παρόν (κι αύριο μέρα είναι, θα βάλω κι άλλη στήλη, πιό νωρίς), έξω και η Κόρδοβα γιατί δεν έχω εικόνα ως τώρα. Η Ντέρμπι θα πάει στο Draw no bet του 7.00. Μένουν ακόμα οι τρεις σπανιόλες (4.75 και 6.00 και 6.00), η Νότιγχαμ (6.25), η Ρέντινγκ (4.00) και η Τουλούζ (4.00). Αν βάλω και την Ντέρμπι χωρίς draw no bet, έχω επτά σημεία με μέσο όρο… 5.

86! Αυτά είναι …γούστα! Παίζονται και ΟΛΑ μονά, όλα σηκώνουν και κάλυψη! Λοιπόν, τα ξανοικοιτάω…Βουνά είναι. Λέω να κάνω κάτι που δεν νομίζω να έχω ξανακάνει πέντε χρόνια. Ή άντε, άλλη μιά φορά. Μου αρέσουν όλα. Και τα επτά. Ως τώρα χαλαρά μπετ έριχνα, η κάβα δεν χάνει σεντς, με παίρνει. Θα το ρισκάρω. ΟΛΑ μονά, δυάδες και τριάδες. ΠΟΛΥ προσεκτικά στη μίζα μας.

Προσέξτε καλά πως θα τα ποντάρω. Είναι επτά μονά, 21 δυάδες και 35 τριάδες. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 18/9: 214 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.054 μονάδες. Ποντάρισμα 20-21-22/9: Μονό αποδεκτό draw no bet: Ντέρμπι-Λίβερπουλ 1 (7.00) με 30 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νότιγχαμ-Αρσεναλ 1 (6.25) με 40 μοναδες. Μονό αποδεκτό: Μάλαγα-Ειμπάρ 2 (4.75) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Θελτα-Χιχόν 2 (6.

00) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Βαλένθια-Αλαβές 2 (6.00) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπράιτον-Ρέντινγκ 2 (4.00) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λιλ-Τουλούζ 2 (4.00) με 54 μονάδες. Ακόμα 5 μονάδες σε κάθε δυάδα, σύνολο 105 μονάδες (21 δυάδες) και ακόμα 2 μονάδες σε κάθε τριάδα, σύνολο 70 μονάδες (35 τριάδες). Συνολικά, 175 μονάδες σε δυάδες-τριάδες. Ανοιχτά μπετ: 494 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 7.560 μονάδες. Ως τώρα, έπαιζα 100-150 μονάδες κάτω από το μέσο όρο μου (300-350 ανά ημέρα). Τώρα, φτάσαμε 20/9, θα παίξω 150 μονάδες πάνω από το μέσο όρο. Με παίρνει. Δεν έχω χάσει σεντς ένα μήνα και τα ματς μου αρέσουν. Να το πω απλά; Εχουν ΛΑΘΗ. Δεν ξέρω αν θα έρθουν. Το ρίσκο είναι τεράστιο από πλευράς απόδοσης, αλλά έχουν λάθη. ΔΥΟ θέλω και βλέπουμε.

Με ένα παίρνω περίπου το μισό μπετ πίσω, με δύο κερδίζω. Και πάω ως και Πέμπτη. Αρα τίποτα δεν τελειώνει απόψε. Και είναι βέβαιο ότι αύριο θα παίξω…ψίχουλα, ενώ θα εξαρτηθεί και από το σήμερα. Αν βγουν …τρία, αρχίζει το γλέντι. Αρα, ναι μεν πολύ υψηλές αποδόσεις, αλλά….εδώ δεν ζαλιζόμαστε. Ούτε κολώσαμε ποτέ. Ούτε μετανοιώνουμε αν παίζουμε σωστά πάνω σε παικτικές αξίες.

Θέλει και ρέντα, θα δούμε. Και όποιος θέλει, κάνει κάλυψη. Τίποτα άλλο, τα λέμε αύριο ξανά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras