695

Billaras

Ρόμα και Άμπραχαμ!

Θα θυμάμαι τον Σον(αρο) που μας έδωσε τα δύο γκολ και μας πλήρωσε, θα ξεχάσω την Σαλερνιτάνα και το κάζο που μας έκανε (βασικά αν ήταν μεσούσης περιόδου δεν θα το ξέχναγα, θα… αυτομαστιγωνόμουν καιρό, αλλά τώρα είναι τέλη Μάη). End of story, αυτή ήταν η Κυριακή που αφήσαμε. Χάρηκα γιά Λιντς, την ήθελα στην Premier, αποδόθηκε γενικώς δικαιοσύνη παντού, όχι μόνο στην Αγγλία.

Και ειδικά γιά το Νησί φέτος, ήταν τρομερό. Και στοιχηματικά και αγωνιστικά. Και μας χόρτασε και μας πλήρωσε. Από Αύγουστο ως Μάη. Πάντα τέτοια και…ήδη μου λείπει.

Πριν πάω στα Τίρανα, το νου σας αύριο στο twitter και γενικά στα social media. Και στο Facebook! Κάτι ετοιμάσαμε με τον Μάκη, κάτι διαφορετικό, θα το δείτε σε λίγες ώρες, ελπίζω να σας αρέσει.

Πάμε τώρα στον αποψινό τελικό:

Θα το πάρει η Ρόμα. Ετσι λέω, χωρίς περιστροφές και κορδελάκια. Στον τελικό του Europa League ναι ήταν φαβορί η Αϊντραχτ αλλά δεν το “έβλεπα” έτσι απλό. Τώρα το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Αμα πέσω έξω έπεσα, τα λεφτά μου πάνε στο πολυνίκη. Σε αυτόν που δεν έχει χάσει τελικό (δεν μιλάω γιά σούπερ καπ). Σε αυτόν που έχει 4 στα 4 και που έχει δείξει ότι θέλει πολύ και αυτό.

Και ξέρει πως να το πάρει. Εκτιμώ την Φέγενορντ αλλά ομάδα που τρώει τόσο εύκολα γκολ δεν την πιστεύω. Οπως και να έχει, είτε σε κλειστό ματς (αν το πάει εκεί ο Μουρίνιο), είτε σε run and gun, πάλι έχει τρόπο η Ρόμα. Το 2,37 είναι σωστό, αν κάποιος θέλει το τιμάει. Εγώ απλά λέω να βάλω λίγο αλατοπίπερο. Δεύτερη επιλογή το “κατάκτηση Ρόμα+Αμπραχαμ any time” στο 2,87.

Καλυπτω και πιθανή παράταση ή πέναλτι, ενώ ο σούπερ φορμαρισμένο Αμπραχαμ είναι λελογισμένο ρίσκο. Kαι τριτη επιλογή είναι το ίδιο αλλά με Ρόμα στα 90′! Αυτό μας πάει στο 3,75. Ολα από το “φτιαξε αγορά”,άρα εδώ έχουμε και πιθανή πρώιμη αν γίνει 2-0.

Ποιό από τα τρια πιστεύετε ότι θα παίξω; Το…τρίτο φυσικά, το 3,75. Και άμα χάσω, θα κυνηγάω τον Μάκη που είναι “ρωμαίος” φαν (γέλια).

Τίποτα άλλο, αυτό το combo και τα λέμε με νέα στήλη Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί. Φυσικά ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ CHAT γιά τον τελικό. Και όπως είπαμε, το νου σας στα social!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras