1097

Thassios

Σήμερα έχουμε μάχη..-UPDATE!

Καλημέρα betsellerades μου!

Τα δικά μας τα παιδιά δεν θα μας πρόδιδαν ποτέ! Σε ένα ματς στοχεύσαμε χθες και στο τέλος όχι απλά πληρωθήκαμε αλλά ξενερώσαμε λίγο γιατί έτσι όπως πήγε θα μπορούσαμε να πληρωθούμε και την κόκκινη της Λάρισας. Δεν θα γκρινιάξω όμως γιατί εδώ και 2-3 στήλες έχουμε κέρδος και δείχνει να πηγαίνει καλά το πράγμα στην πιο κατάλληλη στιγμή.

Μακάρι να συνεχίσει αυτή η φόρμα αφού μας μένει οριακά ένας μήνας ακόμη.

Σήμερα όπως σας είπα και χθες έχω πιο πολλά ματς σημειωμένα. Αυτόματα σημαίνει ότι θα έχουμε και διαλογή και ξέρουμε ότι πάντα δεν είναι καλό αυτό. Ας δούμε όμως ποια είναι τα παιχνίδια.

Ξεκινάμε το μεσημέρι από την Ισπανία και τον αγώνα ανάμεσα στην Ουέσκα και την Χετάφε.

Πολύ σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες αφού αφορά την παραμονή. Η Ουέσκα θέλει πάση θυσία την νίκη ενώ από την άλλη η Χετάφε δεν θα πει όχι και στην ισοπαλία αφού είναι στο +4. Ο Προπονητής της Ουέσκα ανέφερε ότι περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι με πολύ ένταση. Κάτι τέτοιο περιμένω κι εγώ με την κόκκινη να δίνει 3,6 ενώ και λίγο που ψάχτηκα με τις κίτρινες μου αρέσει το ειδικό ‘’όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο’’ όπου βοηθάνε τα στατιστικά και δίνει το ίδιο περίπου.

Ο Ρέφερι της αναμέτρησης είναι από αυτούς που θα βγάλουν όταν πρέπει την κάρτα και δεν θα κάνει εκπτώσεις.

Προχωράμε σε ένα ακόμη παιχνίδι που έρχεται από τη Πορτογαλία και αφορά πάλι τη παραμονή. Η Μποαβίστα λοιπόν φιλοξενεί την Μαρίτιμο σε ένα ματς όπου δεν χωράει η ισοπαλία. Ματς τελικός με την χαμένη να αρχίζει να ψάχνεται μετά.

Περιμένω δυνατό παιχνίδι όπως είναι όλα τα τελευταία ματς της Μποαβίστα όπου έχουμε 6 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 7 ματς που έχει παίξει ενώ και η παράδοση των δύο ομάδων μας λέει ότι έχουμε 3 κόκκινες σε τελευταία 3 παιχνίδια. Μοναδικό αγκάθι είναι ο ρέφερι ο οποίος δεν φημίζεται για ‘’κοκκινάκιας’’ ωστόσο φέτος έχει δείξει 4 κόκκινες σε 15 αγώνες.

Στο 3,50 και εδώ η κόκκινη κάρτα.

Μετά πάμε σε ένα ‘’ντέρμπι’’ αφού πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Η Φιορεντίνα λοιπόν υποδέχεται την Γιουβέντους και αναμένεται ένα πολύ δυνατό ματς. Κανένας δε μπορεί να ξεχάσει τι έγινε στον πρώτο γύρο όπου o διαιτητής δεν έδωσε 2η κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Φιορεντίνα (ενώ είχε δείξει ήδη κόκκινη σε παίκτη τη Γιουβέντους) ενώ δεν έδωσε και 2 καθαρά πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν οι διαιτητές μετά από εκείνο το ματς.

Φωτιά περιμένω και το αποψινό παιχνίδι με την Γιουβέντους να θέλει να πάρει προβάδισμα στους βαθμούς για να αισθάνεται άνετη με τις θέσεις στο Champions League και την Φιορεντίνα να αρχίζει λίγο να βλέπει και προς τα κάτω τι γίνεται. Στο 4,5 η κόκκινη κάρτα στο αγώνα . Στο 4,65 να σκοράρει πέναλτι η Γιουβέντους.

Συνεχίζουμε με ακόμη 3 αγώνες όπου είναι από τις ψηλές θέσεις.

Στην Πορτογαλία έχουμε το βράδυ το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπράγκα και την Σπόρτινγκ. Η Μπράγκα θέλει τη νίκη για να πιάσει τη Μπενφίκα στη 3η θέση και να κάνει το κάτι παραπάνω. Η Σπόρτινγκ από την άλλη νιώθει την ανάσα της Πόρτο αφού την χωρίσουν μόνο 4 βαθμοί και σήμερα δεν πρέπει να χάσει καθώς θα είναι και η πρώτη ήττα της και αυτό σημαίνει πολλά στη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Πάντα μεταξύ των ομάδων της πρώτη 4αδας έχουμε δυνατά παιχνίδια με πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες ενώ και οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τον τελικό του Λικ Καπ τον Ιανουάριο όπου είχαμε πάλι κόκκινη κάρτα με τη Μπράγκα να θέλει και μία ρεβάνς από εκεί. Στο 3,5 η κόκκινη κάρτα στον συγκεκριμένο αγώνα και στο 7 οι ομαδικές.

Στη Γαλλία έχουμε το Λυών – Λιλ όπου διεκδικούν και οι δύο το πρωτάθλημα και μετά την χθεσινή νίκη της Παρί νομίζω πως θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Δυνατό παιχνίδι είχαμε και στο πρώτο ματς όπου βγήκανε 6 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη ενώ σήμερα στην σφυρίχτρα θα είναι ο Francios Letexier όπου έχουμε καιρό να τον αντιμετωπίσουμε και είναι αν μη τι άλλο σταθερή αξία στις κόκκινες κάρτες. Φέτος έχει 5 κόκκινες σε 15 ματς ενώ έδειξε κόκκινη και στο τελευταίο παιχνίδια ανάμεσα στην Μπορντό και τη Μονακό.

Στο 4,3 εδώ η κόκκινη κάρτα. Το θέμα είναι ότι ο προπονητής της Λυών μάλλον θα αισθάνεται λίγο άβολα σήμερα αφού πολλά ακούγονται ότι από το καλοκαίρι θα αναλάβει την ομάδα ο τωρινός προπονητής της Λιλ. Πως θα αντιδράσουν οι παίκτες άραγε αφού άμα ήμουν εγώ προπονητής της Λυών θα ήθελα να φάνε ατσάλι.

Τέλος άφησα ένα μεγάλο ντέρμπι που έχουμε στη Ρωσία.

Η Μάχη της Μόσχας σήμερα το απόγευμα αφού η Σπαρτάκ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ. Και οι δύο ομάδες κυνηγάνε την Λοκομοτίβ και την 2η θέση που οδηγεί στο Champions League και ξέρουν ότι θέλουν μόνο νίκη. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες νομίζω αφού μιλάμε για τέτοιο ντέρμπι, βαθμολογικό αλλά και τοπικό. Ο Pavel Kukuyan είναι από τους Ρώσους ρέφερι που θα δείξει ότι πρέπει ενώ την τελευταία φορά που σφύριξε ντέρμπι της Μόσχας ανάμεσα σε Λοκομοτίβ και ΤΣΣΚΑ έδειξε πάλι τη κόκκινη κάρτα.

Στο 3 η κόκκινη κάρτα και στο 6 οι ομαδικές όπου δέχεσαι την έκπτωση για τέτοιο ματς σε τέτοια περίοδο.

Αυτά λοιπόν ήταν τα ματς που ξεχώρισα σήμερα. Μια 6αδά από όπου και πρέπει να κάνουμε διαλογή.  Αφήνω το μεσημεριανό παιχνίδι της Ουέσκα γιατί παρόλο που θέλει σκληρό ματς ο προπονητής εγώ βλέπω ότι η Ουέσκα φέτος είναι η 3η ομάδα με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες και μόλις 1 κόκκινη.

Ομάδα που παλεύει για την παραμονή και με τέτοια στατιστικά δεν μου κάνει το κλικ. Μετά αφήνω και το ματς στη Πορτογαλία που αφορά την παραμονή γιατί πρώτον έχουμε όπως είπαμε μέτριο ρέφερι και δεύτερον έχει γίνει ένα μικρό θέμα αυτό με τις κόκκινες στα ματς τη Μποαβίστα και φοβάμαι μήπως και παίξουν λίγο ήρεμα σήμερα.

Έτσι μου μένουν 4 ματς πολύ δυνατά όλα.

Σίγουρα θα κρατήσω το βραδινό στην Πορτογαλία αν και εδώ που τα λέμε ο Artur Soares Dias μας κάνει λίγα νερά σαν ρέφερι. Αλλά θα είναι δυνατό ματς και δε μπορώ να το προσπεράσω. Θα δεχτώ και την έκπτωση στο Ρωσικό ματς αφού μιλάμε για το απόλυτο ματς όταν ψάχνεις κόκκινες. Και μένει να αποφασίσω αν θα ποντάρω το Ιταλικό ή το Γαλλικό. Το αποφάσισα.

Αφήνω με βαριά καρδιά το Ιταλικό στην άκρη γιατί άμα μπει δυνατά η Γιουβέντους μπορεί να δούμε από νωρίς κανένα 0-2 και να πέσει η δύναμη στο ματς.

Σίγουρα πάντως όλα όσα άφησα θα τα έχουμε υπόψη στο live ενώ σκέφτηκα και το ματς της Λιντς με την Γιουνάιτεντ αφού αυτό είναι το ντέρμπι της Λιντς αλλά και στο πρώτο ματς είχαμε μόλις 1 κίτρινη κάρτα και δεν είναι εποχή για να ποντάρουμε στους  αψυχολόγητους Άγγλους.

Με τρία ματς απόψε όπου ανεβάζω ποντάρισμα καθώς πρόκειται για μια διαφορετική μέρα από χθες και περιμένω να γίνει κάτι καλό (γι αυτό ο καλός φίλος του chat με τα γούρια τον θέλω παρών από τις 4μιση και μετά)!

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή των Βαΐων  και Χρόνια Πολλά σήμερα σε όσους γιορτάζετε!

UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Την Κυριακή μια ανάσα ήμασταν από το να γίνει λίγο πανικός αλλά οι Γάλλοι πρόσφεραν περισσότερο θέαμα παρά ‘’ξύλο’’.

Πάντως είχαμε καλές επιστροφές ενώ προχθές πήγαμε χαλαρά με ειδικά ενός παίκτη στο Ρεάλ – Τσέλσι αλλά τελικά το σουτ που έκανε κατέληξε πάνω στα σώματα των αμυντικών. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο μιας και διανύουμε Μεγάλη Εβδομάδα και αυτές τι μέρες νιώθω ότι το στοίχημα περνάει σε τελευταία μοίρα.

Γενικότερα πάντως δεν έχει κάτι αξιόλογο μέχρι το Σάββατο εκτός από σήμερα που ξεχώρισα δύο παιχνίδια που θεωρώ ότι θα έχουν ‘’ξύλο’’.

Το ένα είναι το δικό μας ντέρμπι για το κύπελλο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Και οι δύο θέλουν να σηκώσουν το κύπελλο φέτος αφού έχασαν το πρωτάθλημα και αναμένεται σήμερα να πέσουν κορμιά μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ με 1-0 στο πρώτο ματς.

Διαιτητή για την αναμέτρηση επέλεξαν τον Ιταλό Daniel Doveri που την έχει την κοκκινη κάρτα και γι αυτό θα επιλέξω και εγώ αυτή την επιλογή σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Πάντως όποιος θέλει μπορεί να ασχοληθεί και με τα πέναλτι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού ο Ιταλός την έχει πολύ την άσπρη βούλα.

Την ίδια επιλογή θα ποντάρω και σε έναν άλλο αγώνα που έρχεται από την γειτονική Τουρκία σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται ως τελικός.

Η Ερζουρούμ υποδέχεται τη Μπασακσεχίρ και ο νικητής του ζευγαριού θέτει θεμέλια για παραμονή στην κατηγορία. Με 7 κόκκινες φέτος η Ερζουρούμ και 6 η Μπασακσεχίρ είναι δύο ομάδες που μπορεί να ξεφύγουν σε δύναμη και φάουλ με τον Firat Aydinus να σφυρίζει  απόψε την αναμέτρηση που είναι ένας μέτριος ρέφερι με 3 κόκκινες σε 16 ματς. Οπότε και θα είναι το 2ο  και τελευταίο παιχνίδι που θα ποντάρουμε σήμερα (λίγο χαλαρά πονταρισμένο λόγω ρέφερι ενώ στην εταιρία που το ποντάρω μετράει και η κόκκινη σε παίκτη στον πάγκο),

Νέα στήλη μάλλον την Παρασκευή το βράδυ!

Καλή συνέχεια…

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS