1550

Billaras

Σήμερα χαλαρά, μεθαύριο ρίσκο!

Την Κυριακή το βράδυ, χαλαρός και άνετος, καθόμουνα και σέρφαρα ανά την Ευρώπη. Φάσεις, reports, τα πάντα από παντού. Και διαπίστωσα ότι σε 250 και βάλε ματς (στις Λίγκες που τσεκάρω), μόλις σε έξι παιχνίδια όλο το διήμερο δόθηκε και πέναλτι και αποβολή εναντίον μιάς ομάδας. Οχι απαραίτητα στην ίδια φάση, αλλά μόλις 6 στις 250+ δέχθηκαν “απανωτά” χτυπήματα από τους διαιτητές.

Ρέξαμ-Γουόκινγκ, Νόριτς-Μπόρνεμουθ, Λάτσιο-Σαμπντόρια τα τρία. Γουόκινγκ, Μπόρνεμουθ, Σαμπντόρια ήταν αυτές που σφυρίχθηκε σε βάρος τους και πέναλτι και αποβολή. Ποιές είναι οι άλλες τρεις; Μα…τις ξέρετε! Αυτές που έπαιξα εγώ (γέλια). Η Ολντερσοτ, η Μπρέσια, η Εσπανιόλ! Και οι τρεις δέχθηκαν πέναλτι και αποβολές.

Προσέξτε: Δεν μετράω αν κέρδισα ή έχασα.

Η Ολντερσοτ με πόνεσε πάνω από όλες, ήταν και στο 92′. Η Εσπανιόλ όμως κέρδισε, άντεξε και την Κυριακή βγήκα κερδισμένος. Η δε Μπρέσια δεν έπαιξε ρόλο, ήταν σε δυάδα που χάθηκε έτσι κι αλλιώς το g/g του άλλου ματς.

Aυτό που μετράω όμως, είναι το εξής: Οταν παίζω όλα κι όλα εννιά σημεία (τρία αουτσάιντερ και τρεις δυάδες) όλο το διήμερο, όταν ο συνδυασμός “πέναλτι κι αποβολή σε μιά ομάδα” σκάει μόνο σε έξι από τα 250 (plus) παιχνίδια και στο 1/3 των αγώνων μου πέφτω…πάνω στον συνδυασμό αυτό, τότε…τρομάζω.

Να πάω γιά ξεμάτιασμα; Γιά ευχέλαιο; Να βρω καμιά τσιγγάνα να μου λύσει τα μάγια; Προφανώς αστειεύομαι και γελάω τώρα που τα γράφω αυτά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με έχει βάλει στο σημάδι. Και χοντρά μάλιστα. Εχω ξεχάσει από πότε έχω να πάρω εγώ σφύριγμα υπέρ μου, ή γκολ στο φινάλε αγώνα. Δεν θέλω να γυρίσω στις δύο τρελλές ατυχίες περασμένων μηνών (Μπρέσια 3-4 από 3-1 και γκολ Μάλμε στο 96′ στο Europa League) που μου χάλασαν τέραστια ταμεία.

Μένω στο σήμερα. Και δέχομαι να μην έχω εύνοια ή ρέντα. Αλλά ας…παίζω στα ίσα βρε ρουφιάνα τύχη και θα δούμε τι θα γίνει! Γιά να πάρω δηλαδή έστω και ένα σημείο (Εσπανιόλ), να φυσάω-ξεφυσάω ως το τέλος ενώ στο 60′ το ματσάκι είναι χαλαρά 0-2; Γιατί να περνάω ενα μισάωρο…τρόμου; Γιατί να τρώω σοκ στο 92′ με την Ολντερσοτ; Ας έμενε 2-2, δεν ήταν καλή η Ολντερσοτ ξεκάθαρα.

Να το χάσω “νορμάλ” δηλαδή, να μην πω κουβέντα. Οχι…σαδιστικά. Πως να χωνέψω ότι πέναλτι και αποβολή είχαμε σε έξι ματς όλο το ΣΚ κι εγώ “πέτυχα” τα τρία;

Anyway, τα είπα, τα “ξόρκισα” και πάω παρακάτω. Κλάψανε μανούλες το ΣΚ (κάτι Ιντερ, κάτι Ατλέτικο, κάτι Μπιλμπάο, κάτι Τσέλσι, κάτι Λέστερ, κάτι Τότεναμ, κάτι Λιντς και πόσες άλλες), μακάρι να μην είχαμε τη διακοπή να παίξω και Σιβασπόρ (που ανέφερα την Παρασκευή γιατί έβγαζε μάτια αλλά δεν πήρα το ρίσκο ελέω επανέναρξης), ενώ αν μου χρέωνω ένα λάθος είναι που δεν ρίσκαρα, δεν πίστεψα την Φιορεντίνα.

Εβλεπα τη Νάπολι και την λυπόμουν…

Τι παίζουμε τώρα; Κατ’ αρχάς να περιμένετε update αύριο ή μεθαύριο. Κατά δεύτερον παίζω από σήμερα γιά Πέμπτη δύο άσους κυπελλικούς. Τρανμίρ στο 5,00 και Μιραντές στο 4,00. Δεν πα να έχει Premier League; Γελάει ο κόσμος με τις αποδόσεις. Σίτι λέει 1,50. Τσέλσι 1,70.

Λέστερ 1,50 και Τότεναμ 1,40! Και Γιουνάιτεντ 1,35. Πέταγαν φωτιές όλες αυτες πριν 3 μέρες και τώρα είναι “μπετά”. Βάλτε και Εβερτον και Λίβερπουλ 1,55 και 1,60 αντίστοιχα και χαίρετε.

Θα παίξω λοιπόν Τρανμίρ. Οχι ότι είναι καμιά ομαδάρα. Αλλά κάτι το “τυράκι” Μάντσεστερ Γιουάιτεντ εντός στον επόμενο γύρο, κάτι το 3-3 (από 3-0) στο πρώτο ματς, κάτι η καουρα της Γουότφορντ γιά σωτηρία (ποιό κύπελλο τώρα;) κάτι η Ομοσπονδία που τα’χει κάνει μπάχαλο και όρισε το ματς 48 ώρες μετά το…αποψινό της Γουότφορντ (ταξίδι και καπάκι ταξίδι), με οδηγούν στον άσο.

Κατά 99% η Γουότφορντ θα βάλει δεύτερη ομάδα, ή θα έχει μίνιμουμ 7-8 αλλαγές βασικών.

Και θα παίξω και Μιραντές. Στο τελευταίο της ματς μέσα στην ισχυρή Κάντιθ έχανε 3-1 και ισοφάρισε 3-3 στο 95′ και 98′! Μετά άραξε γιατί το ματς με την Σαραγόσα αναβλήθηκε. Εχει και φόρμα-ρέντα και φρέσκια είναι. Και καλή έδρα, εξαιρετική.

Και η Θέλτα; Παίζει κάθε ματς τελικό παραμονής, η σωτηρία είναι ο στόχος, ποιό Copa del ray τώρα; Και εδώ περιμένω rotation και γενικά πιστεύω ότι θα πέσουν οι αποδόσεις και στους δύο άσους. Μονά και δυάδα από σήμερα.

Από εκεί και πέρα; Τι θέλετε να παίξουμε σήμερα; Ορίστε: Εβερτον under, Πάλας g/g (αυτό ως και σκορ 1-1 θα το έπαιζα), Βίλα under, Σέφιλντ under, Σαραγόσα 1, Λυών over και Λάτσιο 2.

Κλείσαμε. Δαλέξτε και πάρτε. Και σας βάζω και αυριανά, g/g στον ΟΦΗ, να έχετε να διαλέγετε. Κοίταξα και λίγο Γουίκομ από μεγάλα σημεία, το άφησα ήσυχο. Οπότε πλην Λάτσιο του 2,70 όλα είναι “μικρά” (γιά τα γούστα μου). Εγραψα παραπάνω γιά update γιατί τσεκάρω και Βίλεμ αύριο και Χιρόνα αύριο επίσης και…Γουλβς μεθαύριο! Αλλά επιφυλασσομαι.

Οπότε, έχω τα δύο μεγάλα της Πέμπτης, μιά Λάτσιο και επτά μικρές επιλογές. Να κάνω και καμιά δυάδα; Πάλας g/g και Λυων over λέω έτσι στο χαλαρό να κρατήσω, χωρίς απαιτήσεις απλά να έχω να ασχολούμαι και απόψε με κάτι. Δείτε εσείς και τα άλλα.

Κλείσαμε. Μιά δυαδούλα χαλαρότατη και δύο μεγάλα της Πέμπτης.

Και πιθανότατο update αύριο. Και φυσικά απόψε στο chat με τόσα ματς μπας και έχουμε τίποτα live!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras