365

Thassios

Σίμων και Αυγουστίνος

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Ήττα την Κυριακή αφού στη Τούμπα και τη Βραζιλία είχαμε φιλικά ενώ οι Βολιβιανοί φίλοι μας μείνανε στα τρία γκολ από το 52′ και δεν μας έδωσα κάτι πίσω. Για την Άρσεναλ τι να σχολιάσουμε! Στο πρόγραμμα κι αυτό.

Προτού πάμε στα φρέσκα θέλω να αναφέρω κάτι. Χθες 4-5 φίλοι του chat με ρωτήσανε γιατί δε ποντάραμε κάρτες στο μεγάλο ντέρμπι Fla-Flu που είχε για το κύπελλο Βραζιλίας.

Νομίζω ότι μετά από πολλά χρόνια ξέρετε ότι εδώ στο Βetsellers δε βαράμε κουτουρού. Μάλιστα είπα χθες στο chat, ότι στο συγκεκριμένο ματς λόγω ρέφερι (ο γνωστός Body Builder που πουλάει τσαμπουκά στους παίκτες και δε βγάζει κάρτες) αλλά και ότι είναι πρώτο ματς θα έπαιζα άνετα ένα μπετ με άντερ σε κάρτες. Αποτέλεσμα φυσικά να δικαιωθώ αφού το ματς δεν είχε ένταση καθόλου , βγήκε μόλις μία κίτρινη και μία κόκκινη (ως τελευταίος παίκτης για μαρκάρισμα και αυτό από το var).

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό:;; Το όβερ 0,5 κόκκινη έδινε 2,60 (ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη αξία) ενώ ας πούμε το άντερ 3,5 κάρτες έδινε σχεδόν 5 σε απόδοση. Διαλέξτε! Τα όρια που έδιναν οι μπουκ στις κάρτες ήταν κάπου στις 7-8 και βγήκαν μόλις 2 (άντε 3 γιατί κάποιες εταιρίες μετράνε τη κόκκινη για διπλή). Οπότε χθες κέρδος ήταν που δε ποντάραμε στο ματς εμείς οι τρελοί Γαλάτες!

Πάμε τώρα στα φρέσκα! Ξεκινάμε με σεντόνι.

Περιμένω ένταση, πέναλτι και κάρτες. Με Σίμων (χοχοχο) Marciniak στην σφυρίχτρα νομίζω ότι θα τα δούμε όλα. Πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο 2,75 κρατάμε το πέναλτι. Κόκκινη ξερή δε παίζω αλλά σε συνδυασμό με πέναλτι αξίζει αυτό το 9,5. Όπως και το πέναλτι και οι δύο σε απόδοση 23.

Μετά πάμε στο Περού όπου έχει δύο αγώνες. Θα κάνω στάση και στα δύο παιχνίδια.

Στο πρώτο ματς ανάμεσα στην Κάρλος Μανούτσι και στην Καχαμάρκα θα κρατήσω ένα παίκτη. Οι γηπεδούχοι είναι σε φουλ φόρμα και ο 24χρονός Matias Succar είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (5 γκολ) και περιμένω να σκοράρει απέναντι στην αδύναμη Καχαμάρκα. Στο 3,1 αξίζει το anytime!

Στο 2ο παιχνίδι του Περού ανάμεσα στην Μπινασιονάλ και την Σπόρτινγκ Κριστάλ περιμένω ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά φάουλ.

Γενικά είναι καλές ομάδες αλλά ταυτόχρονα βγάζουν ένταση στα παιχνίδια τους. Η παράδοση μεταξύ τους μαρτυράει πολλές κόκκινες ενώ ρέφερι σήμερα είναι ο Αυγουστίνος μας (χοχοχο) που έβγαλε 5 κόκκινες στα τελευταίο του παιχνίδι πριν 4 μέρες. Στο 2,75 εδώ η κόκκινη. Σε συνδυασμό με ”όβερ 2,5 κάρτες ημίχρονο” παίρνουμε ένα ωραίο 4,75.

Επίσης περιμένω και πολλά γκολ εδώ. Στη παράδοση εκεί μέσα έχουμε ένα ωραίο 3-4 αλλά και ένα ωραίο 3-6. Βρε λες???!!!

Περνάμε μετά στη Κολομβία όπου έχουμε τη τελευταία αγωνιστική για το Apertura και έχουμε κάποιες ομάδες που κυνηγάνε τα πλέι οφ. Μέσα σε αυτές είναι και η ”αναγεννημένη” Σάντα Φε όπου παίζει μέσα στην αδιάφορη Όνσε Κάλντας.

Λέω αναγεννημένη γιατί μετά τα την έλευση του νέου προπονητή Gerardo Bedoya (παλιό της γνώριμος) έριξε μια 5αρα στην Ατλέτικο Χούλια και ξεμπούκωσε. Οπότε θέλοντας νίκη απόψε (λογικά εντός έδρας κερδίζουν οι Μεντεγίν και Πάστο που την κυνηγάνε) νομίζω ότι αυτό το 2,60 αξίζει. Εγώ θα το έδινα μάξιμουμ 1,90 αυτό το διπλό.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα.

Τώρα τι παίζουμε και πως!

Για αρχή κρατάω τα δύο ειδικά στο σεντόνι με αποδόσεις 9,5 και 23. Μετά παίρνω το απλό πέναλτι και το κάνω δυάδα με τη κόκκινη στο Περού. Τέλος θα ποντάρω δύο μονά στο Περού με πολλά γκολ αλλά και μια καλή δυάδα με το διπλό της Σάντε Φε και ένα αυριανό. Το αυριανό θα είναι ένα ειδικό με γκολ στο ματς Νιουκάστλ με την Μπράιτον.

Το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ Μπράιτον + g/g” σε απόδοση 3. Η Μπράιτον πετάει φωτιές ενώ η Νιουκάστλ τελευταία κάνει νερά στην άμυνα και δέχεται εύκολα γκολ.

Οπότε αυτά ήταν όλα. Ας κάνουν οι διαιτητές τα δικά τους (αξίζει ο τίτλος) Τα λέμε το βράδυ με την έναρξη στο σεντόνι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS