164

Billaras

Σαν να μαζεύτηκαν πολλά…

Κάθε Σάββατο πριν απο “σεντονάκι”, τα ίδια. Απο εκεί που τόσες μέρες δεν παίζαμε ελέω διακοπής, τώρα…στριμώχνονται τα σημεία! Αύριο δεν έχει ούτε το 1/3 των σημερινών επιλογών. Ολα σήμερα επειδή θα ξαναπαίξουν Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη. Κι άντε έσυ τώρα να ξεδιαλέξεις!

Καλό μεσημεράκι, ελπίζω να ακούσατε την χθεσινή εκπομπή/ανάλυση όλου του κουπονιού, ελπίζω επίσης να ξεκουραστήκατε, από εδώ και πέρα…τσίτα τα γκάζια, τέρμα οι “εθνικές” διακοπές.

Πάω άμεσα στο παρασύνθημα, καθότι και ο χρόνος πιέζει και τα σημεία είναι πολλά (να δούμε πόσα θα μείνουν). Σε σχέση με χθες πάντως και όσα ειπαμε, δεν έχω αλλάξει κάτι/ δεν πρόσθεσα/δεν αφαίρεσα.

Στην Αγγλία αρχικά στην Premier, σβήστηκαν όλα. Μεγάλο ματς σε λίγο, μεγάλο και στις 5, αλλα δεν ακουμπάω τίποτα. Η Τσέλσι που είχε “κάτι”, την πήρε ο γερο διάολος, γύρισε φαβορί στο 2,45 και σβήνετε χωρίς τύψεις, μην τρελλαθούμε κιόλας.

Οπότε η Premier αντίο.

Στην Championship έχει το πιό “μικρό” (μικρό του 2,62) αλλά και πιό σωστό φαβορί. Την Μίλγουολ. Εσβησα Μπρίστολ Σίτι (στο -άμεσο-μέλλον όμως θα την ελέγχουμε με τον αξιόλογο Μάνινγκ στον πάγκο), αλλά η Μίλγουολ έμεινε. Το είχα για κάπου 2,35 να πω την αλήθεια, νέος προπονητής, καλό κλίμα, κακή Κόβεντρι προ διακοπής. Οκ, η διακοπή πάντα κρύβει παγίδες, αλλά στο 2,62 τις δέχομαι.

Στην 1η ένα είχε (και έχει) απλά μας το βούλιαξαν. Την Γουίγκαν. Τα 4αρια έγιναν 3,30. Και πάλι “αντέχει” (κάπου στο 3,10 την είχα), έχει και κάτι απουσιούλες και την σκέφτομαι. Πάντως η Λέϊτον και κούραση έχει και δυστοκία έχει, δεν την βάζει στα δίχτυα με τίποτα.

Στην 2η “φωνάζει” η Χαρογκέιτ, τέσσερα σερί διπλά, καλή και με Σουίντον, μας έχει κάνει τα κέφια αυτή κι αλλες φορές, την ώρα που η Κρόουλι μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα κάνει…εξαιρετικό ξεφούσκωμα.

Οκ, εντός παίζει καλα, αλλά η Χαρογκέιτ είναι…σούπερ κλέφτρα. Μισό μηδέν και κερδίζει. Εδώ το 4,33 ξεφεύγει πολύ απο το δικό μου 3,30 που υπολόγιζα.

Και τέλος, πάω Νάσιοναλ Λιγκ, τώρα νωρίς, έχουμε την Ντόρκινγκ. Εδώ θα κάνω πίσω. Κατι δεν μου αρέσει. Δεν μιλάμε για Premier που πέφτει χρήμα. Εδώ οι κινήσεις είναι “μετρημένες” και “φαίνονται”.

Και αυτό που φαίνεται είναι ότι κάποιοι ποντάρουν άσο Φάιλντ. Σπανία “φοβάμαι” τις αγορές, συχνά πάω και κόντρα, αλλά τώρα θα κάνω πίσω. Εχει πάει στο 4,50 ένα διπλό του 2,70! Κάτι δεν (μου) πάει καλά, ας βγει διπλό και ας μην το έχω παίξει.

Για να φύγω εντελώς από τη Βρετανία, έχω και το 2,90 της Ρος Κάουντι. Τα είπαμε και χθες, πήγε εκεί (ξανά) ο λατρεμένος τους Ντέρεκ Ανταμς (παρατώντας τη Μόρκαμ) και αυτό άμεσα τα αλλάζει όλα.

Στο φινάλε, σιγα το…θεριό την Κιλμάρνοκ, διπλό δεν έχει κάνει ακόμα φέτος.

Αυτό είναι το Νησί. Αν με ρωτάγατε χθες απόγευμα θα σας έλεγα “patent με Ντόρκινγκ-Γουϊγκαν-Χαρογκέιτ”. Τρία 4αρια και βάλε. Τώρα το ένα τ’αφήνω και το άλλο είναι στο 3,30. Κι έχω και Ρος Κάουντι και Μίλγουολ να “βολέψω”.

Αν βγω πέρα απο τη Μάγχη, έχω…επίσης πράμα άφθονο.

Και παρότι εσβησα χωρίς πολλές σκέψεις Κασίμπασα και Στρασβούργο, έχουν μείνει πέντε μεγάλα σημεία. Χάρτμπεργκ Χ-2, Τβέντε 1-Χ, Γκλάντμπαχ, Θέλτα και Φιορεντίνα. Πλην Θέλτας που είναι σημείο…σκάλωμα (θεωρώ ότι οι νυχτερίδες “κάτι” θα αφήσουν στον λατρεμένο τους Ράφα Μπενίτεζ), τα άλλα τέσσερα έχουν κοινό παρανομαστή. “Μεγάλες”, “σεντονάτες” (στη Σοσιεδάδ η Σάλτσμπουργκ, Μίλαν-Ντόρτμουντ παίζουν μεταξύ τους, στη Σεβίλλη η PSV), με αντιπαλους είτε σε φόρμα (Χάρτμπεργκ, Γκλάντμπαχ), είτε με σούπερ έδρα (Τβέντε, ενάμισι χρόνο αήττητη εντός).

Οκ μέχρι εδώ. Αλλά πέντε μη εγγλέζικα και ακόμα Μίλγουολ-Γουίγκαν-Χαρογκέιτ-Ρος Κάουντι μου κάνουν…εννιά. Και τα εννιά είναι πολλά σημεία ως τελική διαλογή…

Εδώ πλέον μπαίνει το γούστο του καθενός. Διαλέξτε που λένε. Και ματς και τρόπο παιχνιδιού.

Εγώ θα σβήσω κι άλλα. Θα σβήσω Γκλαντμπαχ αρχικά γιατί όποτε πάει στο Βεστφάλεν κακαρώνει.

Ελπίζω να μην…θεριεψει σήμερα. Ειλικρινά, αν δεν ήταν η διακοπή θα το πόνταρα ακόμα και με την κάκιστη παράδοση. Ηταν στο ναδίρ η μιά και στο ζενιθ φόρμας η άλλη. Θα σβήσω και Χαρτμπεργκ. Ο Germanos την κράτησε. Αμην, μαζί του. Εγώ κάνω πίσω λόγω μεγάλης πτώσης. Αλλο το 7αρι, αλλο το 5αρι. Και στη Τβέντε καταλήγω στο ξερό Χ. Μηδέν η μιά εντός, μηδέν η άλλη εκτός, καλά “κουμπώνει”.

Κοιτάω και τα εγγλέζικα. Και θα σβήσω κι εδώ ένα. Και θα είναι η Χαρογκέιτ. Εδώ πάω καθαρά με ένστικτο. Εντελώς προσωπικά. Σέβομαι αρκετά τις έξι εντός έδρας νίκες της Κρόουλι ίσως.

Και μένω κι εδώ με ακόμα τρία και συνολικα με εξι.

Τωρα…τι κάνουμε; Τα “ανακατεύουμε”; Θα κάνω κάτι extreme. Κάτι too much. Κατι που ΔΕΝ είναι και το καλύτερο και που το κάνω μόνο επειδή αύριο θα παίξω λιγότερα και επειδή ερχόμαστε απο διακοπή και δεν έχω παίξει τίποτα απο το περασμένο Σάββατο.

Θα κάνω ΔΥΟ trixie.

Κατέβηκα στα έξι σημεία, δεν τα ανακατεύω, τρία βρετανικά (Μίλγουολ-Ρος Κάουντι-Γουίγκαν) και τρία μη βρετανικά (Θέλτα-Τβέντε Χ-Φιορεντίνα). Ολα έχουν πρώιμη. Ψάχνω 66% στο καθένα, δεν είναι απλό το 2 στα 3. Και δεν είναι για..κάθε μέρα (είχα να παίξω δύο συστήματα μαζί κάπου δυο χρόνια, μάλλον δεν θα το ξανακάνω στα επόμενα δύο).

Αυριο νέα στήλη με…λιγότερα απο τα μισά, τα λέμε φυσικά και στο chat μετά τις 4 σήμερα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras