639

Editorials

Σαν την Αγγλία (και την Χαλκιδική) δεν έχει!

Όποιος τολμήσει να γελάσει με κάποιον Βορειοελλαδίτη που θα του πει το κλασικό “σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”, να πέσει φωτιά να τον κάψει (πολλά γέλια).

Χωρίς πλάκα, δεν είναι καν υπερβολή αυτή η (εκ)φραση. Αγγίζει την πραγματικότητα και το λέει κάποιος ο οποίος απ΄την Ελλάδα ελάχιστα μέρη του έχουν ξεφύγει. Είχα να πάω πολλά χρόνια, θυμήθηκα πόσο όμορφα είναι, ειδικά το 2ο πόδι είναι μαγεία.

Και αμφιβάλλω αν έχουμε σε όλη την ηπειρωτική χώρα τόσες πολλές απίθανες παραλίες μαζεμένες. Σε νησιά ναι, βρίσκεις πολλές, μην αναφέρω γιατί θα αδικήσω κάποια. Αλλά στην ηπειρωτική Ελλάδα σπάνια τόση ομορφιά μαζεμένη δίπλα στη θάλασσα και σε τόσο μεγάλη χιλιομετρική έκταση (και στα τυφλά να πας, θα σκάσεις σε παραλία όπου κάνουν…διαγωνισμό οι αποχρώσεις του μπλέ και τα πεύκα σκάνε στο νερό).

Μόλις χθες γύρισα, είμαι σε mood διακοπών, αλλά ήδη ο διακόπτης γυρίζει. Γιατί ο μήνας λέει 25 Ιουλίου. Μπορεί τώρα να ξεκινάτε οι περισσότεροι τις διακοπές σας, αλλά εδώ…πάμε ανάποδα.

Και μπορεί να μην ασχολούμαι με τα προκριματικά των ευρωπαικών διοργανώσεων (παρότι είδα στην τηλεόραση τις ελληνικές ομάδες), μπορεί να έχω να παίξω από τις 28 του Μάη, αλλά έρχονται οι…αγγλιδούλες.

Και -όπως λέμε γιά την Χαλκιδική- έτσι λέμε και γιά το Νησί όταν μιλάμε γιά στοίχημα: “Σαν την Αγγλία δεν έχει”!

Τι κατάλαβαν όσοι έπαιξαν εδώ και σχεδόν δύο μήνες; Οτι καταλαβαίνουν κάθε καλοκαίρι. Τίποτα. Και όταν θα έρθει ο Ιούνης του 2023 θα κοιτάξουν πίσω και θα λένε “τι έκανα λάθος πάλι και έχασα;”. Κλασικά εικονογραφημένα αυτά, same old story.

Οπως και να’χει, δεν γράφω αυτό το Editorial γιά να ασχοληθώ με άλλους -αμένους (μπροστά βάλτε πρώτα γράμματα το Χ, το Κ, το ΒΛ, ότι θέλετε). Γράφω γιατί η σαιζόν 2022-2023 είναι προ των πυλών στο Betsellers. Η κανονική σαιζόν, μιά μουντιαλική σαιζόν, αρκετά περίεργη (θα δούμε Παγκόσμιο Κύπελλο με αναμμένο τζάκι). Μπορεί λοιπόν να έχουν ξεκινήσει μόλις τώρα Αυστριακοί-Ελβετοί-Βέλγοι και “μικροί” Γερμανοί, αλλά η σαιζόν τώρα αρχίζει να φουντώνει.

Αν δεν μπει Αυγουστος δεν είναι νέα σαιζόν.

Και φυσικά, το είπαμε, ξεκινάνε οι “μικρές” στο Νησί.

Και γράφω αυτό το κείμενο γιά να ξέρετε τι θα ακολουθήσει.

Πρώτον, το έμψυχο δυναμικό θα παραμείνει το ίδιο. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εξι αρθρογράφοι με εξειδίκευση, έξι στήλες. Και μιά έβδομη το live. Oι κάβες θα μηδενίσουν το βράδυ της Κυριακής 31/7, είναι ρυθμισμένες αυτόματα να γίνεται αυτό κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Δεύτερον, το πράγμα-όπως πάντα- θα φουντώσει μετά από ένα μήνα. Γιατί και σύστημα που κερδίζει (ή φιλοσοφία αν προτιμάτε) δεν αλλάζει. Ναι, θα παίξουμε από εδώ και πέρα, αλλά χαλαρά. Εξάλλου κάποια παιδιά είναι ακόμα διακοπές. Το βασικό μας όπλο είναι η εξίσωση φόρμα-απόδοση. Οταν δεν εχουμε φόρμα; Οπότε ναι, μελετάμε τις ομάδες, αλλά ας τις δούμε 3-4 ματς, να δούμε που πατάνε.

Τα πρώτα μπετς είναι πάντα χαλαρά και τροχειοδεικτικά.

Κοινώς: Ξεκινάμε, αλλά όπως και στο αυτοκίνητο, ξεκινάμε με 1η. Οποιος βιάζεται και θα σκοντάψει και ας πάει να δει άλλα sites. Στο Betsellers οι αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες.

Πάμε τώρα στο παρασύνθημα: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ όλοι (και στο κινητό και στον υπολογιστή σας) το Telegram!! To ζητάγατε καιρό, θα γίνει πράξη.

Οχι άμεσα. Απο αρχές Σεπτέμβρη. Αλλά από τότε και μετά, τα live σημεία θα δίνονται ΜΟΝΟ εκεί και ΟΧΙ στο chat! Mην κάνει τον κόπο κάποιος μη συνδρομητής να το κατεβάσει. Αφορά εννοείται μόνο στους συνδρομητές και εντός site σύντομα θα μάθετε λεπτομέρειες (θα σας δώσουμε λινκ του γκρουπ Betsellers και παράλληλα θα περνάει από έγκριση των admin κάθε αίτημα συμμετοχής και θα ελέγχεται αν είναι συνδρομητής, δεν θα μπορεί να μπει “παρείσακτος”).

Οπότε: Φυσικά και θα είμαστε chat συνέχεια, αλλά το live bet (και ΜΟΝΟ αυτό) θα δίνεται στο telegram γιά λόγους ταχύτητας. Ανακοινώσεις γιά νέες στήλες κλπ, κανονικά θα έρχονται στο twitter όπως και τώρα.

Δευτερον: Η εκπομπή της Παρασκευής με το Betsellers Radio δεν κουνιέται, αυτό θα έλειπε, μονάχα γιά τους συνδρομητές μας. Ομως, είπαμε να κάνουμε και κάτι εξτρά.

Και μάλιστα free, κάθε Τρίτη! Και δεν θα είναι ραδιοφωνικό, θα είναι…οπτικό (λεπτομέρεις προσεχώς). Και αυτό από Σεπτέμβρη. Θα είναι κάτι ωραίο, γιά όλους, που δεν θα επηρεάσει ούτε κατ’ελάχιστο όσα λέμε με τους συνδρομητές.

ΑΥΤΕΣ θα είναι οι δύο φετινές αλλαγές-προσθήκες στις υπήρεσίες μας. Μιά συνδρομητική, μιά ελεύθερη.

Κι αυτά…προς το παρόν γιατί με εμάς την τρελλοπαρέα ποτέ δεν ξέρετε τι έρχεται (γέλια) και δεν καθόμαστε ποτέ στα αυγά μας.

Από εδώ και στο εξής τα Editorial θα λιγοστέψουν, τα κείμενα γιά τους συνδρομητές μας θα αυξηθούν, σε ότι με αφορά αρχής γενομένης από αύριο. Ο Μάκης ήδη έγραψε ένα σεντόνι γιά Premier League, εγώ θα γράψω πιό στοιχηματικά, γιά τις “μικρές”.

Με μακροχρόνια και άλλα πολλά. Οπότε:

1)Καλό καλοκαίρι σε όλους όσους ξεκινάνε άδειες τώρα. 2)Καλή στοιχηματική σαιζόν από την ερχόμενη εβδομάδα 3)Αναμείνατε στο ακουστικό σας γιά όσα προανέφερα ότι θα γίνουν από Σεπτέμβρη (κατεβάστε telegram από τώρα, όχι τελευταία στιγμή) και 4)Τα…λέμε μέσα!

Υ,Γ: Η φωτό είναι φυσικά από Χαλκιδική προ ημερών.

Υ,Γ 2: Σκέφτομαι με τους συνδρομητές μήπως παίξουμε και Fantasy φέτος, με την Premier League, έχω ήδη κάνει Λίγκα Betsellers. Αν συμφωνήσουν πολλά μέλη, θα δώσω κώδικό (εντός site). Νομίζω είναι καλή ιδέα, θα έχει πλάκα και θα βάλουμε κι ένα δωράκι γιά τον νικητή/πρωταθλητή.

Υ,Γ3: Θυμίζω έχουμε και instagram εδώ και κάποιο διάστημα: https://www.

instagram.com/betsellers_billaras/

**Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected] ! ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας

Παλαιότερα Editorials