3888

Billaras

Σαφώς χαλαρό παιχνίδι…

Καλό μεσημέρι! Μετά από ένα τριήμερο περισσότερο γεμάτο ειδήσεις (βλέπε Φέργκιουσον) και λιγότερο γεμάτο στοίχημα, πάμε στα φρέσκα. Γιά τα μεσοβδόμαδα δεν έχω να πω πολλά, χάρηκα πολύ γιά την Ουντινέζε, το σκεπτικό μου ήταν σωστό και φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Τρία γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι, διπλό. Καμιά φορά, έτσι γίνεται, πας και κόντρα στο ρεύμα και την φημολογία.

Το κακό είναι ότι έχοντας το ματς διπλό εξ' αρχής (ποτέ δεν έγινε άσος κατά την εξέλιξη), είχα…ξεγράψει το Χ της Αταλάντα. Το έγραψα κιόλας. Δεν πειράζει όμως. Το δεύτερο κακό είναι ότι ουσιαστικά η Ιταλία…σφύριξε λήξη. Ολα έχουν ξεκαθαρίσει, θα τα δούμε και αύριο. Οι εγγλέζες μου μας τέλειωσαν (άντε, ψιχουλάκια έμειναν), οπότε…σήμερα ελαφρώς ξενέρωμα.

Τα βαλα όλα κάτω. Τι έχω στην άκρη; Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αντμίρα (σημερινή προσθήκη αυτή), Αούστρια (επίσης σημερινή), Σοσό, Μπιλμπάο, Ινβερνές (κι αυτό σημερινό), Βαγιαδολίδ ξερό Χ, Εστορίλ, Πάσος Φερέιρα, Οσασούνα. Και…τέλος. Τις Σασουόλο και Βιτσέντζα τις έσβησα. Ο ΟΠΑΠ δεν τις παίζει, αλλά δεν τις έσβησα γι αυτό. Τις έσβησα γιατί δεν εμπιστεύομαι τους “μικρούς” ιταλούς.

Οπως και τους μεγάλους, αλλά οκ, εκεί βρίσκω μιά άκρη όσο να πεις. Γιά παράδειγμα, δείτε στο Καμπιονάτο γιατί έπαιζα άσο την Κιέβο κόντρα στην Κάλιαρι (επίσης κόντρα στο ρεύμα). Και αφού ήρθε 0-0 σβηστό και αναρωτιόμουν που στο καλό έκανα λάθος στους υπολογισμούς μου, ήρθε καπάκι ένα Ρόμα-Κιέβο 0-1 στο 90' γιά να μου πει ότι δεν έκανα κάπου λάθος, απλά….

μου την έφεραν ωραία! Και έχασα μιά τριάδα σε trixie τσάμπα και βερεσέ (ήταν η μέρα που πέρασαν η Γρανάδα και η Νις). Αυτά βέβαια, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλα θα πιάσεις, άλλα θα χάσεις. Εννοώ από τα..περίεργα. Σήμερα δεν έχει πολλά περίεργα, αλλά έχει πολλά πετσοκομμένα. Φορτούνα ας πούμε. Οκ, ανέβηκε στο 1.95, αλλά και πάλι, με…ρίχνουν.

Οσασούνα ας πούμε, είναι επίσης στο 1.95. Κι εδώ με ρίχνουν όμως. Ως αποδόσεις, εκεί που κάτι αξίζει είναι λίγο η Σοσό (γιά μένα όσο φιλότιμη και να είναι η Μπρεστ έχει τελειώσει), είναι το ξερό Χ της Κορούνια (μετά τον ντόρο είδατε και χθες ότι η Σαραγόσα δεν κέρδισε, η Κορούνια ήδη έχει τρια σερί Χ και δεν θα της κακοπέσει 4ο, έχει βατό πρόγραμμα μετά, ενώ και η Βαγιαδολίδ θέλει “κατιτίς” ακόμα), ενώ νορμάλ αποδόσεις έχει στην Αντμίρα (έπεσε από το 2.

50 στο 2.38 αλλά είναι οριακά αποδεκτό), στην Πάσος (είναι οκ το 2.40, θυμίζω ότι έχει φινάλε με την Πόρτο που μπορεί να καίγεται γιά διπλό αν απόψε αργά κερδίσει το ντέρμπι), οκ και της Ινβερνές (κακώς μου διέφυγε από προχθές αυτό, είναι ένα σωστό φαβορί, ο Μπούτσερ πάει καλά την ομάδα όλη τη χρονιά κι έχει την τεράστια ευκαιρία του σήμερα κόντρα σε απογοητευμένη αντίπαλο).

Είναι ΣΑΦΕΣ ότι αυτό ΔΕΝ είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Αλλά…11 του Μάη είναι δύσκολο να βρω και κάτι άλλο. Θα βρεθεί στα επόμενα κουπόνια, αλλά δεν είναι κι εύκολο, οι μπουκ πλέον φυλάγονται. Ο Μάκης καλά κάνει και παίζει με το ζόρι μιά τριάδα (σ.σ Μάκη, αυτά που είπες γιά το final four του Λονδίνου είναι όλα σωστά, ολόσωστά. Αλλά ξέχασες αυτό που πραγματικά …δεν γίνεται και δεν το ανέφερες! Αυτό που μας κούφανε όλους! Τους…άγγλους άντρες τσιρλίντερς, χεχεχεχεχεχε).

Anyway, θα παίξω λίγο παραπάνω από τον Μάκη, αλλά κι εγώ στο χαλαρό. Θα κάνω ένα trixie με Σοσό, Βαγιαδολίδ Χ και Αντμίρα. Θα κάνω μιά πορτογαλική δυάδα (αυτά μόνο “πακέτο” πάνε, η Ακαδέμικα θα είναι άνετη μόνο αν χάνει η Μπέιρα Μαρς στο Εστορίλ) και θα κάνω και μιά δυάδα με Μπιλμπάο άσο και Ινβερνές άσο. Πετάω δηλαδή τα πετσοκομμένα της Φορτούνα, της Οσασούνα.

Ας κερδίσουν, ας σωθούν, αλλά…χωρίς εμένα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 8/5: 306 μονάδες. Υπόλοιπο: 18.806 μονάδες. Ποντάρισμα 11/5: Trixie: Σοσό 2 (2.60)-Βαγιαδολίδ Χ (3.30)-Αντμίρα 1 (2.38) με 60 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 200 μονάδες. Δυάδα: Μπιλμπάο 1-Ινβερνές 1 (3.41) με 166 μονάδες. Δυάδα: Εστορίλ 1-Πάσος 2 (4.32) με 120 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 486 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 18.320 μονάδες. Υ.Γ: Κι εγω κατά πάσα πιθανότητα θα παίξω αύριο Βαλένθια. Αλλά είναι νωρίς και στις 11 έχω μιά…βάφτιση που πρέπει να πάω. Η στήλη αύριο θα ανέβει κατά τις 2-2.30, αλλά οι “νυχτερίδες” παίζονται. Οπότε…τα κουμάντα σας. Αν θέλετε, βάλτε τες από σήμερα. Γιά τα σημερίνα, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, είναι ξεκάθαρο.

Και το έγραψα και το βλέπετε και από τις μονάδες μου. Ας βγει μιά δυάδα να βγουν και τα…τσιγάρα της εβδομάδας. Οτι παραπάνω, καλοδεχούμενο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras