87

Billaras

Σβήνοντας τρία απο τα επτά!

Σήμερα τα πράγματα ήταν απλά. Και πιστεύω όσοι άκουσαν την εκπομπή χθες, τα κατάλαβαν. Εμενε εξ’αρχής μόνο ένα ερώτημα. Τι κρατάω/τι αφήνω. Αυτό είναι όλο.

Φαίνεται έχουμε μπουκ που ακούει την εκπομπή, ή -δεύτερη εκδοχή- είστε φραγκάτοι και βάζετε τούβλα απο χθες στα σημεία που λέμε οπότε τα…βουλιάζετε! Διαλέξτε και πάρτε (γέλια).

Οπως και να’χει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η Λέιτον απο 3,40 στο 3,10 και η Τρανμίρ απο 3,10 στο 2,90 και η Χαρτλπουλ απο το 3,00 στο 2,70! Μόνο η Φλίτγουντ έμεινε ανέγγιχτη στο αρχικό 4,00.

Αυτα τα τέσσερα ηταν τα σημεία που συζητήσαμε περισσότερο στο Betsellers Radio και που κράτησα απο…προχθές (Πέμπτη μεσημέρι όταν έγραφα για την Kingbet). Υπήρχαν κι άλλα, όπως πχ η Στόουκ αλλά εδώ το δίλημμα έφυγε νωρίς, χθες βράδυ η Μπλάκμπερν χώρισε με τον Γιον Νταλ Τόμασον, το διπλό πήγε στο 2,70 και σβήστηκε πάραυτα.

Ουσιαστικά, “καθαρό” σημείο απο Premier και Championship δεν είχα. Οτι είχα ήταν απο εκεί και κάτω (πέρα απο τα τέσσερα που ανέφερα, τσέκαρα και λίγο Νιούπορτ και λίγο Μπάροου και λίγο Μέιντενχεντ).

Τέσσερα εγγλέζικα λοιπόν, στις αποδόσεις που είπα πλέον: 3,10 Λέιτον/4,00 Φλίτγουντ/2,90 Τρανμίρ/2,70 Χάρτλπουλ. Τα τρία έχουν πρώιμη, η Χαρτλπουλ δεν έχει.

Και για να κλείσω με το νησί, από Premier μεριά αν θα κρατήσω κάτι ειναι τα ψηλά combo σε Τότεναμ και Νιουκάστλ. Ασος με gg (2,60) και διπλό με gg (3,75). Είναι τίμια.

Για τα τέσσερα που έχω, τι να αναλύσω; Η Λέιτον σε τοπ φόρμα, η Φλίτγουν κάνει ξεκίνησε ντεμαράζ, η Τρανμίρ και η Χάρτλπουλ δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά παίζουν με…ψοφίμια. Ντόνκαστερ και Γουόκινγκ απλά δεν βλέπονται.

Αν μπορώ να κάνω εκπτώσεις στις αποδόσεις; Θα το πω απλά: Στα μάτια μου, Τρανμίρ και Χάρτλπουλ έπρεπε να είναι φαβορί. Οριακά μεν/φαβορί δε (καπου στο 2,55). Οπότε ακόμα έχουν αξία. Και έμεινε η Λέιτον (φωτό). Είναι η ομάδα με την κορυφαία φόρμα. Στο 3,40 πέταγα τη σκούφια μου, στο 3,10 είναι οριακά οκ. Αν είχε άλλη φόρμα και έπεφτε κάτω απο 3,00 θα το άφηνα (όπως το άφησα την Τρίτη που έπεσε στο φαβορί του 2,20).

Πάω έξω απο την Αγγλία. Χωρίς πλάκα, αυτό που βγάζει μάτια είναι η…Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Κροατία. Αλλά δεν την έχω δει ποτέ μου και κάνω πίσω. Εδώ λοιπόν εκτός Αγγλίας είχα ξεχωρίσει τέσσερα, το ένα είναι αύριο. Τα τρία σημερινά; Λέουβεν/Οβιέδο/Πεντικσπόρ. Οποιος δει την (άθλια) φόρμα της Σταντάρ ή την (σούπερ) φόρμα της Οβιέδο (και παράδοση φοβερή) θα συμφωνήσει.

Το τούρκικο είναι πιό ζόρικο. Αν είχα κάτι άλλο; Ανέφερα την Λοκομοτίβα, είδα και μια Πάτερμπορν αλλά η Κάιζερ είναι καλή εντός και έκανα πίσω. Τα μεγάλα ματς κορυφής δεν τα αγγίζω, η Λεβερκούζεν έπεσε και στο 2,30 και…οριακά δεν σκέφτηκα την Μπάγερν στο 2,80. Και στο σπανιόλικο, “διαβάζω” τα σημάδια εδώ και καιρό, δεν θα την αφήσουν την Χιρόνα, έτσι πιστεύω.

Αν σκάσει διπλάρα μαγκιά της. Θα το τσεκάρω στο live, αλλά pre game δεν παίζω (παρότι έχει ξεκάθαρα αξία).

Αρα μένω με τα τρία που είχα εξ’αρχής.

Και πάω στην πρώτη φράση, στον πρόλογο. Τι κρατάω/τι αφήνω;

Το ζύγισα πολύ. Η Χάρτλπουλ στο 2,70 και χωρίς πρώιμη; Ας πάει στο καλό. Το τούρκικο είναι εξάποντο και η Φατίχ ότι κάνει, το κάνει εντός.

Ας πάει στο καλό κι αυτή. Θα σβήσω και την Λέουβεν. Πολύ οριακά αυτό. Αν κάποιος θέλει να το ποντάρει, ας πάει στην “μπλε” που έχει πρώιμη στο Βέλγιο, κι όχι στην “πράσινη” (που δεν έχει).

Και μένω με τέσσερα…

Θυμηθείτε τι έγραψα προχθες στον απολογισμό. Δεν θέλω πολλά trixie. Ηταν πάρα πολλά τον Γενάρη και είναι ψηλά το 66% ευστοχίας που θέλουμε (2 στα 3).

Προτιμώ να πάω σε ένα ακόμα yankee. Εδώ κυνηγάω 50%. Και όλα έχουν πρώιμη.

Θα παίξω και τη δυάδα με τα combo της Premier, ψηλή δυάδα στο 7,15 (φυσικά παιγμένη στο bet builder για να έχουμε πρώιμη αν τυχόν κάποιο γίνει πρώτα 2-0 ή 0-2). Και έκλεισα. Ενα yankee, μιά δυάδα, έξι σημεία. Μπορώ να ευστοχήσω σε μόλις δύο (είτε η δυάδα/είτε δύο στο σύστημα) και να μην χάσω ή να κερδίσω κιόλας κάτι λίγα.

Το 66% του trixie το έκανα χοντρικά 33% με αυτόν τον τρόπο. Αύριο ίδια ωρα νέα στήλη, τα λέμε αργότερα φυσικά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras