3682

Billaras

Σβήνουν οι μηχανές…

Αυτό χθες ήταν που λέμε “καθαρή ισοπαλία”. Πιό καθαρή δεν γινόταν. Επαιξα 564 μονάδες, πήρα 548. Σημειώσατε “Χου”. Κι όμως, θα ήθελα κάτι παραπάνω. Ή μάλλον, γιά να το γράψω πιό σωστά, θα άξιζα κάτι παραπάνω. Είτε με την Μπρίστολ Σίτι γιά να γράψει όλο το trixie, είτε με κάποιο μονό. Ειδικά την Βόλφσμπουργκ. Η ρημάδα η μπάλα, άμα μουλαρώσει, πάπαλα.

Δεν μπαίνει ποτέ. Μιλάμε γιά ματς που στο ημίχρονο έπρεπε να είναι 0-3 και να κάνουμε πλάκα. Καμιά φάση η -σε άλλο πλανήτη- Ντόρτμουντ, απανωτές οι “λύκοι”. Χάνει μιά ο Ολιτς από…μισό μέτρο ψηλά άουτ. Λες “οκ”. Μετά σκοράρει. Ολα καλά. Και μετά….το άχαστο. Η ευκαιρία της χρονιάς, γιά χάιλάιτ. Εβαλα τη φωτό, αυτή που βλέπετε.

Πάνω στη γραμμή, δοκαρι οριζόντιο, πέφτει η μπάλα, βρίσκει ξανά τον Ολιτς και…ξανά οριζόντιο και έξω! Δείτε εδω το βίντεο, στο 1.10'' περίπου: http://www.youtube.com/watch?v=_KznLXw-pRk . Δεν μπήκε εκεί, μετά ξύπνησε η Ντόρτμουντ, τούμπα όλα…. Τέλος πάντων, είπαμε, η μπάλα άμα δεν θέλει, δεν θέλει. Να την βάλω στα δίχτυα μόνος μου δεν γίνεται. Πάμε στο σήμερα.

Στα φρέσκα. Χλιαρά είναι σήμερα τα πράγματα. Καμιά σχέση με το χθες που η αρχική διαλογή είχε 22 σημεία. Κάποια φαβορί (Λάτσιο, Αταλάντα, Νάπολι, over στο ίδιο ματς), κάποια αουτσάιντερ (Τορίνο, Βαγιαδολίδ, Εσπανιόλ και….Εργοτέλης και Ατρόμητος). Κοίταξα και μερικά Χ, άλλα έκανα πίσω. Οπότε περιορισμένες επιλογές. Θα είμαι χαλαρός. Γιατί να το πιέσω; Σβηστός θα πάω.

Γιά τα φαβορί, η απορία μου είναι…μιά: Γιατί τόσο ψηλά η Αταλάντα; Σαφώς και είναι μιά χαρά επιλογή, αλλά…κάτι με σκαλώνει, με πονηρεύει. Αν ήμουν μπουκ, δεν θα το έδινα πάνω από 1.65. Λέω να το αφήσω και να πάω σε μιά απλώς χαλαρή δυάδα. Over στο Απόλλωνας-Εργοτέλης του 1.85 (όλα τα ματς του Σάντσεζ ανοίγουν, έχω δεδομένο ότι θα το χτυπήσει και ο Εργοτέλης) και διπλό την Νάπολι στο 2.

37. Και μετά, τα μεγάλα…. Αναρωτιέμαι αν η Τορίνο το χτυπήσει και πόσο. Προβληματίζομαι. Με προβληματίζει και η Εσπανιόλ ελέω απουσίών. Σάντερλαντ εγώ θα ρισκάρω στο 6.00, έχω σε κάκιστη κατάσταση την Τότεναμ και καλύτερα εκτός τις “μαυρόγατες”, παρά εντός. Τι έμεινε; Η Βαγιαδολίδ που έχει και κίνητρο και καλή εντός είναι και βρίσκει και την κακή Βαλένθια εν μέσω Ευρώπης (και χωρίς κίνητρο).

Και τα…ελληνικά. Γελάνε και οι πέτρες με τις αποδόσεις. Αλλά δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Ο Εργοτέλης ας πούμε, θα το παίξει στα ίσια. Και άμα μπορεί να κάνει διπλό, θα το κάνει, θα τον ρίξει τον Απόλλωνα. Γιατί λοιπόν στο 7.00;;; Και στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έχει παίξει μεσοβδόμαδα, να μην έχει Στοχ (πάνω που φορμαριζόταν) και να έρχεται σύντομα και η ρεβάνς, το 4.

60 του εξαιρετικού Ατρόμητου δεν είναι μεγάλο; Ο Ατρόμητος έχει ξαναπεράσει, έχει κάνει μεγάλα διπλά, δεν θα έπρεπε να έχει πάνω από 3.80-4.00 το διπλό. Καταλήγω. Βαδιαδολίδ, Σάντερλαντ και…Εργοτέλης. Οι δύο τελευταίες και σε μονά. Και σε trixie όλα μαζί. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Επιστροφές από 5/4: 548 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.708 μονάδες. Ποντάρισμα 6/4: Δυάδα: Απόλλωνας over-Νάπολι 2 (4.

38) με 113 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Εργοτέλης 2 (7.00) με 45 μοναδες. Μονό αποδεκτό: Σάντερλαντ 2 (6.00) με 50 μονάδες. Trixie: Βαγιαδολίδ 1 (2.80)-Σάντερλαντ 2 (6.00)-Εργοτέλης 2 (7.00) με 25 μονάδες οι δυάδες, με 5 η τριάδα, όλο μαζί 80 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 288 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.420 μονάδες. Νομίζω ότι είναι προφανής η χαλαρότητά μου. Σβηστά πάω. Οτι και να βγει, είμαι από πάνω, αν δεν βγει….

ποτέ μη σώσει (γέλια). Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα (σ.σ επειδή την Τρίτη υπάρχει απεργία της ΕΣΗΕΑ, η δική μου στήλη θα μπει αρκετά αργά, μετά τις 18.30-19.00 και θα ειναι κυριολεκτικά “¨μονολεκτική”, χωρίς αναλύσεις κλπ, ξερά σημεία. Δημοσιογραφική δουλειά δεν θέλω να κάνω, ούτε πρέπει).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras