1220

Billaras

“Σβηστά” με γκολάκια…

Καθαρή ήττα την Κυριακή. Ταυτόχρονα, απολύτως αποδεκτή. Ισοπαλία το Σάββατο, -15 μονάδες την Κυριακή. Αν θα μπορούσε να έχω πάρει κάτι απ’ τα ματς; Νομίζω όχι. Ούτε η Κάλιαρι, ούτε η Λιλ άξιζαν να κερδίσουν, ορθώς ήρθαν Χ, μην πω ότι έπρεπε να έχουν χάσει. Στο Ολντ Τράφορντ δεν το παλέψαμε καν, πως να παλέψεις με 2-0 στο 3′ και 3-0 στο 20′; Περιμενα φεστιβάλ γκολ μεν, όχι έτσι δε.

Και ένα πχ 8-4 θα ήταν πιό “σωστό” βάση όσων είδαμε. Τέλος, αν θα άλλαζα κάτι, δεν θα έπαιζα τον ΠΑΟ. Με έπιασαν “κώτσο” εδώ. Εγώ είδα αποστολή. Που να φανταστώ έξω ο αρχηγός Κουρμπέλης (στο…ξενοδοχείο), ο τερματοφύλακας Διουδής (στο…ζέσταμα) και ο πιτσιρικάς αλλά πολύ καλός Ζαγαρίτης (από φλασιά Μπόλονι); Αν ήξερα 11αδες, αυτό θα το άφηνα…

Πάμε παρακάτω.

Η κοιλιά είναι εδώ και φαίνεται. Και την περίμενα μετά από 4 μηνάκια σούπερ ντούπερ. Αλλά δεν αλλάζει κάτι, το μόνο που αλλάζω είναι η μίζα και το τονίζω διαρκώς.

Στα φρέσκα; Πιό πολύ απόψε με ενδιαφέρει να κερδίσουν οι…Πυραμίδες που έδωσε από χθες το Τζίνι και το 2,20 έγινε πλέον…1,35 (άγρυπνοι φύλακες εδώ στο Betsellers), παρά το αποψινό πρόγραμμα.

Αύριο θα έχω update, είναι λίγο καλύτερα.

Σήμερα…σβηστά. Οχι λόγω κοιλιάς, αλλά λόγω σημείων. Τι να παίξω; Στα δυο του Λιγκ Καπ, δεν μπορώ να παίξω φαβορί Μπρέντφορντ, μην τρελλαθούμε. Και στο Αρσεναλ-Σίτι, αν υπάρχει κάπου λάθος είναι το under. Η Σίτι μετά από εκείνο το 2-5 από την Λέστερ, τα έσφιξε τα λουριά. Δέκα στα έντεκα ματς πρωταθλήματος στο under είναι! “Βοηθάει” σε αυτό και η αφλογιστία που έχει μπροστά.

Στο πρωτάθλημα που έπαιξαν ήδη, 1-0 ήρθε. Και δεν νομίζω ο παλιόφιλος Γουαρδιόλα να θέλει να εκθέσει τον Αρτέτα. Γιά την Αρσεναλ ουδέν σχόλιο, τα ξέρετε. Εκτιμώ λοιπόν ότι το 2,10 του under παίζεται κι έχει λάθος.

Τα πέντε εξ’αναβολής σε 1η-2η-Νάσιοναλ Λιγκ δεν λένε τίποτα, πάει το Νησί. Στο γερμανικό κύπελλο σήμερα τα έσβησα όλα, αύριο κάτι έχω δει.

Οπότε τι απέμεινε; Η Ισπανία. Ψιλοτίμιο ασάκι η Βιγιαρεάλ αλλά έχει απόντες οπότε πάσο. Η Λεβάντε βούλιαξε στο 2,60 οπότε σβήσιμο (στο αρχικό 3,10 παιζόταν). Παω κι εδώ στα γκολ. Βαλένθια-Σεβίλλη και Σοσιεδάδ-Ατλέτικο καλοπληρώνουν στα γκολ. Και στα g/g και στα over και στα combo τους. Η Βαλένθια τα…μισά της ματς τα κάνει μπάχαλο προς το τέλος.

Τρώει-βάζει. Η Σοσιεδάδ έχει καλές επιστροφές (τουλάχιστον στην αποστολή οι Σίλβα και Οϊαρθάμπαλ, παίκτες που την μεταμορφώνουν επιθετικά/δημιουργικά). Και η Ατλετικό σαφώς πιό επιθετική από άλλες χρονιές, Φέλιξ οκ, Κόστα γύρισε.

Αρα, έχω τρία στο σακούλι. Αρσεναλ uder, Σοσιεδάδ g/g και Βαλένθια g/g. Οποιος θελει, ας δει και τα combo ή τα over τους στα δύο σπανιόλικα.

Επειδή η μέρα είναι γιά..χαμηλά λιπαρά, λέω να αφήσω το under, να παίξω τα δύο σπανιόλικα g/g στο 1,90 (Βαλένθια) και 2,00 (Σοσιεδάδ). Και εντελώς χαλαρά, να τα κάνω και τριάδα (είπαμε, χαλαρά, έχω να παίξω τριάδα κάτι χρόνια), με το αυριανό g/g στο 1,90 επίσης του Μονπελιέ-Λιλ. Η Μονπελιέ στα 4 από τα τελευταία 6 έχει φέρει σκορ 2-2, 3-2, 1-3 και 4-3! Και η Λιλ από τον Αυγουστο μόνιμα ένα μίνιμουμ εκτός το βάζει σε όλες τις διοργανώσεις.

Τίποτα άλλο, θα δούμε μαζί μπαλίτσα στο chat μπας και σκάσει και τίποτα live, αλλά είναι εξώφθαλμο ότι πάω “σβηστά” εντελώς. Και αύριο update με κάποια σημεία κανονικά (ασόδια δηλαδή).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras