230

Billaras

“Σβηστά” με δυάδες…

Μιά χαρούλα! Δυο στα τρία ήθελε, το πήρα κι έφυγα, καλό κέρδός, “πάτσισε” πάλι ο Σεπτέμβρης. Οταν αριστερά και δεξιά κουτουλάγαν (αυτή Βαλένθια, πόσο κόσμο έχει ήδη στείλει αδιάβαστο;), εδώ χαλαρά και ωραία. Η Σίτι…πάλι βρήκε τον τρόπο (πως το κάνει αυτό με την Γουέστ Χαμ ειδικά δεν ξέρω), η Σόλιχαλ ήταν…δωράκι απ΄τους μπουκ (είχα καιρό να δω τόση αμπαλίαση μαζεμένη όσο στην Κιντερμνίστερ, πουλί πετάμενο δεν άφησαν, 100 σουτ στα περιστέρια κι έξω από το γήπεδο έκαναν).

Η Μπέρμιγχαμ θα μπορούσε να μας απογειώσει αλλά αδίκησε τον εαυτό της. Δοκάρι στο 55′, διπλή φοβερή ευκαιρία σε τετ α τετ στο 80′, αποβολη στο 89′. Ολα αυτά με το σκορ στο 0-0 και την Γουότφορντ να μην κάνει περίπου τίποτα. Πολύ άδικο το τελικό 2-0 με δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Και γιά τη Μπέρμιγχαμ και για έμας. Αλλά είπαμε. Πήρα τη δυαδούλα κι έφυγα, no problem, η δουλίτσα έγινε!

Σημερα, αρχικά είναι μιά σπουδαία μερά για μένα.

Πως το έχω καταφέρει, να γιορτάζουν μαζί Μάνα, πεθερά, κόρη και δύο ανηψίες! Της Αγιας Σοφίας και των ποθητών κορών της, Πίστης-Ελπίδας-Αγάπης. Μόλις κλείσω την στήλη έχω…τηλέφωνα και επισκέψεις. Και το βράδυ θα πάω και στο γήπεδο. Οπότε, στο chat θα είμαι για λίγο, κάπου ένα δυωράκι, 4 με 6. Εξάλλου, μπορεί να είναι μέρα γιορτής και γηπέδου, αλλά γιά στοίχημα δεν είναι.

Τα μελέτησα (ξανά) όλα. Απ’ την αρχή. Τι να παίξω; Χθες εκτός Αγγλίας ορθώς άφησα και Λάτσιο και Κλάγνγκενφουρτ. Σημερα, βάση αριθμων τα “καλύτερα” μπορεί να έρθουν απο την Β’ Ισπανίας (κάτι Φερόλ και κατι Τενερίφες), αλλά δεν έχω εικόνα και τα φοβάμαι να τα ρισκάρω μέσα Σεπτέμβρη. Στο δε Νησί, είδατε πόσες ανατροπές έγιναν.

Γενικώς οι ομάδες πάνε “αλλού ντ’ αλλού” ακομα. Οπότε, θα κάνω το απλό: ΚΑΝΕΝΑ σημείο (εννοώ ασόδιο). Ούτε ένα. Κοίταξα μερικά, τζίφος, δεν φτουράνε. Καιρός πανιά-καιρός κουπιά. Στοιχηματικά σήμερα έχουμε…κουπιά. Οριακά δεν έπαιξα Μόντσα (χρωστάει η Λέτσε αλλά δεν ξέρω αν το ξοφλήσει σημερα το γραμμάτιο), Χάβρη θα έπαιζα αν δεν έδιωχναν προχθές τον Μπλαν απο τη Λυών, σημεία γιοκ.

Μονο με γκολ. Και δυάδες. Προσέξτε: Εκατοντάδες sites αυτό το παιχνίδι (γκολάκια, οβεράκια, combos ψιλαδάκια κλπ) το έχουν ως “βασικό” παιχνιδι τους. Είναι αυτά που έχουν βρει “μαξιλαράκι” εκεί, γιατί από σημεία…δεν σκαμπάζουν, πάνε φυλακή. Εδώ, στη στήλη μου, οταν θα βλεπετε τέτοια ψιλαδάκια η μετάφραση θα είναι πάντα η ίδια, ότι ο Billaras κάνει “καφενείο”.

Να πέρασει η ώρα του. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι!

Τι μου αρεσει; Δυο…αυριανά over+g/g σε Νότιγχαμ και Γρανάδα, τους εχουν ξεφύγει, στο 2,20 η Νότιγχαμ και στο 2,30 η Γρανάδα. Ωραία δυαδούλα για Δευτέρα βραδυ (γέλια).

Και σήμερα, αφού οριακά άφησα το g/g στην ΑΕΚ (ψηλό το 1,95 και αξίζει πονταρίσματος, απλά δεν θέλω να…παρακαλάω γκολ Ολυμπιακού), παίρνω ακόμα δύο και καθαρίζω.

Φροζινόνε-Σασουόλο (αντίπαλος του μεγάλου του δημιουργήματος ο Ντι Φραντσέσκο) σε over+g/g (2,05) και Εξέλσιορ-Αλμίρα over 3,5+g/g στο 2,50! Εδώ ανέβασα το λάιν, γιατί το over 2,5 με πήγαινε στην ψείρα του 1,80. Σημείο “κλεμμένο” από τον Αγγελο την Παρασκευή στην εκπομπή.

Ιδού λοιπόν όμορφα, χαλαρά και απλά. “Σβηστή” μέρα με μιά δυάδα, ακόμα μιά δυάδα αύριο, έχω να περιμένω και την κόκκινη στο Μίλγουολ-Λιντς απο χθες, καλά είμαι! Ξαναλέω: Αυτά είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Μπορεί στον…λαό να αρέσουν, αλλά…ο ίδιος λαός (και γράφοντες και παίζοντες) είναι οι χασούρηδες της υπόθεσης! Για να μην πω “no bet” παίζω και εγώ δύο δυαδούλες σβηστά και καθαρίζω. Η μιά (η σημερινή) δίνει 5,12 και η αλλη (η αυριανή) δίνει 5,06. Πάπαλα.

Αυριο θυμίζω, στις 8 το βράδυ ΝΕΟ vidact, μην το χάσετε. Και νέα στήλη την Τρίτη πλέον!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras