2752

Billaras

Σεβασμός στα χρήματα που ποντάρουμε!

Το Στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που ανέκαθεν δελέαζε τον Έλληνα παίκτη, γιατί πολύ απλά το έχει μέσα του. Όλος ο κόσμος προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να ενισχύσει το εισόδημα του. Δεν είναι τυχαίο που βρισκόμαστε ψηλά στην λίστα με τους πιο διαβασμένους παίκτες. Απλά επειδή η ζωή έχει αλλάξει, η ορμή του παίκτη να κερδίσει «εδώ και τώρα» τον κάνει να είναι ασυγκράτητος στις επιλογές του.

Η επιτυχία στο Στοίχημα δεν είναι εύκολο πράγμα και ο λόγος ότι υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που επηρεάζουν το άθλημα που επιλέγει ο παίκτης. Δεν θέλω να σας κουράσω με θεωρία σήμερα, αφού είναι η τελευταία μέρα που γράφω. Πριν ξεκινήσω την ανάλυση μου, θα σταθώ στον τίτλο μου την Παρασκευή «Προσεκτικό ποντάρισμα». Όπως είδατε με το καλημέρα, μετά την διακοπή, είχαμε πολλά σπασίματα.

Σημείωσα από τα 70 φαβορί κάτω του 2.00, έσπασαν τα 34! Ναι, καλά βλέπετε 49% ποσοστό τεράστιο και όμως πονταριστήκανε από την μάζα. Μόνο για την Παρασκευή μιλάω (δεν έχω εικόνα για το Σάββατο), τι έχει να γίνει μέχρι αύριο Δευτέρα. Δυστυχώς όσο και αν γράφουμε, όσες θεωρίες με παραδείγματα ειπωθούν, η μάζα θα παίζει αυτά που έμαθε τόσα χρόνια.

Δεν ήταν τυχαίο τα κείμενα μεσοβδόμαδα, λόγω διακοπής, γνωρίζαμε ότι ο κόσμος περιμένει πως και πως το νέο κουπόνι. Αλλάξτε πλάνο πονταρίσματος, σκεφτείτε ότι τα χρήματα σας είναι μια επένδυση, μελέτησε την λύση του live betting, προσπάθησε να αποφύγεις κάποια λάθη που κάνεις και θα δεις ότι το μυστικό επιτυχίας είσαι εσύ ο ίδιος! Πάμε στην Κυριακάτικη βόλτα και στο τέλος θα δούμε τι θα κρατήσουμε.

Α Γερμανίας – Η λάμψη της νεοφώτιστης Βόλφσμπουργκ – Λειψία 2 (3.00). Κακό ξεκίνημα για την Βόλφσμπουργκ, χωρίς εντός έδρας νίκη, μόλις τέσσερα γκολ στο ενεργητικό της. Να φανταστείτε στην έδρας της έχει βάλει μόνο ένα γκολ. Απέναντι όμως έχουμε, μια Λειψία, χωρίς άγχος, αφού έχει δώδεκα βαθμούς σε έξι αγώνες. Η νεοφώτιστη συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και αφού μας την προσφέρουν σε μεγάλες αποδόσεις (3.

00) θα την εμπιστευτούμε. Α Γαλλίας – Αξίζει το ρίσκο Ρεν – Μπορντό 2 (3.10). Πάμε κόντρα σε μια δύσκολη έδρα, όπου έχει το απόλυτο (4-0-0), αλλά οι εμφανίσεις της δεν πείθουν. Η Ρεν είναι ομάδα έδρας, αλλά κάπου θα σπάσει αυτό (οριακές νίκες 1-0 Γκινγκάμπ, 3-2 Μαρσεϊγ). Η Μπορντό είναι ο ιδανικός αντίπαλος να σπάσει το απόλυτο, έχει καλή προϊστορία (2-4-3) και εκτός έδρας τα πάει περίφημα (3-0 την 8η Μετς, 3-1 την 5η Λυών).

Σε αποδόσεις άνω του 3.00 αξίζει το ρίσκο. Α Σουηδίας Γιόνσεπινγκ – Χάκεν 1 (3.80). Πέντε αγωνιστικές έχουν μείνει στην Σουηδία για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Στην κορυφή Μάλμε, Νόρκεπινγκ και Αϊκ Στοκχόλμης καπαρώσανε τις τρεις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη, αλλά δεν γνωρίζουμε την σειρά. Στην ουρά η Γκέλφε μάλλον θα ακολουθήσει την Φάλκενμπεργκ, ενώ η Χέλσινγκμποργκ προσπαθεί να ξεφύγει από το μαξιλαράκι της 14η θέσης.

Αντίπαλοι η Σούντσβαλ και η Γιόνσεπινγκ. Θα σταθώ στην δεύτερη που είναι στο +6 από την ζώνη. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζει εκτός με Αικ και εντός με Χέλσινγμποργκ. Επομένως ο στόχος της είναι να ξεκαθαρίσει την παραμονή στις τρεις επόμενες αγωνιστικές. Λοιπόν, έχει εντός την Χάκεν, εκτός Τζουργκάντεν και εντός την Έρεμπρο.

Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή (4-5-3). Η Χάκεν δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος (4-4-4 εκτός έδρας), αλλά η απόδοση (3.80), το κίνητρο και η σφικτή έδρα (11 under σε 12 εντός έδρας) μας οδηγούν στον άσο. Η πρόταση μας Σύστημα 1-2-3 Βόλφσμπουργκ – Λειψία 2 (3.00) Ρεν – Μπορντό 2 (3.10) Γιόνσεπινγκ – Χάκεν 1 (3.80). Y.Γ Με χαρά δίνω την σκυτάλη στο επόμενο φίλο μας.

Ακόμα είναι η αρχή, έχουμε γράψει μόνο τέσσερα άτομα και αυτό που θα γίνει από αυτή εδώ την στήλη, δεν θα έχει προηγούμενο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοξενία (Βασίλη, Μάκη) και φυσικά πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ 500 ατόμων στο νέο chat! Σ.Σ: Από αύριο η στήλη περνάει γιά μιά εβδομάδα στον Ιωσήφ, ή αλλιώς …Katazitoymenos!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras