621

Thassios

Σεντόνι θέλετε;; Ματώστε! – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Προχθες και χθες δεν είχαμε κάποια επιστροφή στη στήλη. Εντάξει στο Αγγλικό ντέρμπι ήρθαν τα πάνω κάτω αφού αναστήθηκε η Μαν Γιουν , αλλά χθες μας στέρησε θεωρώ το ταμείο η πορεία του σκορ. Ξεκινάει τις προειδοποιήσεις ο Martins και καπάκι έρχεται το 0-1. Λέω ”εδώ είμαστε” και όντως μέσα σε 7 λεπτά βγήκαν 3 κίτρινες μετά.

Στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου ξεκινήσανε και οι τσαμπουκάδες και πάνω που στρώνει ωραία το ματς για κόκκινη, έρχεται ένα πέταγμα του χαρταετού από τον τερματοφύλακα της Καραμπάκ για να γίνει το 1-1 και να κόψει ο άγριος ρυθμός. Το ανέφερα και στο chat ότι δε μου άρεσε που έγινε 1-1. Κάπως έτσι δεν βγήκαν άλλες κάρτες (νομίζω ακόμη 1) και έγινε και το 2-1 και πάπαλα.

Πήγαμε χαλαρά και θα συνεχίσουμε έτσι ενώ δείχνει ότι φέτος οι κάρτες θα πάνε καλύτερα από τη περσινή χάλια χρονιά.

Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα!

Τρία παιχνίδια για το Champions League που είναι όλα στη κόψη του ξυραφιού! Δεν θα κάνω πολλές αναλύσεις. Θα κρατήσω το ματς της Αιντχόφεν και της Τράμπζονσπορ για κάρτες. Μιλάμε για ματς που οδηγούν σε ομίλους Champions League και καταλαβαίνεται πόσο σημαντικοί είναι.

Περιμένω λοιπόν να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες των ομάδων και να τα δώσουν όλα. Η Αιντχόφεν μας είχε πληρώσει και στο ματς με την Μονακό και περιμένω και σήμερα να γίνει χαμός. Σε ότι αφορά τώρα την Τράμπζονσπορ και την Κοπεγχάγη έχουν πολλά χρόνια να μπούνε στους ομίλους και το ματς θα είναι κόλαση. Άρα και στα δύο παιχνίδια έχουμε το κίνητρο που είναι τεράστιο και έχουμε και παίκτες που ρίχνουν κλωτσιές.

Έλα μου όμως που και στα δύο έβαλαν διαιτητές που δε τους γουστάρω. Και οι δύο είναι ”όπως ξυπνήσουν το πρωί” που λέμε και δεν ξέρω αν θα έχουν διάθεση να βγάλουν κάρτες. Δεν είναι δηλαδή από τα στανταράκια που λέμε.
Το σκέφτηκα λοιπόν και δεν θα πάω πάσο. Απλά θα συνεχίζω να ποντάρω χαλαρά. Δηλαδή μιλάμε για ματς εξάποντα που θα βάζαμε 3 και 4 μονάδες αλλά θα πέσουμε στις μισές.

Οπότε και στα δύο ματς κρατάω το ειδικό ”κάρτα και οι δύο σε κάθε ημίχρονο + όβερ 2,5 κάρτες στο 2ο ημίχρονο” σε απόδοση 4 και 3,4 αντίστοιχα ενώ στην Ολλανδία θα ποντάρω και τη κόκκινη κάρτα σε συνδυασμό με όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο σε απόδοση 5,5.

Αυτοί παίζουν για τους ομίλους και εμείς χαλαρά θα περιμένουμε το αυτονόητο να γίνει!Όποιος ματώσει , αυτός θα πάρει και το ματς!

Από εκεί και πέρα αν θέλει κάποιος μπορεί να τσεκάρει δύο g/g ημιχρόνου που έχω σταμπάρει από Φιλανδία και είναι τα ματς Ακατέμια – Τζαζ και Βάνταα – Τάμπερε Γιουν.

Εγώ δεν θέλω να ανοιχτώ άλλο καθώς μου κάνει η μέρα για ξύλο και κάρτες.

Νέα στήλη λογικά αύριο ή update! Τα λέμε τα βράδυ εννοείται στο chat!

UPDATE!!

Καλησπέρα!

Χθες πάλι μια μέτρια εικόνα (σε ότι αφορά ξύλο) ενώ για μια ακόμη φορά περιμέναμε να μπει το γκολ για να ξεκινήσει το ματς να αγριεύει.

Σωστά λοιπόν πήγα χαλαρά αφού και οι διαιτητές για μια ακόμη φορά απέδειξαν το λόγο που δεν τους γουστάρω.

Σήμερα ένα σωρό ματς πάλι. Περισσότερες επιλογές και το θέμα είναι αν μπερδεύει όλο αυτό. Δηλαδή η διαλογή θα είναι δύσκολη. Θα αναφέρω ποια ματς θα κρατήσω φυσικά για κάρτες , ενώ θα έχουμε λογικά και αρκετό live, και πως θα τα ποντάρω.

Νις – Μακάμπι , Βίκινγκ – Στεάουα , Άντβερπ – Μπασακσεχίρ και Ολυμπιακός – Απόλλων είναι τα παιχνίδια που έχω ξεχωρίσει.

Στο πρώτο έχουμε τους Γάλλους να θέλουν γκολ για να φέρουν το ματς στα ίσια και περιμένω την Μακάμπι να το ρίξει στο ξύλο για το αποφύγει αυτό. Στον επαναληπτικό που είχε παίξει με τον Άρη είχε κάνει κάτι παρόμοιο και είχε αντικρίσει 7 κίτρινες και 1 κόκκινη.

Η Νις άμα δεν της βγαίνει το ματς δεν θα αργήσει να βγάλει νεύρα.

Στα ματς των Βίκινγκ και Άντβερπ έχουμε ομάδες που ρίχνουν ξύλο ή μάλλον παίκτες που ρίχνουν ξύλο. Ειδικά οι Ρουμάνοι και οι Τούρκοι με τους Βέλγους. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο είναι ότι έχουμε εξαιρετικούς ρέφερι και στα δύο. Στο πρώτο ο Tomas Bognar πέρυσι σφύριξε 2 ματς στο Europa League και είχε δείξει 3 κόκκινες ενώ και σε άλλα 2 ματς του Conferrence είχε δείξει 11 κίτρινες και 1 κόκκινη.

Δυνατά στατιστικά. Ενώ και o Αυστριακός πέρυσι σε 2 ματς που είχε σφυρίξει για τον θεσμό είχε δείξει 17 κίτρινες και 1 κόκκινη. Δηλαδή στα Ευρωπαϊκά ματς είναι δυνατοί.

Τέλος πάμε στο ματς του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά. Το βλέπουμε νομίζω όλοι αυτό. Πολλές φορές όλο αυτό βγαίνει σε νεύρα. Με την Χάιφα είχε πάρει 4 κίτρινες ενώ με την Σλόβαν είχε πάρει 3 και μιλάμε για τους επαναληπτικούς.

Θεωρώ ότι ο Απόλλων θα του βάλει δύσκολα και θα έχουμε γκολ στο ματς ενώ και οι Κύπριοι θα ρίξουν τις κλωτσιές τους! Με βάση αυτά που είπα , το Θασιτικό στο 3,20 είναι μια καλή τιμή ενώ σκέφτομαι και δύο ειδικά. Το ειδικό ” Χάντικαπ +2 Απόλλων (δηλαδή να μην χάσει ο Απόλλων με πάνω από 1 γκολ διαφορά) + όβερ 1,5 γκολ αγώνα + όβερ 1,5 κάρτες Ολυμπιακός + όβερ 2,5 κάρτες Απόλλων” πληρώνει 5,5 και είναι καλό (από το match combo).

Δηλαδή δε περιμένω κάτι σε 3-0 ή 2-0 ας πούμε. Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά πίσω και θεωρώ ότι θα φάει γκολ. Αν μου λέγατε για σκορ θα σας έλεγα παράταση με 1-1. Επίσης άμα θέλουμε ένα κόμπο με ξύλο μόνο , το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα ” δίνει 3,30 και μπαίνει επίσης στα υπόψη.

Οπότε αυτά τα 4 ματς είναι που ξεχώρισα αφού θεωρώ ότι θα βοηθήσουν και τα σκορ καθώς είναι οριακά τα παιχνίδια.

Πάμε τώρα να δούμε πως θα τα ποντάρω.

Θα ανεβάσω ρίσκο και θα κάνω το εξής. Θα πάρω σε τρίξι κόκκινων (Η καινούργια – δοκιμασμένη πλέον εταιρία που τα παίζω έχει αποδόσεις που αξίζει και Patent) τα τρία ματς πλην του Ολυμπιακού. Ενώ θα παίξω και το ειδικό με απόδοση 5,5 σε μονό στο ματς του Ολυμπιακού. Αυτά ήταν όλα. Με χαλαρό ποντάρισμα εννοείται.

Τα λέμε στο στέκι μας το βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS