917

Skotostrious

Σε ήρεμα νερα…

Καλησπέρα σε όλες και όλους! Σε ένα γενικά αδιάφορο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα υπάρχει μια κούρσα που ξεχωρίζει και μας δίνει μια καλή στοιχηματική επιλογή. Πάμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μέρα.

Μεταφερόμαστε στο ιπποδρόμιο του Goodwood όπου διεξάγεται μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημερίδα και φτάνουμε στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος, μια Listed ιπποδρομία σε απόσταση 1 mile 2 furlongs (2,000 μέτρα) και ο ίππος που ξεχωρίζει σε αποδόσεις outsider είναι ο PEROTTO.

Σε πολύ καλή κατάσταση φέτος έχει σκοράρει ήδη 2 φορές συμπεριλαμβανομένης νίκης στο Royal Ascot και βρίσκεται σταθερά σε φόρμα έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και σε επίπεδο Group 1 και 2. Εχει δείξει μια τάση να αγωνίζεται καλά στον συγκεκριμένο στίβο (2 νίκες και 2 πλασαρίσματα σε 4 κούρσες συμπεριλαμβανομένης και Group 3 στο φεστιβάλ του Glorious Goodwood).

Επιστρέφει σήμερα σε πιο ήρεμα νερά και η επιλογή να ανέβει απόσταση δεν γίνεται τυχαία καθώς αγωνίζεται με πολύ υπομονετικό στυλ, κάτι που θα το βοηθήσει όσο πιο μακρυά τρέχει.

Συνοπτικά

Τετάρτη 22/09 16:52 Goodwood Best Of British Events Foundation Stakes : PEROTTO (7,00)

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious