312

Germanos

Σε οικεία μέρη, με οικείους ανθρώπους

«Καλημέρα Betsellerάδες»… έτσι είχα ξεκινήσει τότε, το μακρινό 2011 στο Forum του Betsellers, ήταν μια Παρασκευή, μετά από μάθημα στο Πανεπιστήμιο και ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα ακούσει Betradio. Μου είχαν τραβήξει την προσοχή δύο άνθρωποι, ο Μπιλάρας και ο Μάκης (αν θυμάμαι καλά η εκπομπή τότε ήταν 19.00 με 21.00). Μου άρεσε ο τρόπος που προσέγγιζαν το στοίχημα, ο τρόπος με τον οποίο έβλεπαν τα παιχνίδια.

Είχε το κάτι διαφορετικό, ξεχώριζε. Όπως πολλοί έτσι και εγώ «κόλλησα», γράφτηκα στο Betsellers, έκανα νέο thread στο Forum και ξεκίνησα να γράφω, μπήκα chat και σιγά σιγά «έδεσε το γλυκό».

Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν είχα ακούσει την πρώτη φορά εκπομπή, τον Μπιλάρα να λέει «στοίχημα δεν βάζεις με έναν φίλο σου όταν συμφωνείς για κάτι αλλά όταν διαφωνείς».

Αυτή η πρόταση με διαπέρασε, έμεινε μέσα μου και ήταν αυτή που με κίνησε να μείνω στο Betsellers. Δεν είναι τυχαίο πως «γεννήθηκα» στοιχηματικά τότε, το 2011 στο betsellers.

Το 2018, φθινόπωρο τότε, όταν και ανακοινώθηκε πως το betsellers μπαίνει σε άλλο modus, το συνδρομητικό, οι δρόμοι χώρισαν, τουλάχιστον όσον αφορά τη μικρή γωνίτσα στην οποία έγραφα τις σκέψεις μου και το παιχνίδι μου.

Για το διάστημα 2011-2018 τι να πρωτοπώ, πολλά συναισθήματα, γνώρισα πολλούς ανθρώπους και μέσω αυτού έκανα πολλές καλές φιλίες, που για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο όλων, γιατί το Betsellers πάντα ήταν κάτι πολύ ανώτερο από “μόνο στοίχημα”. Επιπλέον μέσα σε όλα τα άλλα αυτές οι ατελείωτες συζητήσεις στα τσατ, οι συνάξεις, τα ψαρέματα μέχρι τα χαράματα και πολλά άλλα.

Όλα αυτά, όπως και να το κάνουμε, δένουν τους ανθρώπους μεταξύ τους.

Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα υπάρχει η προσωπική μου επιστροφή, στο σπίτι μου, όπως λέει και ο Βασίλης. Η τιμή ήταν τεράστια και φυσικά αναφέρομαι στο τηλεφώνημα του Βασίλη. Εν ολίγοις δεν μπορούσα να πω όχι, καθώς η αλληλοεκτίμηση είναι γνωστή. Συναισθηματική επιστροφή από όπου και να το δούμε.

Το κακό βέβαια είναι πως ο Μάκης δεν θα είναι μαζί μας, τουλάχιστον ως στήλη και το κενό θα είναι μεγάλο.

«Να ’μαι  λοιπόν»! Επέστρεψα και νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα βρω πολλούς που είχαμε χάσει επικοινωνία, θα βρω και αρκετούς με τους οποίους δεν σταμάτησα να επικοινωνώ. Η όρεξη είναι τεράστια, η χαρά είναι μεγάλη (δεν το κρύβω) και ασφαλώς μέσα από τις στήλες μου θα προσπαθήσω να δώσω έναν διαφορετικό τόνο στο Betsellers (φτάνει πια με τις Αγγλίες, αηδία καταντήσατε χεχεχε).

Νομίζω πάνω-κάτω είναι γνωστό το τι μπορείτε να περιμένετε από μένα. Ενασχόληση με τη Γερμανία και την Αυστρία μέχρι… τελικής πτώσης, πάντα με επίκεντρο την αξία, πάντα κυνηγώντας το λάθος του Book. Από εκεί και πέρα θα περάσουμε όμορφα στο chat, κάτι που μου έχει λείψει. Το Σάββατο ή την Κυριακή, ανάλογα, θα υπάρξει η πρώτη στήλη στοιχηματικού περιεχομένου.

Μέχρι τότε να περνάτε καλά φίλτατοι!

Καλώς σας βρήκα 🙂

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS