820

Thassios

Σε περίεργο κλίμα – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Τώρα τι να σχολιάσω;; Να πω για την Κυριακή που περιμέναμε μια Σασουόλο να κάνει το 3-3 για να στήσουμε δεύτερο πάρτι μέσα σε μια εβδομάδα ή για το βράδυ της ίδιας μέρας που παρακαλούσαμε να πάρει μία κάρτα η Μαρσέϊγ για να μαζέψουμε τη χασούρα. Μετά τα χθεσινά (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) που περιμέναμε την Κάντιθ να στήσουμε ένα καλό πανηγύρι όλοι στο Betsellers νομίζω δεν υπάρχει διάθεση από μέρους μου για γκρίνια.

Δηλαδή τι μάτι είναι αυτό;; Θα φέρω μάγισσες και χαρτορίχτρες μου φαίνεται! Που θα πάει ρε γαμώτο;; Κάποτε θα τα δώσει και μαζεμένα κιόλας τα χρωστούμενα.

Πάμε στο σήμερα όπου έχει πιο πολλούς αγώνες από τη χθεσινή μέρα και θα έχουμε κάποιες επιλογές για ποντάρισμα. Ξεκινώντας από το δικό μας ντέρμπι στο κύπελλο νομίζω ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν τα θεματάκια τους.

Οι γηπεδούχοι θεωρώ ότι είναι πιο ανεβασμένοι αγωνιστικά και γι αυτό θεωρώ ότι δεν θα ξεφύγει το παιχνίδι από το 1Χ. Ωστόσο δέχονται αρκετά συχνά φάσεις και δεν πατάνε καλά στα μετόπισθεν όπως είδαμε και στο ματς με τον ΟΦΗ όπου θα μπορούσαν να βρεθούνε πολύ άνετα πίσω στο σκορ. Η ΑΕΚ από την άλλη έχασε με ανατροπή από τον Παναιτωλικό και μας δείχνει ότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Θεωρώ όμως ότι ένα γκολ το έχει σήμερα αν και είναι ένα αγκάθι οι απουσίες της. Αυτό που σκέφτομαι είναι το anytime score 2-1 σε απόδοση 5,25 αλλά και τα ειδικά ”πρώτη γκολ ΑΕΚ και 1Χ ” στην ίδια απόδοση ενώ και η ανατροπή υπέρ του ΠΑΟΚ έχει τύχες αφού οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν συχνά πρώτοι κάτι που έγινε και πέρυσι τον Απρίλιο στο κύπελλο.

Από κάρτες δεν θα ποντάρω κάτι αφού το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ναι μεν θα έχει ένταση αλλά θα ήθελα και κόσμο για να ποντάρω αυτές τις χαμηλές αποδόσεις.

Προχωράω και πάω στην Ισπανία σε ένα ματς που εδώ περιμένω να έχουμε κάρτες και εντάσεις ανάμεσα σε δύο ομάδες που βλέπουμε συχνά τα παιχνίδια τους να τα κάνουν εμπόλεμη ζώνη.

Αναφέρομαι στο ζευγάρι Βαλένθια – Σεβίλλη όπου θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα μιας και όλα τα άλλα ειδικά είναι πετσοκομμένα σε αποδόσεις. Η Βαλένθια έχει 2 ήττες σερί στο πρωτάθλημα και μετά παίζει μέσα στην Ατλέτικο οπότε σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρας της και να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Από την άλλη η Σεβίλλη είναι σε αναμμένα κάρβουνα μετά το ματς με την Μπέτις και τον αποκλεισμό, με τον προπονητή της να έχει πολλά νεύρα και παράπονα.

Είναι στην 2η θέση και θέλει να πάρει τη νίκη για να πλησιάσει την Ρεάλ και αυτό θεωρώ ότι θα της προσθέσει άγχος στο παιχνίδι της. Οπότε λίγο το άγχος , λίγο η ένταση που θα της έχει μείνει από το κύπελλο και λίγο η Βαλένθια που ζορίζει πάντα τον αντίπαλο εντός έδρας θεωρώ ότι δεν θα αργήσει να ξεφύγει το ματς σε ένταση σε ένα περίεργο κλίμα.

Οι οπαδοί της Βαλένθια πάντως έχει δύο μέρες που ειρωνεύονται την Σεβίλλη ότι έστησε θέατρο στο κύπελλο με την Μπέτις ανεβάζοντας φωτογραφίες παικτών της Σεβίλλης με στολές κλόουν. Θεωρούν ότι τα έκαναν όλα αυτά για κερδίσουν την συμπάθεια των ρέφερι. Ο Ρέφερι της αναμέτρησης πάντως είναι καλός κοκκινάκιας. Πέρα από τα στατιστικά που μέτρια (2 κόκκινες σε 11 ματς φέτος) τον έχω δει να βγάζει κόκκινες σε κάθε ομάδα από το 1ο ημίχρονο ενώ το έχω δει να δίνει και κόκκινη για θέατρο.

Οπότε θα βοηθήσει στο παιχνίδι μας.

Αυτά ήταν τα δύο κυριότερα παιχνίδια που ξεχώρισα για ποντάρισμα. Από τα υπόλοιπα ματς θεωρώ ότι και στα δύο Αγγλικά μπορεί να δούμε το anytime score 1-2 ενώ στη Γαλλία η Μονπελιέ μπορεί να επιβεβαιώσει το κόμπο 1 + g/g όπως και την ανατροπή στο ματς. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Στο ντέρμπι των δικεφάλων θα πάω με το anytime score 2-1 ενώ θα πάρω και λίγο την ανατροπή υπέρ του ΠΑΟΚ.

UPDATE!!

Καλησπέρα κύριοι! Πάμε σε ένα μικρό update με δύο παιχνίδια που ξεχώρισα για σήμερα. Το πρώτο έρχεται από τη Πορτογαλία όπου η Αρούκα υποδέχεται την Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς καθώς είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Μπενφίκα θέλει να πιάσει κορυφή και θέλει τη νίκη σήμερα.

Υπό νορμάλ συνθήκες θα έκανα πάσο καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια αλλά η Μπενφίκα παρουσιάζει μεγάλη αγωνιστική αστάθεια. Είναι αυτό που λέμε ”κάνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω”. Την είδα την προηγούμενη αγωνιστική με την Μορειρένσε και έβγαζε πολλά νεύρα καθώς δεν της έβγαινε το ματς. Λίγο άμα την ζορίσει η Αρούκα θεωρώ ότι θα δούμε τα ίδια νεύρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που η παράδοση έχει μόνο ξύλο.

Στα 4 τελευταία ματς είχαμε κόκκινη κάρτα και συνολικά 6 κόκκινες στα τελευταία 8 ματς. Λίγο το κίνητρο των δύο ομάδων , λίγο αφερέγγυα η Μπενφίκα και λίγο η παράδοση μπορεί να επιβεβαιώσουν αυτό το 3,70 της κόκκινης που δεν το βρίσκεις κάθε μέρα σε ματς της Πορτογαλίας. Ο Ρέφερι είναι ένας νορμάλ Πορτογάλος που θα δείξει την κόκκινη όταν πρέπει.

Χαλαρά πάντως θα το ποντάρω γιατί οι απουσίες της Αρούκα (με το ζόρι 11αδα βγάζει) μπορεί να οδηγήσουν το ματς σε κανένα 0-5.

Το δεύτερο παιχνίδια έρχεται από την Ιταλία όπου η Έμπολι υποδέχεται την Μπολόνια. Εδώ βρήκα κάτι πολύ κοινό ανάμεσα στη δύο ομάδες. Έχουν πολύ καλούς μέσου όρους σε γκολ στο 2ο ημίχρονο. Η Έμπολι εντός έδρας έχει 9 στα 10 όβερ 1,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο ενώ η Μπολόνια εκτός έδρας είναι η ομάδα με τα περισσότερα g/g 2ου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στο 2ο μέρος και στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς ενώ η Έμπολι σκοράρει και στα δύο. Το g/g 2ου ημιχρόνου στο 3 είναι καλή απόδοση ενώ σε συνδυασμό με όβερ 2,5 πάει στο 3,40 ( 10 στα 11 εντός έδρας όβερ η Έμπολι και 7 στα 10 εκτός η Μπολόνια). Τέλος και οι δύο ομάδες δέχονται από 1 καρτούλα τουλάχιστον στο 2ο ημίχρονο σε ένα ματς που περιμένω να έχει ρυθμό και θα βγούνε κάρτες σε αντεπιθέσεις και φάουλ.

Η παράδοση στη Βερόνα λέει ότι έχουμε γκολ αφού είχαμε 2-2 , 1-1 και 2-3 (με ανατροπή εδώ) τις τελευταίες τρείς φορές. Ο Συνδυασμός παραπάνω μας δίνει ένα χορταστικό 5,5 που θα το τιμήσω ώστε να μπούμε δυναμικά για το Σαββατοκύριακο.

Τα λέμε σε λίγο στην εκπομπή ενώ το βράδυ κλασικά στο στέκι.!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS