1639

Billaras

Σε πρόγραμμα τουρλού-UPDATE!!

Το’γραψε και ο Μάκης, το έγραψα κι εγώ στο update της Κυριακής, η κακή μέρα φαίνεται απ’ το πρωί. Κάθομαι και τα ξανακοιτάω τα έρμα τα σημεία. Τρία εγγλέζικα. Και τέσσερα μη εγγλέζικα. Ολα κι όλα, επτά ματς έπαιξα το Σαββατοκύριακο και με μικρά πονταρίσματα (πχ την Κυριακή πόνταρα ίσα ίσα 3 τίμιες μοναδούλες).

Και μετά, κοιτάω το εγγλέζικο trixie, τέζα τα δύο από τα τρία με αναβολή. Θα επαιζα ποτέ 8,5 μονάδες σε μονό την Νιούπορτ; Οχι δα! Ε, επεστράφη η μιά δυάδα, έχασα εν τέλει 6 μονάδες τσάμπα και βερεσέ! Μετά κοιτάω το μη αγγλικό trixie. Τα ματς τα είδατε. Η Σεντ Γκάλεν πέρασε άερας, Σάλκε και Κάλιαρι έμειναν στο Χ. Πόσο κοντά ήταν να…γράψει όλο, από το τελικό “μηδέν”; Πανεύκολο.

Αφήστε που δεν χρειαζόμουν καν να γράψει όλο. Πέρναγε η Σάλκε; Δυάδα με Σεντ Γκάλεν. Πέρναγε η Κάλιαρι; Επίσης δυάδα, συν το μονό αποδεκτό. Δηλαδή…κέρδη καλά. Κι όμως, πήγαν στα χαμένα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς έχασα…

Anyway, συμβαίνει. Οταν θέλει, τρία 24ωρα πριν, σου δίνει ανατροπή του 26,00. Οταν δεν θέλει, η Σάλκε βαράει τα δοκάρια και σφάζεται από τον διαιτητή…

Παμε στα φρέσκα.

Αυτά τα…τουρλού κουπόνια με χαλάνε λίγο. Αλλιώς προσεγγίζεις κύπελλα, αλλιώς πρωταθλήματα. Ξεκινώντας από τα αγγλικά ματς, τα έσβησα όλα! Μα όλα. Αύριο έχει και μεγάλα ματς, αλλά ακόμα κι αν κάνει (που θα κάνει) rotation ο Κλοπ, κοντράρεις Λίβερπουλ; Ειδικά όταν το κλίμα στην Αρσεναλ ολοένα και στραβώνει; Χαμός έχει γίνει με τον Τζάκα προχθές, γιούχες και πέταγμα φανέλας και τέτοια ωραία.

Εσβησα και την Νάσιοναλ Λιγκ, κακό πρόγραμμα. Σπάνιο εν τέλει, αλλά από ολο το Νησί δεν κράτησα τίποτα ούτε καν ως αναφορά.

Από εκει και πέρα, ψαχτηκα παντού. Θα αναφέρω συνοπτικά τι έχει ένα (μικρό ή μεγάλο) ενδιαφέρον:

Ολυμπιακός Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδος. Σααρμπρίγκεν και Αρμινια στο Κύπελλο Γερμανίας.

Παρμα, Κάλιαρι και Αταλάντα από Campionato. Γρανάδα από Ισπανία. Σερκλ Μπριζ από Βέλγιο. Και τέλος (ιδού η απόδειξη ότι ψάχτηκα παντού) η Βάλτικα Καλίνιγκραντ από κύπελλο Ρωσίας!

Ο Ολυμπιακός Βόλου με νέο προπονητή φιλοξενεί τον Πανιώνιο που έχει βυθιστεί και δεν νομίζω να ασχολείται ιδιαίτερα με το κύπελλο.

Αστε που έχει και ρεβάνς. Στο 4,40 βρίσκω τον άσο. Η Σααρμπρίγκεν βρίσκει μιά Κολωνία που μοιάζει λίγο με τον…Πανιώνιο. Η δε Αρμινια εμ ειναι καλή ομάδα, εμ καλή έδρα, αλλά επειδή είδα την Σάλκε (που θα κάνει και rotation) είναι εξώφθαλμο ότι στερείται καλού γκολτζη. Παράγει φάσεις, δεν τις στέλνει μέσα όμως…

Στην Ιταλία, επειδή η Πάρμα έχει απουσίες (βασικά μιά παραπάνω από προχθές έχει), σκαρφάλωσε στο 2,75! Γιατί ρε παιδιά; Και με τους απόντες εγώ μιά χαρά την βλέπω.

Οκ, στο αρχικό 2,15 δεν θα άγγιζω ελέω απουσιών, αλλά τώρα με τρώει. Η Κάλιαρι επίσης ψηλά (2,70) ενώ είναι μιά χαρά ομάδα. Εντός έδρας παίζει. Σιγά το θεριό την Μπολόνια δηλαδή! Και τέλος, η Αταλάντα πάει εκεί που συχνά κάνει διπλά, απλώς εδώ χαλιέμαι από το 3,50. Το ήθελα ψηλότερα. Η Σερκλ Μπριζ σαν να αρχίζει να κουνιέται με τον νέο προπονητή, προφανώς καίγεται, αλλά εδω η απόδοση βούλιαξε και στο 2,80 δεν αξίζει τίποτα.

Αυτό που λέμε “μας πήρανε χαμπάρι”. Στην Ρωσία, δείτε το ματς, προχθές ξανάπαιξαν ίδιο ζευγάρι, 1-1 στην έδρα της Τορπέντο Μόσχας, έχουμε μιά ομάδα την Βαλτικα που είναι 17 (!) σερί αγώνες παντού αήττητη! Πολύ ψηλά το 4,80 γιά νοκ άουτ ματς κυπέλλου.

Τέλος, το καλύτερο σημείο, η Γρανάδα την Πέμπτη. Πρώτη, σούπερ φορμαρισμένη, η Χετάφε πολλά καρπούζια έβαλε στην ίδια μασχάλη και ενώ την εκτιμω πολύ αρχίζει να βγάζει κούραση.

Σούπερ και η παράδοση της Γρανάδα, ενώ έχουμε και…ύποπτο παρελθόν, αφιέρωσα πολύ χώρο στη εφημερίδα γι αυτό το ματς. Οσοι παίζουμε χρόνια, “αλλιώς” την ξέρουμε την Γρανάδα. Να είναι ένα πτώμα και άξαφνα να γίνεται….κράμα Μπάρτσα-Ρεάλ και να σαρώνει και να σώζεται (και να μας πληρώνει)! Κάπως έτσι το έκανε στις 3 Μάη του 2015 και με την Χετάφε τότε, με σκορ 1-2.

Την επόμενη σαιζόν ξανά 1-2. Μετά έπεσε. Το 2013-14 ήρθε 3-3, το 2012-13 ήρθε 2-2, γενικώς το έχει μέσα στην Χετάφε! Τώρα δεν χρειάζεται κάτι “πονηρό”, είναι καλή ομάδα και καλοπληρώνει…

Ανέφερα ότι “κάτι” έχει και έπρεπε να τεθεί υπ’ όψην σας. Γρανάδα θα παίξω σίγουρα, κοιτάω τα άλλα. Λέω να κάνω και ένα trixie με Κάλιαρι-Γρανάδα ξανά (αλλά εδώ σε draw no bet) και Αρμίνια.

Φυσικά ο καθένας αποφασίζει.

UPDATE: Ενα…μικρό early bet από σήμερα γιά αύριο και Κυριακή στα φινάλε των δύο κατηγοριών Σουηδίας. Η ανάλυση στο Betsellers Radio σε λίγες ώρες και στην αυριανή στήλη! Διπλό η Καλμάρ στην 1η κατηγορία (αύριο νωρίς) στο 2,00, σε μονό αποδεκτό με καλό ποντάρισμα και την Κυριακή στην 2η κατηγορία το ξερό Χ στο ζευγάρι Βάρμπεργκς-Μιάλμπι (στο 2,60).

Μονό επίσης, αλλά και δυάδα με την Καλμάρ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras