263

Germanos

Σημαδεμένο και με αρκετό backround-UPDATE

Καλησπέρα φίλτατοι! Πέρασε το Σ/Κ και δεν πετύχαμε τίποτα, η Αούστρια δέχτηκε δύο γκολ από δύο σουτ στην εστία, η Ντόρτμουντ ΙΙ ήταν απλά ακίνδυνη εντελώς, ενώ στα γκολ/γκολ ημιχρόνων σταθήκαμε άτυχοι στο Χάχινγκ και δίκαια δεν πληρωθήκαμε την Γκλάντμπαχ, που ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Καθαρή ήττα λοιπόν.

Προσωπικά πάντως από τα συνολικά 8 χρόνια που βλέπω από κοντά την Γκλάντμπαχ, αυτή η Λεβερκούζεν του Σαββάτου ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει στο γήπεδο.

Τρομερή αλληλοκάλυψη, τρομερή ενορχήστρωση από τον Ξάκα (ανεβάζει δύο επίπεδα την Μπάγερ), σούπερ γρήγοροι επιθετικοί και ο Μπόνιφέις μπροστά έχει τα πάντα για να διακριθεί. Επιβεβαιώνομαι λοιπόν για το ότι θεωρώ τη Λεβερκούζεν ένα κρυφό χαρτί για φέτος, 2-3 θέση και γιατί όχι και πρωτάθλημα. Ζητούμενο θα είναι η σταθερότητα.

Skip στην… Ευρώπη!

Ξεκινώντας με τα ματς της Πέμπτης, εκεί όπου παίζουν μια γερμανική και δύο αυστριακές ομάδες, δεν έχω κάτι να τονίσω.

Η Ραπίντ θα πάει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα. Δύσκολο παιχνίδι, σφικτή η Ραπίντ, μπορεί να εκμεταλλευτεί το ότι είναι αρχή της σεζόν. Όπως και αν έχει μένω αμέτοχος. Το ίδιο και για τη Λίντσερ, που είναι ποιοτικά καλύτερη από την Μοστάρ, όμως το γκολ που δέχτηκε στο πρώτο ματς ίσως κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα από ότι είναι.

Και εδώ στοιχηματικά δεν έχω κάτι.

Τέλος, στο παιχνίδι της Φρανκφούρτης έχουμε αρκετά πράγματα που συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Το παιχνίδι λογικά πάει στην Άιντραχτ, όσο κακή και αν είναι. Όμως αυτό που έπαιξα από το πρωί είναι το διπλό της Κολωνίας την Κυριακή. Η Άιντραχτ δεν άρεσε, είτε στο ματς με τη Ντάρμστατ, είτε στο ματς με τη Μάινς, ήταν κακή, όπως και να το δούμε.

Η ομάδα έχει κορεστεί, χρειάζεται αλλαγές και το ότι έφυγε ο Γκλάσνερ και στη θέση του ήρθε ο Τόπμουέλερ είναι μειονέκτημα.

Τι έχει γίνει λοιπόν τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα; Ο Λίντστρεμ έφυγε, την έκανε για αλλού, ενώ ο Κόλο Μουάνι έκανε… απεργία στη σημερινή προπόνηση και τέθηκε εκτός για το ματς με της Πέμπτης.

Ο ίδιος είπε ότι θέλει να φύγει, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί. Μάλιστα το τζετ της Παρί βρίσκεται παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, έτσι ώστε αν η Άιντραχτ συμφωνήσει με την Παρί, να γίνει άμεσα η μεταφορά για τα ιατρικά και την υπογραφή. Όπως και να καταλήξει η υπόθεση, η Άιντραχτ είναι αναστατωμένη. Ο ίδιος ο Χασέμπε δήλωσε πως μια νίκη την Πέμπτη θα τους κάνει να ξεχάσουν τον Μουάνι.

Και να μείνει ο Μουάνι, το κλίμα δεν θα είναι και το καλύτερο, αφού όλοι ξέρουν πως είναι… φευγάτος. Το αρχικό 4,00 της Κολωνίας δεν το προλάβαμε, προλάβαμε όμως το 3,80. Θεωρώ πως μετά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Άιντραχτ, το διπλό θα υποχωρήσει. Για 3,00 το έχω, βρίσκω αξία, ειδικά βλέποντας το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της Κολωνίας, που πιέζει ψηλά, τρέχει και κάνει τα πάντα για να φέρει τον αντίπαλο σε άβολη θέση.

Επομένως early bet, γνωρίζοντας πως όποια εξέλιξη και να υπάρξει, πολλά πλέον μιλάνε υπέρ της Κολωνίας.

Πρώτες σκέψεις για το Σ/Κ σε Γερμανία και Αυστρία

Για την Άιντραχτ τα είπαμε, ποντάραμε. Δυστυχώς το 3,50 της Φράιμπουργκ έχει γίνει ήδη 3,20 και θα πέσει και άλλο. Λαθάκι το οποίο πολύ πολύ γρήγορα διορθώθηκε.

Στο 2,80 κοστολογώ την Φράιμπουργκ, που θεωρώ πάντως φέτος δεν θα είναι η ομάδα που είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Υποψήφιες εκπλήξεις είναι η Γκλάντμπαχ (στο 8,00) απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, μια Γκλάντμπαχ που έχει να χάσει πάνω από δύο χρόνια από την Μπάγερν. Προσοχή στη μικρούλα Χάιντενχαϊμ. Παίζει το ποδόσφαιρο της, άφοβα και ίσως αποδειχτεί ζημιάρα Στο 11,00 το διπλό, στο 4,33 να σκοράρει ο Κλάιντινστ.

Δύο υποψήφιες «εκπλήξεις» η Μπόχουμ (3,75), με την Άουγκσμπουργκ να πουλάει τον Μπερίσα, τον καλύτερο της παίκτη, ενώ ματιές και στην Ουνιόν Βερολίνου (3,30) απέναντι στη Λειψία.

Στη δεύτερη κατηγορία συνιστώ προσοχή στον άσο της Βεεν Βίσμπαντεν στο 3,40 απέναντι σε μια Σάλκε που δείχνει να ξεκινάει πολύ άσχημα τη σεζόν.

Από κοντά και το διπλό του Ανόβερου στη Φιρτ, στο 3,50. Μια Φιρτ που έδειξε σημάδια διάλυσης στο Βερολίνο.

Αναμφίβολα καλά διπλά στην 3η κατηγορία είναι αυτό της Έσσεν (4,00) μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Μούνστερ, το διπλό της Χάχινγκ (3,70) απέναντι σε μια ομάδα «ροντέο», ενώ δεν μπορώ να παραβλέψω και το διπλό της Άουε (4,00), που δείχνει επί Ντότσεφ να έχει εξαιρετική συνοχή.

Πιο «εύκολο» το πρόγραμμα της Αυστρίας, με το διπλό της Κλάγκενφουρτ (3,60) να ξεχωρίζει από την πρώτη κατηγορία, μια ομάδα που έχει εξαιρετική εξέλιξη τα τελευταία έτη, ενώ από τη δεύτερη κατηγορία η Κάπφενμπεργκ πληρώνει too much (3,60) απέναντι στη Λέομπεν εντός έδρας.

Αυτά για σήμερα, παραθέτω σκέψεις, παίζω Κολωνία από σήμερα και την Παρασκευή ή την Πέμπτη το βράδυ θα δείτε Update για τα ματς της Παρασκευής. Νέα στήλη το Σάββατο για όλο το Σ/Κ! Να περνάτε όμορφα!

UPDATE – 01/09

Καλησπέρα φίλτατοι! Ήσυχο το πρόγραμμα σήμερα, δεν έχω σκοπό να ποντάρω κάτι, αφού το Σ/Κ φαντάζει αρκετά καλό.

Από τα σημερινά παιχνίδια σημείωσα γκολ σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Αντμίρα, ειδικά το αυστριακό πληρώνει παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Κατά τα άλλα δεν τολμάω να παίξω Χάιντενχαϊμ (11,00), με… τρώει όμως αρκετά. Ο κόουτς Σμιντ έχει τονίσει πως θα παίξει φέτος αυτό που παίζει τόσα χρόνια, χωρίς φόβο και με πολλή τόλμη. Ενδεχομένως να δούμε ένα παιχνίδια με αρκετά γκολ, ενώ κρατήστε και τον σκόρερ Κλάιντινσντ (4,33), που πέρυσι σάρωσε στην 2η κατηγορία.



Όσον αφορά το μπετ της Κολωνίας που έχουμε κάνει, το 3,80 έχει ήδη γίνει 3,50, ενώ θεωρώ θα πέσει και άλλο. Στο 3,00 με 3,20 το κοστολογούσα, κάπου εκεί θα κλείσει. Κατά τα άλλα έχουμε πλέον την πλήρης εικόνα για τους Ομίλους σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Βάσει τωρινής φόρμας/εικόνας:

Μπαγερν 1η (14 με 18 βαθμούς)
Ντόρτμουντ 4η (3 με 5 βαθμούς)
Λειψία 2η (9 με 12 βαθμούς)
Ουνιον 3η (5 με 8 βαθμούς)
Φράιμπουργκ 2η (10 με 13 βαθμούς)
Λεβερκουζεν 1η (14 με 18 βαθμούς)
Αιντραχτ 1η (12 με 15 βαθμούς)

Αυτά για σήμερα! Ραντεβού αύριο πρωί πρωί! Σας φιλώ!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS