4107

Billaras

Σημεία μόνο με ρίσκο!

Καλό μεσημέρι, εδώ είμαστε, όπως πάντα κάθε Σάββατο. Γιά τα μεσοβδόμαδα δεν έχω να πω πολλά, απλώς ότι όσα κατάφεραν οι Μπράντφορντ και Σουόνσι είναι άξια συγχαρητηρίων και σαφώς δίνουν κίνητρο και πίστη και σε άλλες “μικρές” ότι μπορούν. Οπότε, σήμερα που έχει κύπελλο στο νησί (και ακολουθεί εμβόλιμη στην Premier League) ίσως και να δούμε.

. ωραία πράγματα! Γενικά, η μέρα είναι γιά ρίσκο. Εντελώς διαφορετική από την αυριανή. Αύριο θα δείτε κάμποσα (σωστά) φαβορί. Ενώ σήμερα, από μικρά σημεία…γιόκ. Τίποτα. Κανένα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά και ας ξεκινήσω ανάποδα. Εκτός νησιού. Μιά Εσπανιόλ, μιά Λοριάν, ένας Πανιώνιος, αυτά είναι.Τρία. Εσβησα και την Γουαδαλαχάρα που κοίταγα αρχικά, έμεινα με την τριάδα.

Οποιος θέλει κάποιο μικρό, ας κοιτάξει το g/g ή το οver στο Μπράγκα-Μπενφίκα. Εγώ δεν έχω με τι να το συνδυάσω, το αφήνω. Μένω με τα τρία. Θα ήμουν πολύ ζεστός με την Εσπανιόλ, αν δεν είχε απουσιούλες. Κι έτσι όμως, δεν μπορώ να δεχθώ φαβορί την Σαραγόσα που επίσης έχει απουσίες, είναι ντεφορμέ, και την ίδια ώρα η Εσπανιόλ είναι με τον Αγκίρε στον πάγκο και φορτσάρει.

Καλές νίκες πρόσφατα, μιά ήττα μονάχα κι αυτή από την Μπαρτσελόνα. Γιά τον Πανιώνιο, ποντάρω στο ένστικτο επιβίωσής του. Θα μπει μέσα με το μαχαίρι στα δόντια. Ο Λεβαδειακός είναι… άπλας. Ανετος. Και δεν πιστεύω ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την Ευρώπη. Εφ' όσον έχω αουτσάιντερ τον Πανιώνιο, λέω να το ρισκάρω. Τέλος, η Λοριάν. Οκ, λείπει ο Τραορέ στο Κόπα Αφρικα.

Αλλά σε αποδόσεις του 2.60, δεν γίνεται να προσπεράσω. Ο ΟΠΑΠ την έχει και αουτσάιντερ, φοβερά πράγματα! Να βλέπω φαβορί μιά ομάδα που έχει να κερδίσει εντός από τις…11 Αυγούστου, από την πρεμιέρα! Δεν είχα γυρίσει καν από τις διακοπές μου! Επαιξε και 120' μεσοβδόμαδα η Νανσί. Ας γίνει ότι θέλει, μπάλα είναι, και να σπάσει το διπλό δεν θα μετανοιώσω ποτέ.

Κάτι τέτοιο έγραφα πχ γιά την Κάρντιφ πριν μιά εβδομάδα. Η Λοριάν είναι σε όλα καλύτερη. Τέλος. Ας παίξει όπως ξέρει (ειδικά την κόντρα) και θα κερδίσει. Στο νησί τώρα. Σπάστηκα με δύο γεγονότα. Την αναβολή της Μπράντφορντ (ήθελα να παίξω Γουίκομ) και την μεταγραφή Χέντερσον στην Νότιγχαμ (ήθελα να παίξω Γουότφορντ). Θα τις κοπάναγα και τις δύο χωρίς σκέψη.

Κρίμα. Τι έχω κοιτάξει; Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίλτον Κέινς, Μάκλσφιλντ από το Κύπελλο. Και Γουλβς, Κόβεντρι, Μπρίστολ Ρόβερς, Οξφορντ από τις μικρές κατηγορίες που έχουν παιχνίδια. Είναι και ένα ακόμα, η Ινβερνές στο Λιγκ Καπ Σκωτίας. Νομίζω το…μοναδικό μικρό σημείο της ημέρας (μικρό του 2.50, χεχεχεχε). Γιά όλες έχω καλά δεδομένα.

Στο κύπελλο, γιά κόντρα βλέπετε ότι έχω τις τρεις ομάδες της Premier που …χαροπαλεύουν και που το μυαλό τους θα είναι εκεί. ΚΠΡ, Ρέντινγκ, Γουίγκαν. Και οι τρεις (ειδικά η Γουίγκαν) θα κάνουν αλλαγές. Αλλες πολλές, άλλες λίγες. Θα ήμουν ακόμα πιό ζεστός αν η Σέφιλντ ήταν και σε φόρμα, αλλά και πάλι την πιστεύω. Από εκεί και πέρα, δεν δέχομαι στο 2.

80 την Γουλβς, δεν γίνεται να γυρίζει φαβορί η…χαμένη στο διάστημα Μπλάκπουλ (όπως είχε γίνει αδικαιολόγητα στο Μπλάκπουλ-Κάρντιφ)! Η Γουλβς όχι ότι βγάζει μάτια, αλλά και γηπεδούχος είναι και με κανονικό (νέο) προπονητή τον Σόντερς είναι. Η Μπλάκπουλ ψάχνεται. Η Κόβεντρι ξαναβρήκε φόρμα (και η Πρέστον..ψάχνει να την βρει), η Οξφορντ είναι οκτώ αήττητη και η Φλίτγουντ με απανωτές ήττες, η Μπρίστολ και ανακάμπτει και κυρίως δεν γίνεται να πληρώνει τόσο!! Καλή και άγια η Ρόδεραμ, αλλά και ντεφορμέ είναι και η ψαλίδα αποδόσεων είναι τρομακτική.

Γιά το σκωτσέζικο, παρότι σε ουδέτερο και νοκ αόυτ (στο γήπεδο της Χιμπέρνιαν), συχνά φέτος έχω δώσει “ψήφο εμπιστοσύνης” στην Ινβερνές του Μπούτσερ, με έχει δικαιώσει, θέλει (και το αξίζει) έναν τελικό. Αυτά είναι. Το θέμα είναι ότι έχουν μαζευτεί κάμποσα και χρειάζεται παραιτέρω διαλογή. Εδώ επεμβαίνει το ένστικτο. Θα πετάξω Κόβεντρι, Μπρίστολ Ρόβερς.

Και θα πορευτώ ως εξής: Οξφορντ, Γουλβς, Ινβερνές σε ένα trixie. Και σε μονά τις τρεις κυπελλικές (άντε, και ψιχουλάκια στις δυάδες μπας και γίνει κανένα κουλό). Και τέλος, ένα ακόμα trixie με τις τρεις μη εγγλέζες (Εσπανιόλ, Λοριάν, Πανιώνιο). Ολα είναι μεγάλα. Και φυσικά, ο καθένας ας κάνει την δική του χημεία, ας “ανακατέψει” τα σημεία.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 21.268 μονάδες. Ποντάρισμα 26/1: Μονό αποδεκτό: Μίλτον Κέινς 2 (5.25) με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2 (5.00, με 68 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μάκλσφιλντ 1 (6.00) με 50 μονάδες. Και από 20 μονάδες σε κάθε δυάδα, ακόμα 60 μονάδες σύνολο στις τρεις δυάδες. Trixie: Οξφορντ 2 (3.10)-Ινβερνές 1 (2.50)-Γουλβς 1 (2.

80), με 70 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 230 μονάδες. Trixie: Πανιώνιος 1 (2.80)- Εσπανιόλ 2 (3.40)-Λοριάν 2 (2.60), με 70 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 230 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 698 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.570 μονάδες. Αν προσέξετε, σήμερα με κάτι εύστοχο δεν παίρνω το παιχνίδι μου όλο πίσω. Παίρνω όμως πχ το 70% πίσω. Κέρδη θα έρθουν αν γίνει “δίπλωμα”, πχ μιά δυάδα σε ενα trixie και ένα μονό ή δυάδες και στα δύο trixie.

Ε, ας ρισκάρω λίγο παραπάνω, εξάλλου το μικρότερο σημείο είναι 2.50. Το ποντάρισμα είναι νορμάλ, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. Φυσιολογικό. Και αύριο, το ξαναγράφω, θα δείτε “άλλο στυλ”. Καιρός πανιά-καιρός κουπιά. Αυρίο έχει και φαβορί περισσότερα. Μακάρι στα μονά να είχα και ένα παραπάνω όπλο, το ανταλλακτήριο. Θα το…παλέψω κι έτσι όμως (γέλια).

Ραντεβού αύριο κατά τις 12.30 με νέα στήλη, πιό νωρίς από σήμερα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras