190

Billaras

Σημεία “σπασμένα” στα τρία!

Τρίτη φορά φέτος που το trixie μένει στα δύο εκ των τριών και χάνεται το τελευταίο. Τώρα ήταν ο Παναθηναϊκός που…χτύπησε δοκάρι. Υποτίμησα τη Ρεν (που έκανε παιχνιδάρα); Δεν νομίζω. Χωρίς διπλό ήταν ως τώρα. Απλά ο ΠΑΟ πρέπει να βρει τις ισορροπίες του. Εχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι, πιό όμορφος, πιό επιθετικός, αλλά παράλληλα και (πολύ) πιό ευάλωτος.

Το τρώει εύκολα και αυτό ίσως να μην μέτρησα σωστά. Anyway, η δυάδα των combos είχε βγει εύκολα απο Τετάρτη, οπότε όλα καλά. Ειναι αλλιώς να αναλύεις ήττα και αλλιώς να αναλύεις απλώς το μέγεθος της νίκης (μικρής, μεσαίας ή μεγάλης). Θα έρθει και το ατόφιο σύστημα.

Δεν έχω να σχολιασω κάτι άλλο, για την απόφαση του δικαστηρίου στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ θα σχολιάσω μετά και την εκδίκαση της έφεσης και την τελική απόφαση.

Πάμε λοιπόν στα φρέσκα. Χάρηκα που χθες ακούγατε κόσμος και κοσμάκης την εκπομπή του Betsellers Radio, ελπίζω τώρα που μιλάμε να την έχετε ακούσει όλοι, θα ξέρετε που προσανατολίζομαι, το ανέφερα κάποια στιγμή πως αύριο έχει πολύ περισσότερα ματς/σημεία (όταν έχει Ευρώπη “συμπιέζουν” τα πάντα γιά Σάββατο, ενώ τώρα ,στο επόμενο μεσοβδόμαδο, δεν έχει και το κουπόνι “άπλωσε”).

Οποτε σήμερα δεν έχει πολλά. Βασικά έχει εγγλέζικα. Εκτός Αγγλίας; Εχει 3-4 σωστά φαβορί ψηλά. Να σας αναφέρω δύο; Σεβίλλη και Σλασκ. Για τη Σλασκ δεν έχω να πω πολλά, το ντόρτι στη Λέγκια και το 8-1-0 που τρέχει, τα λέει όλα. Η Ρουχ…πέφτει, έχει να παίξει και 20 μέρες μπάλα, το 2,50 έχει και αξία (εγώ θα το έβγαζα 2,10 ή κάπου εκεί). Η δε Σεβίλλη έχει 2 ματς με νέο προπονητή, με δύο βουνά (Ρεάλ και Αρσεναλ).

Και ήταν καλή. Τώρα με την γειτόνισσα Κάντιθ το εμπόδιο είναι ξεκάθαρα χαμηλότερο. Εξι χωρίς νίκη, τρεις σερί ήττες, στα τέσσερα απ’ τα έξι δεν σκόραρε. Και σούπερ παράδοση εκεί στη γειτονια της η Σεβίλλη (7-5-0). Οπότε κι εδώ έχω τίμιο 2,20. Η δυάδα του 5,5 είναι αποδεκτή. Από μεγαλα, δύο ακόμα, το ένα…με τρώει. Η Χόφενχάιμ. Οκ, δεν παίζει ο Κράμαριτς, αλλά έχει 4 στα 4 εκτός, όταν μιά ομάδα έχει 100% μακριά απο το σπίτι της, το μετράς.

Η Στουτγάρδη είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της Ευρώπης μαζί με τη Χιρόνα. Πέρυσι σώθηκε στο τσακ. Τεράστια υπόθεση ο Γκιρασί, της βγήκε “λίρα 100”, 14 γκολ έχει, τι να πούμε. Ελα ομως που…σήμερα πρώτη φορά δεν είναι στην αποστολή, τραυματίστηκε. Και θέλω να το δω αυτό, πως θα πάει χωρίς αυτόν. Το 4,20 είναι καλό γιά ομάδα με 4 στα 4 εκτός.

Το άλλο μεγάλο ήταν η Ναντ, αλλά θα το προσπεράσω και οριακά τσέκαρα και τη Λας Πάλμας αλλά το άφησα γρήγορα και αυτό. Αρα, μιά δυάδα και ένα διπλό μακρια απο το Νησί.

Στην Αγγλία; Αρκετά ξεκάθαρα τα πράγματα.

Η Μπέρνλι ξεχωρίζει στην Premier, μιά μέτρια ομάδα φυσικά, αλλά η άλλη, η Μπόρνεμουθ, είναι οικτρή. Προσφατα παίξαμε διπλό τη Γουλβς μέσα εκεί.

Τώρα ξανά φαβορί η Μπόρνεμουθ και στο 3,30 η Μπέρνλι. Φαβορί η ομάδα…χωρίς νίκη φέτος!

Η Championship τίποτα, η Νάσιοναλ τίποτα (έπεσε η Αλτρινχαμ αρκετά και έφυγα από το 2,75, δεν φτουράει πιά). Μας έμεινε 1η και 2η. Η 2η με τσιγκλάει λίγο η Σάλφορντ ενώ είναι μεγάλο και το συνδυαστικό της Ντονκάστερ με τη Γκρίσμπι. Αν είδατε χθες τα στιγμιότυπα που έβαλα στο chat από το Γκρισμπι-Κόλτσεστερ, θα καταλάβατε για τι άμυνα μιλάμε.

Θέλετε 1+over, 1+gg, μήπως g/g ημιχρόνου; Ολα λογικά.

Τα καλύτερα πάντως είναι στην 1η. Είπαμε για την Μπόρνεμουθ με…μηδέν νίκες φέτος. Η Εξετερ (απέναντι στη Λίνκολν) έχει έξι σερί ήττς, η Κέμπριτζ (απέναντι στην Καρλάιλ) έχει 10 χωρίς νίκη, η Πορτ Βέιλ (απέναντι στην Τσέλτεναμ) έχει επτά χωρίς νίκη. Κι όμως όλες αυτές είναι φαβορί. Η Λίνκολν με 2 στα 2 από τότε που έδιωξε τον Κένεντι, η Καρλάιλ απο μεγάλη νίκη/ανατροπή με τη Μπέρτον (μας διέψευσε πανηγυρικά την Τρίτη), η Τσέλτεναμ και γκολ βρήκε και νίκη εκανε και πάλεψε (3-2) με τη Μπλάκπουλ.

Ερχεται και το πρώτο διπλό. Η Λίνκολν (φωτό) έπεσε στο 2,90 αλλα και πάλι έχει αξια (έπρεπε να είναι φαβορί), η Καρλάιλ ανέβηκε (στο 3,30 απο το 3.10) και η Τσέλτεναμ είναι στο 6,00, αν είναι δυνατον! Και στο 4,00 το draw no bet της.

Αυτα είναι. Σβήνω τα της 2ης και έχω να διαλέξω απο Μπέρνλι και τα τρία της 1ης. Ολα τα μπάζα δηλαδή να κοντράρω.

Θα κάνω το εξής: Θα σβήσω Μπέρνλι (γιατί δεν παίζει και τίποτα κι αυτή) και θα κρατήσω τα τρία της 1ης.

Και μάλιστα εδώ θα κάνω και μιά “ντρίπλα” (σπάνια, αλλά θα το ρισκάρω). Θα παίξω trixie με την Τσέλτεναμ στο dnb (4,00) αλλά θα την παίξω και μόνη της κάτι ψιλά στο 6,00. Το κάνω σπανιότατα, δεν είναι και το ενδεδειγμένο, απλώς δεν μου πάει καρδιά να αφήσω έτσι το 6αρι (και παράλληλα δεν μπορώ να το βάλω και ξερό σε trixie).

Κλείσαμε. Μια δυαδα “ευρωπαϊκή”.

Δυο μονά (Χόφενχάιμ και Τσέλτεναμ). Και το trixie Αγγλίας, με την Τσέλτεναμ εδώ στο draw no bet. Είναι έξι σημεία “σπασμένα” στα τρία. Ολα πλην Σλασκ έχουν και πρώιμη. Αύριο ίδια ώρα νέα στήλη (το νου σας, ΑΛΛΑΖΕΙ η ώρα απόψε, πάμε πίσω). Και τα λέμε στο chat.

Και όπως λέω πάντα, την 28η δεν λες “χρόνια πολλά”. Λες “ΔΕΝ ξεχνώ”.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras