2729

Billaras

Σημεία “ωραίου” ρίσκου!

Καλησπέρα φίλοι. Τρία σημεία υψηλού και "ωραίου" ρίσκου ξεχώρισα για σήμερα μεταξύ αλλων. Η Γουίκομ βρισκεται σε καλή φόρμα παιρνοντας ισοπαλία απο την Ντονκάστερ εκτός έδρας ενώ η νίκη μέσα στο Πορτσμουθ για το κύπελλο ήταν νομίζω οτι καλύτερο εχει πετύχει μέχρι σήμερα. Οι δυο αυτές αναμετρήσεις για τη Γουίκομ είχαν ένα κοινό, αντιμετώπισε δυο καλύτερες ομάδες.

Παρακολουθώντας την Γουίκομ αρκετές φορές απέναντι σε καλύτερες απο αυτήν ομάδες, το στυλ παιχνιδιού της είναι η διπλή άμυνας ζώνης, το σκληρό παιχνίδι, το πολύ ξύλο και οι αντεπιθέσεις. Απέναντι όμως σε ομάδες τύπου Μόρκαμ δυσκολευεται. Η Μόρκαμ τα πάει καλύτερα εκτός έδρας (4-2-1) -με την μοναδική ηττα της την πρώτη αγωνιστική- απ´οτι εντός (2-0-6) και αυτό γιατι έχει πολύ γρήγορους μεσοεπιθετικούς και παίζουν άριστα τις αντεπιθέσεις.

Ο μόνος αστερίσκος είναι ο επαναληπτικός με την Κόβεντρι μεσοβδόμαδα στον επαναληπτικό του 1-1 όπου και εκεί η Μόρκαμ στάθηκε εξαιρετικά και η ισοπαλία την αδικεί. Το διπλό στο 5.00. Απο τη μια τα πολλά εσωτερικά προβλήματα της Μπλάκπουλ με την κόντρα διοίκησης-οπαδών και απο την άλλη η Νοτς Κάουντι με την απουσία του επιθετικού Σιντ με 9 γκολ.

Η καλή παρουσία της στα εκτός έδρας παιχνίδια σε συνδυασμό με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόδοση του 4.50 καθώς και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα με κάνουν να επιλέξω το διπλό. Η Μάνσφιλντ τελευταία θεωρώ οτι αρχίζει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έκανε και το διπλό ψυχολογίας για το Λιγκ Τρόφι απέναντι στη "γειτόνισσα" Ντέρμπυ και μπορεί εκτός έδρας να έχει 2-4-1 (μόνο άσχημο ποσοστό δεν είναι) αλλά στα τρία τελευταία τσίμπησε πόντο με αντιπάλους Άκρινγκτον, Κρού και Λούτον.

Η Πόρτσμουθ ναι μεν μεγάλο φαβορί αλλά δεν πατάει καλά τελευταία. Έχει σκαμπανεβάσματα ενώ θεωρώ και δεν εμπνέει καμία σιγουριά στα τελευταία ματς στην έδρα της. Το διπλό στο 6.50. Συνοψίζοντας: Μορκαμ 2 (5.00) – Νοτς Κάουντι 2 (4.50) – Μάνσφιλντ 2 (6.50). ΥΓ: Μια καλή επιλογή είναι να παιχτούν σε μονά ωστόσο μπορεί να επιλεχθεί και ένα patent.

Δεν αναφέρω πόσες μονάδες θα μπορούσαν να παιχτούν στο patent, έχουμε διδαχτεί όλοι από τον ειδικό του είδους τον τρόπο πονταρίσματος. Σας ευχαριστώ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras