2751

Billaras

Σκόντο δεν κάνουμε!

H ομάδα μου η Μπόλτον έκανε …επαγγελματικά το καθήκον της, οι άλλες δύο έμειναν στην ισοπαλία, οπότε…ισοπαλία κι εγώ με τον μπουκ, αλλά είπαμε, αυτές δεν με πείραξαν ποτέ (το αντίθετο). Νομοτελειακά, αν καταφέρνεις να μην χάνεις, θα έρθει η νίκη και η διαφορά. Εξάλλου, αυτό που δικαιούμαι πήρα χθες. Δεν άξιζε για διπλό η Τότεναμ, δεν άξιζε η Μπρίστολ.

Προσέξτε: Αγωνιστικά (κι αφού έχουμε δει τα ματς) δεν άξιζαν να κερδίσουν. Στοιχηματικά (προ σέντρας), άξιζαν και…παραάξιζαν. Μην τα μπερδεύετε αυτά! Χθες γενικά πρέπει να χαμογέλασαν οι οπαδοί των φαβορί, αλλά… αυτές οι χαρές κρατάνε λίγο και ουσιαστικά αποτελούν στάχτη στα μάτια τους. Οποιος έπαιξε χθες φαβορί (και κέρδισε), σίγουρα είχε χάσει τα…διπλά Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.

Και να ξέρετε κάτι: Οι μπουκ χαίρονται όταν που και που κερδίζουν τα public bets. Το θεωρούν αναγκαίο κακό. Να γίνετε…ανακύκλωση. Ο στεγνός στην τσέπη από το ΣΚ, αν έχανε και χθες, τι θα έπαιζε σήμερα; Ενω τώρα, έπαιξε πχ 30+40+40 το τριήμερο, έπαιξε κι αλλα 30 χθες, πήρε πίσω πχ 80 κι έχει να…ρίξει νερό στο μύλο. Το ταμείον είναι μείον φυσικά (140-80=60 χασούρα, τυχαία τα νούμερα), αλλά …who cares, “τον σκίσαμε χθες τον κερατά τον μπουκ”! Εδώ κανονικά κολλάει το “και μετά άλλαξαν πλευρό και ξύπνησαν”, αλλά…έλα που δεν ξυπνάνε! Ας είναι… Πριν πάω στα φρέσκα, μιά σημαντική σημείωση: Πλέον, με το νέο chat, έχουμε μαζική εισροή νέων μελών.

Κάθησα και μέτρησα, κάπου 70 νέοι φίλοι το τελευταίο μονάχα 48ωρο! Και κάπου 300 συνολικά από τις αρχές το μήνα. Στο δε chat χθες φτάσαμε 220 άτομα, που σημαίνει…χαμός, το νούμερο θα αυξηθεί κι άλλο! Εγώ θέλω να είμαι κύριος και ειλικρινής. Θα γράψω κάτι “ενάντια” σε αυτό που κάνω. Τυπικά “ενάντια”, γιατί… ουσιαστικά κάνω το σωστό! Θα πω λοιπόν το εξής: Αν νομίζετε ότι στο chat του Betsellers θα μπείτε και θα δείτε παρολάκια, ειδικά, ανατροπές, γκολάκια, σκατουλάκια και…άφθονο live σε ότι παίζει, είστε γελασμένοι.

Στο Betsellers ΔΕΝ ρίχνουμε νερό στον μύλο του μπουκ. Παίζουμε γιά να κερδίσουμε, παίζουμε σωστά. Παίζουμε με αποδόσεις, όχι με το τι “βλέπουμε” και το τι γουστάρουμε να ρίξουμε γιά την αδρεναλίνη! Το πλέον εύκολο (και…το βλέπετε παντού) είναι να βγω και να πω: “ελάτε απόψε, θα τους ξεσκίσουμε στο live”. Πανικός θα γινόταν. Σόρρυ, εγώ τις αρχές μου δεν τις ξεπουλάω και δεν πουλάω σανό σε κανέναν.

Εκεί θα είμαστε, στο chat και απόψε και αύριο. ΑΝ υπάρξει κάτι καλό, θα παίξουμε. Αν ΔΕΝ υπάρξει, θα καθήσουμε στα αυγά μας. Το ξεκαθαρίζω κι ας είμαστε λιγότεροι. Κι όσοι το εκτιμήσουν… Διαβάστε (ειδικά το νέο αίμα) τα παραπάνω ξανά και ξανά. Και διαβάστε και παλιά κείμενα. Μπείτε στο πνεύμα του Betsellers εν ολίγοις. Πάμε τώρα στα ματς διημέρου… Ολόκληρη η διαλογή έχει ξεχωρίσει 11 σημεία.

Μιά 11αδα. Φυσικά θα…πέσει τσεκούρι. Αλλά πάντα την αναφέρω ολόκληρη: Κάρντιφ 1 (3.00, από Αγγλία). Μπάγερν under (2.87), Μπεσίκτας 2 (7.50), Σέλτικ 1 (2.75), Μπενφίκα 2 (3.30), από Champions League. Και μετά, Νις 2 (3.50), Σαουθάμπτον 2 (3.20), Αγιαξ 2 (3.80), Σλόβαν 1 (4.50), ΑΠΟΕΛ 2 (4.20) και Σασουόλο 2 (3.40), από Europa League. Αυτά είναι! Αυτά έφτασαν ως εδω, στα “ημιτελικά”. Αρα, όλα κάτι λένε, υπάρχει λόγος που έφτασαν εδω, μελετήστε κι εσείς.

Ας…αρχίσει το τσεκούρι για το δικό μου παιχνίδι… Εξω η Μπεσίκτας, δύσκολο να κάνει back to back ήττες στο Σαν Πάολο η Ναπολι. Καλά δεν είναι, πρώτος εγώ την κόντραρα το Σάββατο επιτυχώς με τη Ρόμα (και της έσπασα το αήττητο που κράταγε μήνες), αλλά…ως εδώ. Εξω η Νις, με μηδέν στα δύο στο Europa και χωρίς Μπαλοτέλι πάλι απόψε, μου δίνει την αίσθηση ότι…λίγο καίγεται γιά την διοργάνωση.

Κρίμα πάντως, γιατί και η Σαλτσμπουργκ ήταν γιά κόντρα (θυμίζω ότι επίσης την κόντραρα πρόσφατα με επιτυχία, στο ντέρμπι με την Στουρμ). Εξω η Σλόβαν γιατί δεν την έχω δει και οι αριθμοί της δεν μου αρέσουν. Πάντως η Φιόρε (από την οποία έχω εικόνα) δεν είναι σε φόρμα. Εξω ο Αγιαξ, γιατί…δεν τον εμπιστεύομαι. Και δεν ξέρω πως θα ξημερωθεί η Θέλτα.

Με την Βιγιαρεάλ ήταν τραγική, αλλά πιό πριν ήταν μιά χαρά! Φυσικά όλα είναι μικρές λεπτομέρειες. Ηδη πέταξα τα τέσσερα. Μένουν επτά… Στα αποψινά, αναρωτιέμαι γιατί να είναι τόσο ψηλά το under στη Μπάγερν, όταν αποδεδειγμένα δεν είναι καλά. Την είδα σερί και με Κολωνία και με Ατλέτικο και με Αϊντραχτ. Η PSV είναι η…μοναδική ολλανδική ομάδα που ξέρει να παίζει άμυνα.

Στο Ντιναμό-Μπενφίκα μου…κάνει λίγο ρουλέτα. Εδώ θα έχει γκολ λογικά, που θα κάτσει η μπίλια; Σε κανένα 2-3 ας πούμε; Στο Σέλτικ-Γκλάντμπαχ σαφώς χαλάστηκα με τις αποδόσεις που έπεσαν. Τώρα είναι στο όριο, κάπου στο 2.60-2.70 είχα εγώ τον άσο, άρα στο 3.20 είχαμε καλή αξία, τώρα…οριακά και άν. Πάντως όλα δείχνουν αριστερά, η Γκλάντμπαχ εκτός χωλαίνει και έχει σοβαρές απουσίες.

Στο εγγλέζικο, η Κάρντιφ εχει κάποια δεδομένα: 1) Κέρδισε και πήρε πάνω της. 2) Εχει νέο προπονητή που άλλαξε το κλίμα. 3) Εχει και 4 νεοφερμένους. Φτάνουν γιά να κοντράρω την πολύ καλή Σέφιλντ; Μόνα τους όχι. Αλλά έχω ακόμα δυο δεδομένα “εξτρά”. Πρώτον, η Κάρντιφ έπαιξε Παρασκευή (και εντός) και η Σέφιλντ Κυριακή (και εκτός, σε ντέρμπι).

Αυτές οι 48 ώρες παραπάνω, συν τις μετακινήσεις ίσως κάνουν διαφορά. Δεύτερον, ο Γουόρνοκ θα …λυσσάξει να κερδίσει απόψε, καθότι “αρρωστάκι” Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (δηλωμένος). Και στα αυριανά; Στην Ιντερ είναι…μπάχαλο κανονικό, τον Ικάρντι ούτε να τον βλέπουν οι οπαδοί, ντεφορμέ, απουσίες (ειδικά του Ρανόκια πίσω), χάλια μαύρα.

Και η Σαουθάμπτον είναι στα πάνω της και με τον Πιέλ “μανούλα” σε κάτι τέτοια. Με χαλάει λίγο η πιθανότητα rotation. Η Ραπίντ είναι επίσης γιά κόντρα, εδώ έχω το αρνητικό της σχετικής απειρίας της Σασουόλο, καθώς και το γεγονός ότι ο πόντος δεν την χαλάει (και είναι ιταλική ομάδα…). Τέλος, ο ΑΠΟΕΛ είναι εξώφθαλμο λάθος, εδώ έχετε όλοι άποψη, έχετε δει και το Γιουνγκ Μπόις-Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ, θα συμφωνείτε νομίζω… Εγραψα για ΟΛΑ.

Ετσι πρεπει να κινείστε κι εσείς. Και γι αυτά που πετάω, γιατί τα πετάω στο παρά πέντε. Μένουν τα επτά… Θα σβήσω Σασουόλο και διαβάστε παραπάνω το γιατί. Φοβάμαι το Χ. Πήγα στα έξι. Θα σβήσω και το under της Μπάγερν. Σε παιχνίδι με ασόδια, μάλλον είναι λάθος να μπει “σφήνα”. Και πάνω που είμαι έτοιμος να παίξω, τρώω την…μίνι-κουτουλιά.

Στο 2.62 η Σέλτικ. Συγγνώμη, αλλά τώρα το σβήνω. Δείτε τι έλεγα παραπάνω. Ενα τελευταιο refresh έκανα εκεί που παίζω και…ξύνισα. Παζάρια και σκόντο δεν κάνω. Στραβά μάτια ήταν το οριακό 2.75, τώρα ως φαβορί την αφήνω τη σκωτσέζα. Οποιος έπαιξε απο χθες ή το πρωί, καλώς έκανε…. Κι έτσι, απλοποιήθηκε το παιχνίδι μου. Μιά τετράδα, όλα μαζί, σε yankee.

Αν υπήρχε και η Σέλτικ, θα πήγαινα σε μονά-δυαδα και ένα trixie. Τώρα άλλαξε το παιχνίδι μου. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 18/10: 206 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.996 μονάδες. Ποντάρισμα 19-20/10: Yankee (2-3-4): Κάρντιφ 1 (3.00)-Μπενφίκα 2 (3.30)-Σαουθάμπτον 2 (3.20)-ΑΠΟΕΛ 2 (4.20). Με 6 μονάδες η τετράδα. Με 15 κάθε τριάδα (ακόμα 60) και με 30 κάθε δυάδα (ακόμα 180). Ολο μαζί 246 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 8.750 μονάδες. Προφανώς και ψάχνω το 50% ευστοχίας γιά να πάρω και κάτι ψιλά. Η βάση, το πάτωμα είναι το ζουμί. Μάθετε να μην χάνετε προκειμένου να κερδίσετε. Νόμος. Γιά καλή νίκη θέλω τρία. Οχι κι εύκολο. Και ομολογώ ότι χαλάστηκα με την Σέλτικ. Anyway, δύο αποψινά, δύο αυριανά, άρα θα υπάρχει ενδιαφέρον ότι και να γίνει απόψε.

Νέα στήλη το Σάββατο, απόψε και αύριο βράδυ στο chat μετά τις 9! Διαβάστε καλά και τον πρόλογο και πως ανέλυσα ένα προς ένα τα ματς και τα βήματά μου. Αν υποψιαστώ ότι έστω και ένας πήγε και είδε μόνο τις προτάσεις, θα αρχίσω να…νευριάζω πολύ (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras