496

Μάκης Μηνδρινός

Σκόρερ, σκόρερ και Λιγκ 2

Χαιρετώ! Τελική ευθεία λοιπόν, σε μία εβδομάδα κι εδώ ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το πιο… περίεργο Μουντιάλ της ιστορίας. Σε μια εβδομάδα από τώρα, θα μιλάμε για το ποιος θα πάρει το Κύπελλο, στις 18 του μήνα.

Το τι είδαμε και το πώς έχει πάει μέχρι τώρα η διοργάνωση, τα γράψαμε, τα είπαμε κιόλας με τον Βασίλη χθες, στην επιστροφή μας στο betsellers radio.

Το ζουμί σε ό,τι αφορά στην προημιτελική φάση που βρισκόμαστε, είναι πως –θέλοντας και μη- το μυαλό είναι περισσότερο στα μακροχρόνια στοιχήματα που έχουμε παίξει, πώς μπορούμε να καλυφθούμε και λιγότερο στα ματς αυτά καθαυτά. Όχι ότι δεν θα παίξουμε, όλο και κάτι θα παίξουμε, αλλά σίγουρα δεν γίνεται να βρούμε… Ιαπωνίες.

Εκτός του Μουντιάλ, έχουμε και Τσάμπιονσιπ αυτή την εβδομάδα, επιστρέφει μετά από περίπου ένα μήνα διακοπή.

Θα μιλήσουμε και γι’ αυτή, αλλά πάμε πρώτα να δούμε τα του Μουντιάλ.

Κροατία – Βραζιλία: Οι Βραζιλιάνοι είναι η ομάδα που έχουν πείσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Φρεσκαδούρα, πολλές εναλλακτικές, πιστεύω όσο κι αν ζοριστούν από τους Κροάτες, θα την πάρουν την πρόκριση.

Οι Βραζιλιάνοι σε πιο κλειστά όπως θα πάει αυτό με την Κροατία, θεωρώ ότι θα αφήσουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία τους. Είναι μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και περιμένω ότι θα το δείξει. Η Κροατία, με τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και με παίκτες κλειδιά να είναι αρκετά πάνω από τα 30, πιστεύω πως δεν θα αντέξουν.

Είχα επιλέξει τα πολλαπλά σκορ 0-1, 0-2, 0-3,χθες μέχρι την ώρα που κάναμε την εκπομπή ήταν στο 3,25. Τώρα το βλέπω στο 2,35. Απίθανη μου φαίνεται τόσο μεγάλη πτώση σε πολλαπλά σκορ. Εκεί το βλέπω πάντως. Btw, αν πιστεύετε ότι η Κροατία θα σκοράρει, τα 1-2, 1-3, 1-4 δίνουν 4,35.

Ολλανδία – Αργεντινή: Παρόμοιο είναι και αυτό. Οι Ολλανδοί είναι λίγο διαφορετικοί σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει, από την άποψη ότι βολεύονται να αφήνουν τη μπάλα στον αντίπαλο και να παίζουν στην κόντρα.

Ο Φαν Χάαλ τα… ακούει για τη συγκεκριμένη τακτική, αλλά προς το παρόν είναι αποτελεσματική. Το ίδιο θα γίνει και απέναντι στην Αργεντινή: η Ολλανδία θα περιμένει και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα κενά που ενδεχομένως να βρει.

Εδώ τα πολλαπλά σκορ 0-1, 0-2, 0-3 δίνουν 3,55 και τα 1-2, 1-3, 1-4 δίνουν 5,70.

Επίσης, το να σκοράρει ο Μέσι είναι στη Novibet σε Super Ενισχυμένη στο 5,00 απόδοση! Το παίζεις και ας μη σκοράρει ποτέ ο Αργεντινός.

Μαρόκο – Πορτογαλία: Αυτό περιμένω να είναι το πιο κλειστό απ’ όλα. Το Μαρόκο την ξέρει την τακτική, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει πολλά σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ισπανία. Θα πρέπει να αμυνθεί καλά, θα ψάξει στο χώρο τις δικές του στιγμές και γενικά περιμένω να… βγάλει το λάδι των Πορτογάλων. Σπάνια παίζω under, αλλά αυτό μου κάνει για under και μου κάνει ακόμα για under 1,5 (3,00 δίνει).

Αγγλία – Γαλλία: Σε αντίθεση με το προηγούμενο, εδώ βλέπω το πιο ανοιχτό ματς. Είναι και τέτοια η φύση των δύο ομάδων, αμφότερες παίζουν επιθετικά, έχουν πολλές λύσεις μπροστά, κάτι που το είδαμε σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια στη διοργάνωση. Σημείο δεν μπορώ να βρω, πραγματικά μπορεί να πάει οπουδήποτε. Και το over είναι ψηλά, στο 2,07, και το goal/goal είναι πιθανό (1,80).

Αν έπαιζα κάτι εδώ θα ήταν anytime 1-1 (2,40 είναι).

Μη δούμε εδώ το πρώτο 2-2 της διοργάνωσης (15,50).

Και συμφωνώ με τον Βασίλη ότι είναι πολύ πιθανό να δεχθεί κίτρινη ο Γουόκερ, ο δεξιός μπακ της Αγγλίας, καθώς στην πλευρά του θα έχει τον Εμπαπέ. Στο 4,35 το βρίσκω.

Συμπερασματικά, βλέπω δύο φαβορί να περνάνε εύκολα ή δύσκολα (Βραζιλία, Αργεντινή), αν κάπου γίνει έκπληξη τη βλέπω στο Μαρόκο – Πορτογαλία, ενώ το Αγγλία – Γαλλία ίσως είναι το πιο ανοιχτό (σε ρυθμό και γκολ) ματς και από τα τέσσερα.

Και για σημείο ούτε λόγος. Θα δούμε στο τέλος τι τελικά κρατάμε.

Αγγλία

Πάμε στα εγγλέζικα, που νομίζω είναι μετρημένα κουκιά. Στην Τσάμπιονσιπ δεν είναι εύκολο να… μαντέψουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά από ένα μήνα διακοπή. Ειδησεογραφικά να πούμε ότι η ΚΠΡ θα είναι με υπηρεσιακό, γιατί ο Μπιλ πήγε στη Ρέιντζερς.

Ντεμπούτο στη Γουίγκαν το Κόλο Τουρέ, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλευρό του Ρότζερς στη Λέστερ. Πρώτη δουλειά του Τουρέ ως πρώτος προπονητής. Και επίσης, ντεμπούτο και στη Λούτον του Ρομπ Εντουαρντς, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στη Γουότφορντ, προερχόμενος από τη Φόρεστ Γκριν. Υπενθυμίζω, ότι η Λούτον έχασε τον Τζόουνς που πήγε στη Σαουθάμπτον.

Το μοναδικό που κοίταξα λίγο παραπάνω ήταν το διπλό στο Μίλγουολ – Γουίγκαν, καθώς αφενός έχω πρόσφατη εικόνα της Μίλγουολ, η οποία μεσοβδόμαδα έφαγε τρία από τη Σάντερλαντ, αφετέρου έχουμε το ντεμπούτο του Τουρέ στη Γουίγκαν. Στο 4,33 είναι το διπλό.

Στη Λιγκ 1, λίγο Τσέλτεναμ, στο 3,10, στη Φόρεστ Γκριν. Στη λογική ότι είναι καλά, έρχεται από 5 ματς δίχως ήττα και αντιμετωπίζει μια ομάδα που σταθερά δεν πατάει καλά.

Ακόμα και τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Κέμπριτζ, την έκανε στο 93’. Επίσης λίγο, Μπάρνσλεϊ, η οποία προέρχεται από 4 σερί νίκες και τώρα πηγαίνει στην Οξφορντ. Λέω λίγο, γιατί είναι αρκετά καλά και η Οξφορντ (η οποία φέρνει πολλές ισοπαλίες).

Στη Λιγκ 2, ξεχωρίζει η Γουίμπλεντον. Νομίζω γενικά στην Αγγλία ξεχωρίζει η Γουίμπλεντον, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, μετρώντας 5 νίκες στο διάστημα αυτό.

Δεδομένα είναι καλά. Η Σουίντον προφανώς δεν είναι εύκολη ομάδα, αλλά βγάζει ένα σκάλωμα, τρία χωρίς νίκη, δύο ήττες στη σειρά και μάλιστα «κακές» ήττες, από ομάδες του δεύτερου μισού, όπως είναι η Κρου και η Κρόουλι. Δεν σκόραρε καν στα ματς αυτά. Στο 3,60 είναι το διπλό.

Πάμε στη σούμα. Στα σημερινά Μέσι anytime σκόρερ στη super ενισχυμένη της Novibet, στο 5,00, δεν γίνεται να μην παίξουμε.

Στα αυριανά θα ρίξω μια μονάδα στο 2-2 σκορ του Αγγλία – Γαλλία και θα παίξω και τη Γουίμπλεντον από τις εγγλέζες. Και κλείσαμε. Νέα στήλη λογικά την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος