4021

Billaras

Σούβλα και στοιχημα-UPDATE!!

Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους! Μεγάλο Σάββατο, αλλά…το παιχνίδι… παιχνίδι. Λόγω της ημέρας, η στήλη θα είναι “διημέρου”, ξέρω ότι κάποιοι παίζουνε μόνο ΟΠΑΠ και αύριο τα πρακτορεία θα είναι κλειστά, ενώ σαφώς κι εγώ και όλοι αύριο θέλουμε να…σουβλίσουμε με την ησυχία μας (γέλια). Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι, της τάξης του 5% να ανεβάσω κάτι ακόμα αύριο με την μορφή του update, όχι με νέα στήλη, απλά να προσθέσω-ανανεώσω την σημερινή.

Γιά το νέο κουπόνι ο Μάκης έγραψε κάτι σωστό, δεν μοιάζει με το προηγούμενο. Επίσης, δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με διαλυμένα φαβορί που απλώς καίγονται γιά να κερδίσουν. Εχει πολλά τέτοια. Από Σόσο ως Μαγιόρκα και από Σαραγόσα ως Βέρντερ. Να παίξω όμαδα που καίγεται, αλλά σε απόδοση που θα με συμφέρει. Πάμε γρήγορα στο ζουμί. Χωρίς μεγάλες και μακροσκελείς αναλύσεις: Στο νησί, τα έβαλα όλα κάτω και κατέληξα.

ΤΡΙΑ σημεία μόνο. Ξερό Χ το Νόριτς-Αστον Βίλα. Δηλάδη…πασχαλιάτικα, θα φάμε τα μουστάκια μας με τον Μάκη (γέλια). Εδώ έχουμε ένα παράδοξο! Αν η Γουίγκαν παίρνει βαθμό-ούς από την Γ.Μπρομ, τότε θα μπει στην πρίζα και η Νόριτς. Και τον πόντο “τον έχει” και καθαρά αγωνιστικά. Αν η Γουίγκαν χάνει, θα είναι μεν άνετη η Νόριτς, αλλά… δεν θα χαλιέται με το Χ και η Βίλα (θα πάει στο +6 και με καλύτερο συντελεστή τερμάτων, ακόμα κι αν πάρει το εξ'αναβολής η Γουίγκαν μεσοβδόμαδα, η Βίλα απλώς θα θέλει να κρατήσει μετά το +3 πριν πάνε να σκοτωθούν μεταξύ τους στο φινάλε.

Και προτελευταία αγωνιστική έχει Αστον Βίλα-Τσέλσι και Αρσεναλ-Γουίγκαν). Βάζω μέσα και την παρουσία Λάμπερτ, πάει να παίξει στην ομάδα που κυριολεκτικά ανέστησε (δύο κολλητές άνοδοι, είναι στο hall of fame της Νόριτς ο σκωτσέζος). Ξερό διπλό το Χαλ-Κάρντιφ. Οκ, κίνητρο Premier League η Χαλ. Αλλά…το ίδιο κίνητρο είχε και με την Μπάρνσλεϊ (που έχασε) και με την…πεσμένη Μπρίστολ (που έφερε Χ εντός).

Με λίγα λόγια; Βαρίδια τα πόδια, άγχος τρελλό. Η Κάρντιφ θέλει να κάνει και μια…επίδειξη. Ανετη, πρωταθλήτρια, πλήρης θα παίξει. Και ο Μακάι αν μπορεί να διαλέξει, την (πρώην του) Γουότφορντ θα διάλεγε να πάρει μαζί του στην Premier. Γιά 4.20 δέχομαι το ρίσκο. Και τέλος, άσος τη Δευτέρα το Σάντερλαντ-Στόουκ. Και με..1-0 σκορ. Θα πάνε μαζί στους 40, μου κάνει, ότι κι αν έχει γίνει σήμερα.

Ολα τα άλλα, με δεκάδες σενάρια ειδικά στο φινάλε της Championship, τα αφήνω. Είναι μόνο γιά live. Θα είμαι κατά 99% στο chat γύρω στις 3.45, στο 2ο ημίχρονο δηλαδή. Εκεί μπορεί να προκύψει κάτι. Αλλά από πριν; Τι να πω; Ολα μέσα είναι, ένα τεράστιο γαιτανάκι. Πχ; Κερδίζει (λογικό) η Μπόλτον. Αρα αδιάφορη η Νότιγχαμ, φέρνει ας πούμε Χ στο ντέρμπι με τη Λέστερ.

Σε αυτή την περίπτωση, αράζει και η Πάλας. Αρα διπλό Πιτέρμπορο. Και αν έρθει διπλό η Πιτέρμπορο, τότε όλα τα βλέματα είναι στο …Ντέρμπι-Μίλγουολ. Σκάει άσος; Αυτομάτως έχουμε πιθανό δπλό Μπάρνσλεϊ. Και άσο Σέφιλντ. Επειδή όμως η Αγγλία…δεν είναι Ιταλία, μπορεί όλα να πάνε περίπατο. Και γι αυτό τα αφήνω. Πάω μόνο σε αποδόσεις, με την πρωταθλήτρια Κάρντιφ.

Εκτός νησιού, έσβησα Λιλ που βούλιαξε. Κρατάω άσο Γρανάδα (2.50, εδώ δέχομαι να παίξω ομάδα που καίγεται, οι αποδόσεις που λέγαμε πριν), Κορούνια (στο 3.60, ισχύει το ίδιο), Νις (αυριανό, μέσα στην αδιάφορη Ρεν του Αντονετί), Κιέβο άσο στο 2.75 (εδώ….διαφωνώ με τους μπουκ και την πλειοψηφία, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι “μπετό Χ” όταν με άσο πάνε χέρι χέρι στους 42 και μετά…πάνε γιά βουτιές), Ρεμς Χ (δεν το έφερε με την Βαλενσιέν, δύο αγωνιστικές μετά ας το φέρουν τώρα, βολεύει όσο τίποτα), Σετούμπαλ Χ (και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αφού έχασε και η Μορειρένσε ήδη).

Και ένα-δύο ασάκια, Χέρκουλες (αγωνιστικά καθαρά) και Βιγιαρεάλ ασο (αυτό θα είναι δυνατό αν απόψε φέρουν ένα χινάρι και αλληλοσκοτωθούν Χιρόνα με Αλκορκόν). Αυτά είναι όλα. Ενα trixie ισοπαλιών. Νόριτς (3.40), Ρεμς (2.90), Σετούμπαλ (3.20). Ενα yankee με ασόδια. Κιέβο (2.75), Νις (2.80), Γραναδα (2.50), Κορούνια (3.60). Μιά Κάρντιφ στο 4.20 μονό αποδεκτό. Και τέλος, μου…περισσεύει η Σάντερλαντ στο 2.

10. Να την βάλω με Βιγιαρεάλ; Δεν ξέρω τι θα γίνει απόψε, αφήστε που…βούλιαξε εντελώς στο 1.75. Με Χέρκουλες; Κι αυτη στο 1.91 είναι. Και στα ίσα. Το ιδανικό θα ήταν με μιά Λιλ, αλλά είπαμε, κι αυτή στο 1.95 έφτασε. Να ήταν στα αρχικά 2.30 να μιλάγαμε αλλιώς… Θα την αφήσω (προς το παρόν). Θα περιμένω το σήμερα και αύριο πρωί θα κατασταλάξω. Σόρυ που δεν την ποντάρω σήμερα, αλλά.

.ειλικρινά, δεν έχω αποφασίσει!! Τελικά μάλλον αυτό το 5% γιά ένα update μέσα στην υπάρχουσα στήλη, θα πιάσει τόπο. Δυό παράγραφοι εξτρά, αύριο μεσημέρι. Θα γράψω στον τίτλο με κεφαλαία την λέξη update μόλις το κάνω. Αυτά ήταν. Παιχνίδι διημέρου και αρκετά χαλαρό. Πάσχα είναι, το κουπόνι είπαμε, δεν εμπνέει, δεν χρειάζεται να ορμήσω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.427 μονάδες. Ποντάρισμα 4/5: Μονό αποδεκτό: Κάρντιφ 2 (4.20) με 87 μονάδες. Trixie ισοπαλιών: Νόριτς Χ (3.40)-Ρεμς Χ (2.90)-Σετούμπαλ Χ (3.20), με 60 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 200 μονάδες. Yankee: Κιέβο 1 (2.75)-Κορούνια 1 (3.60)-Γρανάδα 1 (2.50)-Νις 2 (2.80), με 55 μονάδες σε κάθε δυάδα, 20 σε κάθε τριάδα και 10 στην τετράδα.

Ολο μαζί 420 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 707 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 18.720 μονάδες. Αυτά είναι. Και είπαμε, “περίσσεψε” η Σάντερλαντ. Το παιχνίδι είναι σχετικά, οριακά πάνω από 700 μονάδες γιά το διήμερο. Δεν θέλω πολλά, μου αρκεί να μην χάσω. Και θα διαθέσω λίγα ακόμα στο live σήμερα, σε λίγες ώρες, με την Championship. Τίποτα άλλο, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους ακόμα μιά φορά και να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε!   UPDATE: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, χρονια πολλά σε όλους, πολύχρονοι και οι εορτάζοντες!!! Μέρα διαφορετική, όλοι κάπου ψήνουμε-τρώμε-λιαζόμαστε-γλεντάμε! Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, θα πω το εξής: Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, τα σημεία που έχου απομείνει έχουν ισχυροποιηθεί τα μέγιστα.

Και η Νις γιά το διπλό (ισοπαλία Σ.Ετιέν και κυρίως απρόσμενη ήττα Λιλ, η Νις περνάει στους 60 βαθμούς με διπλό) και το Χ της Σετούμπαλ (αυτό ίσχυε ήδη μετά την ήττα της Μορείρένσε) και ο άσος της Σάντερλαντ επίσης. Αυτό που προέκυψε σήμερα είναι το ξερό Χ στο Νανσί-Λυών. Η Νανσί -αφού έχασε χθες η Εβιάν δεν έχει πρόβλημα να πάει στο +2 από τη ζώνη με τον πόντο, η Λυών-αφού έχασε η Λιλ- να πάει στους 61 και να μείνει μόνη στην κρίσιμη 3η θέση).

Αλλο σημείο δεν βρήκα (κουβέντα μπορεί να γίνει λίγο γιά την Ρος Κάουντι, η Σέλτικ βάζει "μικτή" ομάδα), ενώ δεν παίζω ψειράκια και "καιόμενες" σε αποδόσεις φαβορί, ούτε θα κυνηγήσω τίποτα περίεργο στην Ιταλία. Θα προσθεσω το Χ της Νανσί, φυσικά την Σάντερλαντ και με τρίτο σημείο ΞΑΝΑ την Νις, θα κάνω ένα νέο trixie. Ποντάρισμα Κυριακής του Πάσχα: Νις 2 (2.

75, έπεσε)-Νανσί Χ (3.10)-Σάντερλαντ 1 (2.10), από 60 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα. Σύνολο 200 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 18.520 μονάδες. Ο απολογισμός, η σούμα, θα γίνει την Τρίτη, στο επόμενο κείμενο. Χριστος Ανέστη, καλές σούβλες, κλείνω το λάπτοπ και….τρέχω να απολαύσω την μέρα! Να είστε ολοι καλά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras