958

Skotostrious

Σπάζοντας τα χρονόμετρα…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Μπαίνουμε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς καθώς διανύουμε πλέον τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη και ταυτόχρονα μπαίνουμε και στην τελική ευθεία για την αγωνιστική σεζόν στον επίπεδο στίβο στις αγγλικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες. Το σημερινό καλεντάρι περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέρουσες ημερίδες με αυτές στο Ascot και Haydock να ξεχωρίζουν, άλλα λόγω πίεσης χρόνου υπάρχει μόνο μια επιλογή.

Στην πιο δυνατή κούρσα της ημέρας η οποία πραγματοποιείται στο ιπποδρόμιο του Haydock και πιο συγκεκριμένα το Group 1 Sprint Cup Stakes, έχουμε ένα ξεκάθαρο φαβορί στο πρόσωπο του Starman με 2 νίκες στο κορυφαίο επίπεδο φέτος, άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις και καθώς μιλάμε για group κούρσα με κορυφαίες συμμετοχές αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα στον GLEN SHIEL (each-way).

Τερμάτισε δεύτερος στην ίδια κούρσα πέρσι και στην φετινή του καμπάνια αγωνιζόμενο στο κορυφαίο επίπεδο έχει αξιοσημείωτες επιδόσεις με κορυφαία την δεύτερη θέση στο σπουδαίο sprint Diamond Jubilee στο φεστιβάλ του Royal Ascot. Η τελευταία του έξοδος στην Γαλλία δεν ήταν επιτυχημένη καθώς έδειξε να επηρεάζεται από την κατάσταση του εδάφους άλλα είναι ο τύπος αλόγου που επιστρέφει άμεσα σε φόρμα μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα και στην απόδοση που δίνεται σήμερα αξίζει να στηριχθεί.

Θα το οδηγήσει σήμερα η κορυφαία γυναίκα τζόκεϋ Hollie Doyle με πολύ καλό ποσοστό νικών σε αυτό το επίπεδο (είχε 3 νίκες στο τελευταίο μεγάλο φεστιβάλ στο Goodwood σκοράροντας και στην κορωνίδα του φεστιβάλ Goodwood Gold Cup).

Συνοπτικά :

Σάββατο 04/09 17:30 Haydock Betfair Sprint Cup Stakes : GLEN SHIEL (15,00 4 θέσεις πλασέ)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious