831

Thassios

Στήριγμα οι γείτονες – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Χθες για μια ακόμη φορά μας έδειξε το θηρίο τα δόντια του. Δεν πήρε μία κάρτα η Μίλγουολ ενώ η Μαγιόρκα έχασε πέναλτι αλλά της ακυρώθηκε και γκολ. Άμα δεν θέλει δεν θα σου δώσει τίποτα. Μετά από πολύ κόπο πάντως το βράδυ πλήρωσε το μπετ της Σοσιεδάδ (πήγαν λίγο να μας το φάνε αλλά καταλάβανε τη χαζομάρα τους και το διευθετήσανε ως κερδισμένο , οπότε αν υπάρχει κάποιος ακόμη από εσάς που το βγάζει χαμένο κάντε τα κουμάντα σας) και έτσι είναι σαν να μην παίξαμε χθες.

Γενικά πάντως από νωρίς είχαμε στήσει ένα μικρό πάρτι αφού οι ”Big Boys” φροντίσανε γι αυτό.

Σήμερα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο για μένα αφού έχω καλά ματς να ποντάρω. Αλλά ρε γαμώτο με μισή καρδιά θα το κάνω όταν βλέπω όλο αυτό το κουπί που τραβάω. Από την άλλη όμως αυτή είναι και η δουλειά μου , εγώ το θέμα είναι να ξεχωρίσω τα ματς και να σας δίνω μια κατεύθυνση! Τώρα αν θέλουν παίκτες και διαιτητές θα κάνουν τη δουλειά τους.

Απλά θα ήθελα να είμαι πιο ανεβασμένος ψυχολογικά σε αυτό το θέμα. Ας πάμε λοιπόν να δούμε που θα σφίξουμε το στομάχι μας σήμερα.

Ξεκινάω από Ιταλία όπου θα κρατήσω δύο παιχνίδια που περιμένω θέαμα αλλά και εντάσεις. Το πρώτο είναι το Έμπολι – Σασουόλο που θεωρώ ότι θα έχουμε πολλά γκολ. Τώρα θα μου πεις δεν ανακάλυψα και την Αμερική ενώ οι αποδόσεις είναι στα τάρταρα.

Δηλαδή τι αξία να βρούμε στο 2,20 του g/g και όβερ 3,5.Μην τρελαθούμε! Εδώ στο Betsellers όμως έχουμε μάθει να βρίσκουμε αξίες. Εκεί που θεωρώ ότι υπάρχει αξία είναι στο g/g ημιχρόνου αλλά και στο ειδικό ”να σκοράρει πρώτη και να χάσει” (στη καρτέλα ”ειδικά”) δηλαδή να έχουμε ανατροπή στο ματς είτε για την Έμπολι είτε για την Σασουόλο.

Μόνο η διπλή ανατροπή δεν μας κάνει. Στο 5,5 που το βλέπω μπορεί να παιχτεί σε ένα ζευγάρι που μας έχει χαρίσει 2 ανατροπές στα τελευταία 4 ματς μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα κρατάω στο συγκεκριμένο ματς και την κόκκινη κάρτα που βλέπω σε απόδοση 4,35 με τις ομάδες έχουν συχνά κόκκινες στα παιχνίδια τους αλλά και τον ρέφερι να τις λατρεύει.

Το 2ο παιχνίδι που κρατάω είναι το Ίντερ – Λάτσιο όπου κι εκεί περιμένω ακριβώς ότι και στο προηγούμενο που ανέφερα. Θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες ενώ δεν θα λείψουν και τα νεύρα. Η παράδοση μας λέει στα 4 τελευταία ματς είχαμε σε όλα g/g ενώ είδαμε και 3 κόκκινες κάρτες. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα απέναντι στην αναξιόπιστη Λάτσιο και περιμένω να κυριαρχήσουν.

Εδώ δε μπορώ να πάω με κάποιο μπετ σε γκολ γιατί δεν θεωρώ και τόσο σίγουρο ότι θα σκοράρει άνετα η Λάτσιο. Ωστόσο μπορώ άνετα να ποντάρω τη κόκκινη κάρτα με τον Pairetto στην σφυρίχτρα αφού κάτι 4,5 και 4,65 που βλέπω σαν αποδόσεις έχουν πολύ μεγάλη αξία. Από κοντά και το όβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 14 μήπως και ξεφύγει η κατάσταση. Θυμίζω ότι η Ίντερ φέτος δεν έχει αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ακόμη.

Να η ευκαιρία της λοιπόν σε ένα ματς πάντως με ιδιαιτερότητα λόγω Inzaghi.

Έκλεισα με του Ιταλούς. Πάνω κάτω καταλάβατε πως θα κινηθώ αφού θα ρίξω βάρος στα γκολ στο ματς της Έμπολι και στο ξύλο στο βραδινό αγώνα της Ίντερ.

Μετά στην Ισπανία είδα λίγο το Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο μήπως και πέσει ξύλο αλλά με Rojas δεν θα ρίξω ούτε κέρμα εκεί.

Υπάρχει και το ντέρμπι της Αλαβές με την Μπιλμπάο αλλά η παράδοση των ομάδων μόνο ντέρμπι δεν μαρτυράει. Εκεί που αξίζει λίγο να σταθούμε είναι στο Σεβίλλη – Χετάφε. Αν το παιχνίδι δεν είναι 2-0 στο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους τότε θα δούμε πολλές εντάσεις και κάρτες. Ο Ρέφερι είναι δαιμονισμένος φέτος με 5 κόκκινες και 38 κίτρινες σε 8 ματς και δεν αποκλείω στο 2ο ημίχρονο να γίνει ο κακός χαμός.

Για δυνατό ποντάρισμα δεν είναι αφού θα παίξει μεγάλο ρόλο το σκορ ωστόσο το ειδικό ‘΄όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη κάρτα” σε απόδοση 10 μπορεί να παιχτεί χαλαρά. Τέλος όπως είχα αναφέρει και στην εκπομπή το Οσασούνα – Κάντιθ είναι ένα περίεργο ματς που μπορεί να δούμε πολλά γκολ. Ρίξτε το μια ματιά.

Φεύγουμε από τους Ισπανούς και πάμε στους Γάλλους.

Εδώ έχουμε το ντέρμπι της Μετς με το Στρασβούργο αλλά ο ρέφερι δεν μου αρέσει και πολύ ενώ το βράδυ έχουμε το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Λυών και την Παρί. Εδώ το θέμα είναι ότι έχουμε απουσίες και από τις δύο ομάδες. Θα ήθελα παίκτες όπως o Neymar για να δώσουν νεύρα στο ματς. Ο Κόσμος έχει μειωθεί σημαντικά στις κερκίδες λόγω κόβιντ για να σπρώξει με φωνή.

Βέβαια ο ρέφερι είναι σούπερ φέτος ενώ και η βαθμολογία της Λυών μαζί με τα εξωαγωνιστικά της Παρί μπορεί να δώσουν εντάσεις . Στο 3,5 πάντως δεν θα πάρω πριγκέιμ. Θα το δούμε φυσικά στο live ενώ πριγκέιμ θα ρίξω 0,5 μονάδα στο κόκκινη και οι δύο που βλέπω στο 36 στην περίπτωση που πέσουν τίποτα σφαλιάρες στο τέλος.

Τέλος πάμε και στους αγαπημένους Πορτογάλους όπου θα πόνταρα τη κόκκινη κάρτα στο Μπράγκα – Φαμαλικάο αλλά οι αποδόσεις είναι χάλια.

Αν πουθενά το βρείτε πάνω από 3,20 ρίξτε μια στεκιά γιατί πάντα έχει εντάσεις το ζευγάρι αυτό ενώ και οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ξεκούραστοι και περιμένω να βάλουν δύσκολα στη Μπράγκα. Τέλος λίγο προσοχή στο Μπενφίκα – Πάκος μιας και έχουμε πολλές ανατροπές εκεί.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Δεν θα ανοιχτώ πολύ και πάλι αν και σήμερα μου αρέσει πιο πολύ το πρόγραμμα.

Θέλω να δω ένα σημάδι ότι στρώνει λίγο και μετά έχουμε πολλούς αγώνες να αρχίσουμε να ανεβάζουμε ποντάρισμα.

Τα λέμε στο chat που θα έχουμε και μπόλικους αγώνες να τσεκάρουμε για το live μετά από πολύ καιρό!

UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου! Δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να ασχοληθούμε στοιχηματικά αυτές τι μέρες αλλά χορτάσαμε μπαλίτσα μιας και είχαμε κάποια ματς πρωταθλήματος μέχρι και τελικούς.

Σήμερα πάντως έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια που περιμένω να πέσει λίγο ξύλο. Το ένα είναι ένας μίνι τελικός στην Πορτογαλία όπου η Φαμαλικάο με την Μπελενένσες θα σώσουν μάχη καθώς είναι στις τελευταίες θέσεις και φλερτάρουν με τον υποβιβασμό. Φυσικά και το ματς στα μάτια μου θα έχει πολύ ξύλο και λογικό αλλά και πάλι οι αποδόσεις που μας δίνουν είναι πετσοκομμένες και κάνω πίσω καθώς δεν θέλω ακόμη να κάνω τα στραβά μάτια στις αποδόσεις.

Είδαμε και την Κυριακή πως οι Πορτογάλοι δείχνουν πάθος και παίρνουν κόκκινες για πλάκα , οπότε αν κάποιος βρει σε κάποια εταιρία απόδοση από 3,20 και πάνω να το ποντάρει. Εγώ θα κάνω πάσο εδώ και θα πάω στο επόμενο παιχνίδι που έρχεται από τα γειτονάκια μας. Η Νάπολι λοιπόν υποδέχεται την Φιορεντίνα στη φάση του κυπέλλου και εδώ περιμένω να πέσουν κορμιά.

Οι γηπεδούχοι νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να το πάρουν γι αυτό και περιμένω να ρίξουν το βάρος και στο κύπελλο (το είχαν κερδίσει και το 2020) χωρίς να αδιάφοροι κάτι που θα κάνει και η Φιορεντίνα μιας και δίνει προοπτική Ευρώπης το κύπελλο αφού στο πρωτάθλημα δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα (έχασε 4-0 από τη Τορίνο τη Δευτέρα).

Με τον Ayroldi στην σφυρίχτρα θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχω συναντηθεί δύο φορές για τον θεσμό και είχαμε 3 κόκκινες κάρτες. Στο 4 η κόκκινη ενώ θα ρίξω και μια στεκιά σε αυτό το 51 που βλέπω στο να πάρουν κόκκινη και οι δύο.

Προτού σας αφήσω να αναφέρω ότι το βράδυ στο Copa Africa στο ματς Πράσινο Ακρωτήρι – Μπουρκίνα Φάσο σφυρίζει ένας πολύ πεναλτάκιας ρέφερι.

Γενικά μέχρι στιγμής βλέπουμε αρκετά πέναλτι σε αυτό τον θεσμό (ήταν κάτι που το περίμενα και το συζήτησα χθες στο chat με τα παιδιά ) και νομίζω ότι στο συγκεκριμένο ματς θα δούμε σήμερα. Στο 3,10 που βλέπω τον καταλογισμό αξίζει να παιχτεί ενώ 8 και 10 είναι οι αποδόσεις να σκοράρουν οι ομάδες πέναλτι. Δείτε το!

Νέα στήλη μάλλον την Παρασκευή το βράδυ ή Σάββατο πολύ πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS