600

Skotostrious

Στήριγμα οι τριετείς…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν σήμερα οι ιπποδρομίες καθώς μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία της αγωνιστικής σεζόν στις κούρσες Flat και θα επικεντρωθούμε στα ιπποδρόμια του Ascot και Haydock όπου και πραγματοποιούνται δύο ημερίδες με αρκετά δυνατές κούρσες. Ας δούμε λοιπόν τις σημερινές μας επιλογές.

Πρώτη μας στάση στην δεύτερη κούρσα στο Haydock και θα στηρίξουμε τον TRIPLE TIME στην πρώτη του φετινή κούρσα. Ερχεται από μια πολύ δυνατή καμπάνια ως διετής η οποία έκλεισε με ένα μικρό σερί νικών με αποκορύφωμα την επιτυχία του σε Listed κούρσα στην αντίστοιχη περσινή ημερίδα. Ενα μικρό ερωτηματικό ίσως υπάρχει λόγω της 12μηνης αποχής του από τους στίβους άλλα προέρχεται από ένα από τα καλύτερα γενεαλογικά δέντρα των σύγχρονων ιπποδρομιών (Frankel) έχει ένα πολύ προοδευτικό προφίλ το οποίο δείχνει ότι θα είναι ακόμα καλύτερος ως τριετής και σε μια κούρσα χωρίς το ξεκάθαρο φαβορί στη φόρμα δείχνει ικανός να ξεκινήσει τη σεζόν του με νίκη.

Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στα αγγλικά ιπποδρόμια και μεταφερόμαστε στο Ascot και στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος. ένα ιστορικό handicap μόνο για τριετείς και την προτίμηση μας έχει το φαβορί της κούρσας FIRST RULER. Ισως η καλύτερη φόρμα ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές της κούρσας, σκόραρε στη δεύτερη κούρσα της καριέρας του και συνέχισε να προοδεύει ανεβαίνοντας σιγά σιγά επίπεδο με κορυφαία την τελευταία του έξοδο σε αντίστοιχης δυναμικής handicap πάλι στο Ascot όταν με πολύ δυνατό φίνις σημείωσε την δεύτερη φετινή του νίκη.

Το pedigree του δείχνει ότι η μετάβαση του σε μεγαλύτερη απόσταση από τις προηγούμενες επιτυχίες του δεν αναμένεται να είναι πρόβλημα και η παρουσία του κορυφαίου τζόκεϋ Ryan Moore δίνει επιπλέον πόντους στην σημερινή του συμμετοχή.

Συνοπτικά :

Σάββατο 03/09 15:45 Ηaydock Best Odds On The Betfair Exchange Superior Mile Stakes : TRIPLE TIME (3,50).

Σάββατο 03/09 17:45 Ascot Lavazza Stakes : FIRST RULER (4,33)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Η κούρσα στο Haydock βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 020, αρ : 8)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious