1315

Skotostrious

Στήριγμα στα διετή…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο! Ενα αρκετά γεμάτο ιπποδρομιακό πρόγραμμα ξεδιπλώνεται μπροστά μας με σημαντικές ημερίδες στα ιπποδρόμια του Ayr, Newbury και Newmarket. Χωρίς καθυστέρηση λοιπόν ας δούμε τι μπορεί να βγάλει η διαλογή από τις αρκετές και σημαντικές κούρσες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Πρώτη στάση στο ιπποδρόμιο του Ayr και πιο συγκεκριμένα στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος, μια ιπποδρομία μόνο για διετείς φοραδίτσες και το φαβορί UMM KULTHUM μας δίνει αρκετά πατήματα να το στηρίξουμε σε μια σχετικά ικανοποιητική απόδοση.

Προέρχεται από πολύ καλό γενεαλογικό δέντρο και το έχει δείξει μέχρι στιγμής στην καριέρα του, καθώς σε δύο αγώνες έχει μια νίκη και μια τρίτη θέση σε πολύ δυνατή Group 2 κούρσα. Σήμερα αγωνίζεται σε χαμηλότερης δυναμικής ιπποδρομία και έρχεται ως το άλογο με το υψηλότερο rating ανάμεσα στον ανταγωνισμό. O αναβάτης Paul Hanagan είναι σε πολύ καλή φόρμα και μάλιστα εχθές έπιασε το ορόσημο των 100 νικών στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο.

Εχοντας τόσο καλές επιδόσεις μόλις σε 2 κούρσες στην καριέρα της αναμένεται να είναι το άλογο που θα κάνει τη διαφορά και θα σκοράρει για μια φορά ακόμα.

Στην επόμενη κούρσα του προγράμματος, ένα από τα ιστορικότερα handicap στο ετήσιο καλεντάρι, το Ayr Gold Cup, όπως αναμένεται υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και αρκετές συμμετοχές άλλα ο εκτομίας SAXTON (each-way) στις τρέχουσες αποδόσεις δείχνει να έχει ενδιαφέρον.

Προέρχεται από ένα σερί 2 νικών δείχνοντας μεγάλη δυναμική στα τελευταία furlong και σήμερα έρχεται χωρίς μεγάλη ποινή για αυτές τις επιτυχίες. Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και διψάει για αγώνες. Εκπαιδευτής και τζόκεϋ είναι σε καλή φόρμα ειδικά στις συνεργασίες τους και με σύμμαχο το καλό έδαφος σήμερα αναμένεται να δώσουν καλή μάχη για να πλασαριστούν στις θέσεις του βάθρου.

Λίγο νωρίτερα στο ιπποδρόμιο του Newmarket έχουμε μια Group 2 κούρσα για διετείς η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ανάμεσα στις πολύ ισχυρές συμμετοχές αυτό που δείχνει να ξεχωρίζει στις τρέχουσες αποδόσεις είναι το πουλάρι RHYTHM MASTER. Λογικά βάζει τα στάνταρντ στη σημερινή ιπποδρομία καθώς την εντυπωσιακή του πρεμιέρα και νίκη στο Haydock ακολούθησε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή τρίτη θέση σε Group 1 κουρσα στη Γαλλία έχοντας αντιμετωπίσει πανίσχυρο ανταγωνισμό από νικητές του Royal Ascot.

Εδειξε σημάδια απειρίας στην τελευταία του κούρσα άλλα αυτό αναμένεται να διορθωθεί καθώς τα διετή συνηθίζουν να εμφανίζονται βελτιωμένα σε κάθε τους κούρσα.

Συνοπτικά

Σάββατο 19/09 17:05 Ayr Scotty Brand Firth Of Clyde Fillies’ Stakes : UMM KULTHUM (2,87)

Σάββατο 19/09 17:25 Newbury Dubai Duty Free Mill Reef Stakes : RHYTHM MASTER (3,75)

Σάββατο 19/09 17:40 Ayr QTS Ayr Gold Cup Handicap : SAXTON (10,00 6 θέσεις each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious