1091

Skotostrious

Στήριγμα στην εμπειρία…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Υπερθέαμα επιφύλασε χτες η πρώτη μέρα του φεστιβάλ στο Punchestown, με τον σπουδαίο εκπαιδευτή Willie Mullins να κλέβει την παράσταση έχοντας 6 νικητές στις 7 κούρσες με πιο ξεχωριστή την μεγάλη νίκη της φοράδας Coolrevy,η οποία ούσα και έγκυος κέρδισε με άνεση την πιο σημαντική κούρσα της ημέρας στην τελευταία ιπποδρομία της καριέρας της.

Σήμερα εκτός από τη δεύτερη ημερίδα του συγκεκριμένου φεστιβάλ έχουμε και μια πολύ δυνατή κάρτα στο ιπποδρόμιο του Ascot που κάνει πρεμιέρα στις ιπποδρομίες στον επίπεδο στίβο (flat). Ας δούμε λοιπόν τι επιλογές έχουμε.

Ξεκινάμε με την κούρσα που κλείνει το πρόγραμμα στο Ascot και θα στηρίξουμε τον βετεράνο ROYAL BIRTH σε μια από τις σπάνιες εξόδους του στο γρασίδι.

Θα αγωνιστεί σε γνώριμο περιβάλλον καθώς στο ίδιο ιπποδρόμιο και απόσταση έχει σκοράρει στο παρελθόν και έρχεται από μια πολύ καλή επίδοση και νίκη στο συνθετικό τάπητα του Kempton. Στο γρασίδι αγωνίζεται με 16 lbs χαμηλότερο βάρος απ ότι στο συνθετικό/χώμα και αναμένεται και σήμερα να είναι άκρως ανταγωνιστικός. Σε καλή φόρμα ο στάβλος με 22% ποσοστό νικών τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και η παρουσία του σπουδαίου Andrea Atzeni στη σέλλα.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα και μεταφερόμαστε στο ιπποδρόμιο του Punchestown όπου στην προτελευταία κούρσα του προγράμματος θα στηρίξουμε τον LIVELOVELAUGH. Ερχεται από τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του στο Aintree πριν 19 ημέρες καθώς κέρδισε με άνεση ένα από τα πιο ανταγωνιστικά handicap της σεζόν. Ανεβαίνει σε κλάση σήμερα άλλα θα φέρει ποινή μόνο 4 lbs και θα αγωνιστεί σε βάρη στα οποία έχει εμφανιστεί πάντα ανταγωνιστικός.

Δείχνει να αρέσκεται στον συγκεκριμένο στίβο καθώς με εξαίρεση μια κούρσα στην αρχή της καριέρας του έχει βρίσκεται πάντα στο βάθρο.

Συνοπτικά :

Τετάρτη 28/04 18:30 Ascot Great Racing Welfare Cycle Handicap : ROYAL BIRTH (8,00).

Τετάρτη 28/04 21:00 Punchestown Guinness Handicap Chase : LIVELOVELAUGH (8,00).

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious