1817

Κώστας Ζαφείρης

Στήριξη στην απελπισμένη… (Update)

 

 

Γεια χαρά… Ένα παιχνίδι επιβίωσης θα με απασχολήσει απόψε, το οποίο θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Πιστόια. Οι γηπεδούχοι του Πάολο Μορέτι (από τους ανερχόμενους Ιταλούς προπονητές – έχει οδηγήσει την Πιστόια στις σημαντικότερες επιτυχίες της ιστορίας της – άνοδο στην πρώτη κατηγορία, συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος) υποδέχεται την Καντού (14-13, 5-8 εκτός έδρας), η οποία βρίσκεται μόλις μία νίκη πίσω από την οχτάδα.

Ομως, το «θέμα» μας είναι η Πιστόια (ρεκόρ 6-21, 3-10 εντός) που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Τρεις στροφές πριν το φινάλε παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας, μετρώντας 8 ήττες στα 9 τελευταία ματς. Ωστόσο, σε ΟΛΑ αυτά τα παιχνίδια έχει παλέψει σαν τρελή και έχει χάσει στα περισσότερα από αυτά στις λεπτομέρειες. Απόψε, το πράγμα είναι απλό για τους γηπεδούχους.

‘Η παίρνουν το ροζ φύλλο και συνεχίζουν να ελπίζουν περιμένοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που κινδυνεύουν (Βλ. Πέζαρο, Ρετζιάνα Εμίλια, Τορίνο – υπενθυμίζω ότι στην Ιταλία υποβιβάζεται μόνο ο τελευταίος) ή φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι και αποχαιρετούν… Θα μου πείτε και σωστά, «κάποιος πρέπει να πέσει». Συμφωνώ, όμως η Πιστόια έχει αποδείξει ότι δεν θα το κάνει χωρίς να παλέψει μέχρι το τέλος.

Εν ολίγοις, θα στηρίξω την απελπισμένη…

 

Καλή Ανάσταση σε όλους! Καλά να περάσετε αυτές τις ημέρες και εδώ είμαστε…

 

///////////////////////////////////////////////////////////////

Χρόνια πολλά σε όλους!

Σε περίπου δύο ώρες θα γίνει το τζάμπολ στο Game 1 της σειράς Μπακς – Σέλτικς, στο Μιλγουόκι (ημιτελική φάση Ανατολής – στις τέσσερις νίκες η πρόκριση).

Ένα ειδικό έχω κρατήσει από την πρώτη τιτανομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κάιρι Ιρβινγκ και είναι το Under 8,5 πόντοι του 24χρονου εφεδρικού γκαρντ των Μπακς, Στέρλινγκ Μπράουν!

 

Από το Game 1 της σειράς Γουόριορς – Ρόκετς (ημιτελική φάση Δύσης – στις τέσσερις νίκες η πρόκριση) λόγω ιντριγκαδόρικης απόδοσης έχω ποντάρει στο Under 1,5 τρίποντα του αμυντικού εξολοθρευτή, καλού σουτέρ έξω από τα 7,25 μ.

και παλιού παίκτη του Αρη, Πι Τζέι Τάκερ.

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης