1173

Skotostrious

Στήριξη στους παλιούς γνώριμους…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Λιγότερο από δύο μήνες απέμειναν για να ξεκινήσει η ετήσια γιορτή των ιπποδρομιών με εμπόδια και η αγωνιστική δράση όσο πάει και γίνεται πιο έντονη καθώς οι ομάδες εντείνουν την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ραντεβού. Ετσι και σήμερα έχουμε σπουδαίες ημερίδες και σε Αγγλία και σε Ιρλανδία με το ενδιαφέρον να εντοπίζεται κυρίως στα ιπποδρόμια των Sandwon και Leopardstown.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας δούμε ποιές είναι οι στοιχηματικές μας επιλογές.

Ξεκινάμε την περιήγηση μας λοιπόν από το ιπποδρόμιο του Sandown και η πρώτη μας στάση είναι στην δεύτερη κούρσα του προγράμματος, μια Grade 1 ιπποδρομία στα υψηλά εμπόδια (φράκτες). Πολλές δυνατές συμμετοχές άλλα πιστεύω το κάτι παραπάνω στις τρέχουσες αποδόσεις δείχνει να έχει ο SHAN BLUE.

Πρόκειται για ένα από τους καλύτερους αρχάριους ίππους τη φετινή σεζόν σε αυτό τον τύπο ιπποδρομιών και έχει φτάσει αισίως το αήττητο σερί του στις 3 νίκες, με μια εξ αυτών σε αντίστοιχη Grade 1 κούρσα με πολύ εντυπωσιακό ρυθμό στα άλματα του. Θα αγωνιστεί σήμερα σε μικρότερη απόσταση άλλα με τα δεδομένα του εδάφους να ευνοούν το στυλ του αναμένεται να είναι πάλι στους πρωταγωνιστές.

Μεταφερόμαστε στην Ιρλανδία για τη δεύτερη σημερινή μας επιλογή και πάμε στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος όπου θα στηρίξουμε τον PONT AVEN. Από τα πιο έμπειρα άλογα σε τέτοιου τύπου χάντικαπ ανάμεσα στις σημερινές συμμετοχές έρχεται με μια πολύ καλή δεύτερη θέση σε πολύ ανταγωνιστική κούρσα στα πόδια του. Στο ίδιο ιπποδρόμιο είχε και την καλύτερη φετινή του επίδοση στην φετινή Boxing Day.

Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με προστατευτική κουκούλα και καθώς εκπροσωπεί ίσως τον κορυφαίο στάβλο στις κούρσες με εμπόδια αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής και σήμερα.

Συνοπτικά

Σάββατο 06/02 15:50 Sandown Virgin Bet Scilly Isles Novices’ Chase : SHAN BLUE (3,50).

Σάββατο 06/02 16:45 Leopardstown Matheson Handicap Chase : PONT AVEN (7,00).

Oι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious