183

Germanos

Στατιστικά και… εθνικές

Καλημέρα, καλημέρα! Καλό Σαββατοκύριακο φίλτατοι. Τελευταία διακοπή για εθνικές για το 2023, η επόμενη διακοπή θα είναι τέλος Μαρτίου (ευτυχώς). Την Κυριακή τσατίστηκα μετά από πολύ καιρό, ο λόγος φυσικά ήταν η Αούστρια Βιέννης, που κάνοντας ένας σούπερ παιχνίδι, δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Σάλτσμπουργκ. Από δοκάρια και τετατέτ μέχρι και το κερασάκι στην τούρτα, που ήταν το χαμένο πέναλτι στο 90’.

Είχαν μαζευτεί αρκετές λεπτομέρειες κατά μου τις τελευταίες εβδομάδες (χαμένο πέναλτι Λέομπεν, δοκάρι Χάλεσερ κ.α), εξού και απολογούμαι για το ότι έφυγα στιγμιαία από το τσατ με αρκετά νεύρα.

Καθάρισε πάντως το μυαλό, η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή, οπότε τώρα έχουμε εθνικές ομάδες, που στοιχηματικά δεν με ενδιαφέρουν το ελάχιστο, ενώ ετοιμάζω ένα μικρό θεματάκι για αύριο, που ζητήθηκε από συνδρομητή τις προάλλες.

Σήμερα πάντως θα μιλήσω λίγο για εθνική Γερμανίας, λίγο για εθνική Αυστρίας και θα παραθέσω κάποια στατιστικά για την σεζόν μέχρι στιγμής.

Εντός έδρας η… Τουρκία, στο Euro η Αυστρία

Η Αυστρία με τη νίκη της στην Εσθονία προχτές κατάφερε να προκριθεί στο Euro της Γερμανίας, φτάνοντας τους 19 βαθμούς.

Ακόμα και αν την προσπεράσει το Βέλγιο, με τους 19 αυτούς βαθμούς περνάει απευθείας ως μια από τις καλύτερες δεύτερες. Έτσι ο Ραλφ Ράκνικ οδηγεί επιτυχημένα την εθνική Αυστρίας σε τελική διοργάνωση.

Από την άλλη η εθνική Γερμανίας ετοιμάζεται ως οικοδέσποινα με διάφορα φιλικά. Υπάρχει πλέον άλλος αέρας στην εθνική Γερμανίας και αυτό οφείλεται στον Νάγκελσμαν, που έχει αλλάξει αρκετά.

Όμως, όλα είναι φιλικά, επομένως αγωνιστικά δεν μπορώ να κρίνω αν υπάρχει βελτίωση.

Όσο για το φιλικό σήμερα, μόνο φιλικό δεν είναι και όλα αυτά συμπίπτουν πρώτον με την επίσκεψη του Ερντογάν στο Βερολίνο και παράλληλα με όλα αυτά που γίνονται στη λωρίδα της Γάζας. Γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί τούρκοι στη Γερμανία, κάτι που ίσως δώσει έναν περίεργο τόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προσωπικά θα έπαιζα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 3,75 αλλά και να σκοράρει η Τουρκία πάνω από 1,5 γκολ στο 3,50.

Οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας

Στην τελευταία διακοπή είχαμε κάνει μια μικρή ανάλυση, όπου μαζέψαμε αρκετή από την χασούρα του Αυγούστου και του Σεπτέμβρη.

Τι έγινε έκτοτε; Χάσαμε 11 μονάδες σε αυτό το διάστημα του ενός μηνός. Τι λέει το τωρινό στάτους;  Είμαστε στις -41,93 μονάδες (-19,34% yield). Ο μέσος όρος των σημείων είναι στο 5,49, έχουν παιχτεί 86 παιχνίδια, ενώ έχουμε ανοιχτό το μακροχρόνιο της Λεβερκούζεν.

Σύνολο 33 παιχνίδια ποντάραμε από την προηγούμενη διακοπή μέχρι σήμερα. Η ευστοχία μας ήταν 7/33 (21,21%), έλειψε αυτό το ένα κλικ παραπάνω για να ήμασταν κερδισμένοι.

Δύο παραδείγματα μπορούν να επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο «για ένα κλικ». Το πρώτο είναι η Λέομπεν (χαμένο πέναλτι), το δεύτερο είναι η Αούστρια (χαμένο πέναλι). Αν η Λέομπεν για παράδειγμα περνούσε, τότε θα ήμασταν στο 8/33 (24,24%) και επειδή ήταν και συνδυαστικό σε patent, θα μετρούσαμε πολύ συν στο profit.

Οι επτά μεγάλες πιασμένες αποδόσεις ήταν Λίντσερ (6,00), Χόμπουργκ (7,00), Σάλκε (3,20), Άιντραχτ (3,00), Κάπφενμπεργ (3,20), Πάουλι (1+γ/γ 2,80) και φυσικά το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Χάρτμπεργκ (4,50).

Επίσης, χωρίζοντας τα μπετ ανά κατηγορία, η πιο δυνατή μου κατηγορία είναι η Αυστρία, η μόνη με θετικό πρόσημο και μάλιστα εξαιρετικά θετικό. Όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι οριακά χαμένες.

Αυτά για σήμερα, νέο ραντεβού αύριο με μια όμορφη στήλη σχετικά με τις φιλίες και τις κόντρες των γερμανικών ομάδων. Να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS