1247

Thassios

Στα ίδια μέρη!! – UPDATE!

Καλησπέρα betsellerades μου!!

Ελπίζω να σας βρίσκω υγιείς και ευδιάθετους (όσο μπορεί ο καθένας με αυτά που γίνονται) και εμείς είμαστε εδώ για να απολαύσουμε όλοι μαζί ακόμη μια ωραία (ελπίζω δηλαδή) βραδιά ποδοσφαίρου. Στην προηγούμενη στήλη κάτι πήραμε πίσω ωστόσο δεν έγινε μια μεγάλη επιστροφή που περιμένω εδώ και καιρό να γίνει ώστε να βρεθώ στα θετικά.

Προχωράμε στα φρέσκα όπου θα συνεχίσω με την ίδια συνταγή καθώς το μενού δεν έχει και πολλές επιλογές πόσο μάλλον από ‘’καθαρά’’ σημεία.

Ξεκινάω από Ισπανία ,που μας δίνει επιστροφές μονάδων σταθερά με τις κόκκινες κάρτες, όπου σήμερα έχουμε 5 παιχνίδια για την 2η κατηγορία και θα επιλέξω τον αγώνα ανάμεσα σε Σαραγόσα και Βαγιεκάνο για να ποντάρουμε την κόκκινη κάρτα (δυστυχώς το βρίσκω στο 3,40, καθώς η εταιρία που ως συνήθως παίζαμε για κάποιο λόγο τις απέσυρε, και οριακά δέχομαι την έκπτωση λόγω πρωταθλήματος).

Στο ματς σφυρίζει ο Iosu Galech Apezteguia ο οποίος φέτος στα 7 από τα  8 ματς έδειξε 8 κόκκινες κάρτες. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πάνω από 2,5 σε μέσο όρο σε κίτρινες κάρτες ενώ και οι δύο έχουν δει κόκκινη κάρτα φέτος ( 3 η Σαραγόσα και 1 η Βαγιεκάνο).

Φεύγω και πάω στην μεγάλη διοργάνωση που θα κάνω παιχνίδι κυρίως με τα πέναλτι. Στο ματς της Ίντερ με την Ρεάλ σφυρίζει ο αγαπημένος μας (Anthony Taylor) και αυτό το 9 που βρίσκω στο όβερ 1,5 πέναλτι (3η φορά που το κυνηγάω ας ελπίσω και φαρμακερή) και το 25 στο να κερδίσουν πέναλτι και οι δύο θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι στις επιλογές μου καθώς είναι και οι δύο ομάδες που έχουνε πέναλτι στα παιχνίδια τους .

Ακόμη μια επιλογή έρχεται από το παιχνίδι του Άγιαξ με την Μίντιλαντ  όπου και εκεί ο Ρώσος Karasev είναι από αυτούς που δείχνουν πέναλτι αλλά και κόκκινη κάρτα ο συγκεκριμένος . Από κοντά λοιπόν το να σκοράρει πέναλτι ο Άγιαξ αφού έχουμε ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση αν και το 4,20 που βρίσκω δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα ενώ το όβερ 1,5 πέναλτι σε απόδοση 9 ίσως αποτελεί μια επιλογή αν βοηθήσει η Μίντιλαντ.

 Στα υπόλοιπα παιχνίδια αξία βρίσκω στο ειδικό να κάνει παραπάνω από 10 φάουλ ο Ολυμπιακός (στο 2,25 αυτό) καθώς οι παίκτες του ξέρουν ότι έχουν απέναντι μια από τις κορυφαίες ομάδες και αν δεν θέλουν να πάθουν ότι έπαθαν εκεί μέσα θα πρέπει να παίξουν λίγο πιο σκληρά.

Αυτά για σήμερα (δεν βρίσκω κάτι άλλο ώστε να συνδυάσω αυτό το 2,25 του Ολυμπιακού αλλά εσείς δείτε μήπως το βάλετε στο παιχνίδι σας) ενώ αύριο λογικά θα έχουμε νέα στήλη αφού έχουμε  αγώνες για το  Europa League!

UPDATE!!!

Δεν ήξερα πως να κάνω εισαγωγή σήμερα! Πραγματικά μπορεί σαν πιο νέος να μην ”έζησα ποδοσφαιρικά” τον Μαραντόνα αλλά νιώθω σήμερα από το πρωί μια στενοχώρια και όσο προχωράει η μέρα και διαβάζω ακόμη περισσότερα τότε φουντώνει ακόμη περισσότερο κι αυτή .

Καλό παράδεισο λοιπόν θρύλε του ποδοσφαίρου!

Σήμερα ,όσο αναφορά τα ”δικά μας” , επέλεξα να παίξω δύο ειδικά στοιχήματα που αφορούν κυρίως τερματοφύλακες που ανάλογα το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μπορούν να καθυστερήσουν και να πάρουν κάρτα. Ξεχώρισα τις Μπράγκα και Πάοκ που με νίκες είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση παίζοντας απέναντι σε καλές ομάδες.

Ειδικά στην περίπτωση του Πάοκ δεν νομίζω να μην μείνει ευχαριστημένος ακόμη και με την ισοπαλία με αποτέλεσμα αν παίρνει αυτό που θέλει να ροκανίσει την ώρα όσο μπορεί. Οπότε θα πάμε με το 1Χ και κάρτα το τέρμα της Μπράγκα (μπορεί κάποιος να επιλέξει τον σκέτο 1 που το πάει στο 51) αλλά και το Χ2 και κάρτα το τέρμα του Πάοκ ενώ κάποιος μπορεί να περιμένει 11αδες για να ποντάρει τα συγκεκριμένα ειδικά αν και λογικά δεν θα έχουμε κάποια αλλαγή στους τερματοφύλακες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια αν θα έπρεπε να πάρω κάτι αυτό θα ήταν μια δυάδα με late goal (γκολ μετά το 76′) στα ματς των Σπάρτα Πράγα – Σέλτικ και Ντάλντακ – Ραπίντ όπου θέλουν και οι τέσσερις ομάδες τις νίκες ενώ είναι και ομάδες που λογικά θα έχουμε γκολ στα παιχνίδια τους.

Αυτά για σήμερα ενώ θα παίξω πριγκέιμ μόνο τα δύο ειδικά καθώς αν προηγηθούν οι ομάδες που θέλω τότε η απόδοση των κίτρινων καρτών των τερματοφυλάκων θα είναι πολύ πεσμένες για live στοίχημα.

Την δυάδα που ανέφερα θα την αφήσω (μπορείτε να την παίξετε εσείς φυσικά αν θέλετε) για να δω τα παιχνίδια στο live.

Τα λέμε το Σάββατο πλέον με νέα στήλη ενώ να έχετε το νου σας για κανένα ειδικό παίκτη ή καρτομπέτ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS