564

Thassios

Στείλε μας γλυκά για ύπνο

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Να λέμε τα ίδια καταντάει βαρετό. Όποτε θέλει η μπάλα θα δώσει. Εμείς το μόνο που πρέπει είναι να πηγαίνουμε μαζεμένα και να ποντάρουμε σωστά. Να μην αλλάξουμε ποτέ το τρόπο μας και τις αξίες μας όπως πολλοί καταφεύγουν όλο και σε μικρότερες αποδόσεις νομίζοντας ότι κάτι θα κάνουν. Κάτι δυαδούλες σε αποδόσεις κοντά στο 2,5 και πάει λέγοντας.

Σεντόνι σήμερα και έχουν προκύψει κάποια ειδικά για ποντάρισμα.

Ξεκινάω από το ματς της Πόρτο με την Ατλέτικο. Ομάδες που προσφέρουν θέαμα και από γκολ αλλά και από ξύλο. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα σε περίπτωση που δούνε στο ημίχρονο ότι κερδίζει η Λεβερκούζεν. Η Πόρτο θέλει τη νίκη για τη πρωτιά ενώ η Ατλέτικο θα θέλει νίκη για 3η θέση.

Το ειδικό ” όβερ 1,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο” πληρώνει 5,5 και είναι καλό. Σήμερα σφυρίζει ο Orsato που είναι ρέφερι 2ου ημιχρόνου και καρτάκιας ενώ το συγκεκριμένο ειδικό έχει επιβεβαιωθεί και στα δύο τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους.

Μετά περνάμε σε έναν παίκτη. Αναφέρομαι στον Γεωργιανό παικταρά της Νάπολι Κβαρατσκέλια που κεντάει παραγματικά.

Όπως και όλη η επίθεση της Νάπολι φυσικά. Το να δώσει μια ασίστ σε απόδοση 5,5 (είναι στις ενισχυμένες αποδόσεις) έχει αξία όταν το να σκοράρει δίνει 4. Ενώ δεν θα σταματήσω εδώ. Θα πάρω ότι ενισχυτικό μπορώ με το να δώσει ασίστ αυτός ο παίκτης. Θα πάρω άλλα τρία ειδικά. Στο σύνολο τέσσερα. Δηλαδή να δώσει 2 ασίστ σε απόδοση 30 , να σκοράρει και να δώσει ασίστ σε απόδοση 21 αλλά και να δώσει ασίστ στον Οσιμέν σε απόδοση 14 (από το ”πες το και έγινε”).

Ξέρω ότι είναι πολλά αλλά θεωρώ ότι έχουν μεγάλη αξία για έναν τέτοιο παίκτη. Ασίστ έδωσε και στο πρώτο αγώνα μεταξύ τους ενώ άλλες δύο ασίστ έδωσε και τη Κυριακή με τη Σασουόλο. Μπορεί να είναι η Νάπολι αδιάφορη αλλά νομίζω ότι θα θέλει ο Γεωργιανός παίκτης (που δεν έχει και Μουντιάλ μπροστά του) να τραβήξει κι άλλο τα βλέμματα πάνω του.

Ειδικά με αυτή τη Λίβερπουλ μπορεί άνετα να το καταφέρει. Αν δεν ξεκινήσει τότε πάνε void τα ειδικά.

Κλείσαμε σήμερα. Τα λέμε το βράδυ με live στο chat ενώ λογικά θα έχουμε update τη Πέμπτη.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS