96

Germanos

«Στεκιές» σε αυτές που αξίζουν

Gutenmorgen φίλοι! Αμβούργο doing Αμβούργο things χτες και φυσικά ξενέρωσα εντελώς. Να κάνεις το 3-3 στο 86’, να ξέρεις ότι θα δοθούν 20 λεπτά καθυστερήσεων και να κάνεις αψυχολόγητο τάκλιν τρώγοντας κόκκινη. Αυτή η αψυχολόγητη κίνηση μας κόστισε την ανατροπή. Γιατί ήμουν βέβαιος ότι θα γινόταν. Μια βόλτα στα social να κάνετε θα πειστείτε, με όλους τους οπαδούς του Ανόβερου χτες να γράφουν «μακάρι να χάναμε».

Όπως και να έχει η πραγματικότητα είναι ότι δεν βγήκε η ανατροπή και εμείς ξεκινάμε την στήλη μας για το Σ/Κ και έχουμε 10 Φλεβάρη (χεχε).

Έχουμε επανέναρξη Αυστρίας το Σ/Κ, όπου χτες είχαμε το παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με την Στουρμ (1-1), με άλλα 5 παιχνίδια να ακολουθούν. Κατά τα άλλα σούπερ ματς στην Μπουντεσλίγκα με τη Λεβερκούζεν να υποδέχεται την Μπάγερν, κρίσιμο σταυροδρόμι για το μακροχρόνιο μας θα έλεγα.

Με Ευρώπη να ακολουθεί…

Μπορούμε να συζητήσουμε για πολλά στην Μπουντεσλίγκα, όμως εν τέλει μένουν λίγα τα οποία αξίζουν για να ποντάρουμε τα χρήματα μας. Για παράδειγμα σκέψη υπήρχε για κόντρα της Άιντραχτ. Μετράει τραυματίες και τιμωρημένους, ενώ ακολουθεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ζιλουάζ.

Όμως εδώ για να κοντράρω μου λείπει η τελευταία πειστική λεπτομέρεια της Μπόχουμ.

Η πειστική τελευταία λεπτομέρεια μου λείπει και στο ματς της Βέρντερ με την Χάιντενχαϊμ, με το 4,50 του διπλού να είναι μεγάλο για μια ομάδα που δεν χάνει. Έχει και πολύ «Χ» το ματς βέβαια και θεωρώ πως το σερί της Βέρντερ είναι too much, ειδικά μετά την τυχερή νίκη μέσα στο Μάινς.

Προσοχή στο «Χ» της Ουνιόν Βερολίνου, που παίζει με την βασίλισσα των ισοπαλιών. Επίσης, στο μεγάλο ματς της Λεβερκούζεν με την Μπάγερν, προσοχή στο Under2,5 που κυκλοφορεί σε αποδόσεις 2,70.

Μένουν τέσσερα παιχνίδια που συνεχίζουν να με απασχολούν και που «πέρασαν» την πρώτη διαλογή. Μου αρέσει η Άουγκσμπουργκ σήμερα απέναντι στη Λειψία.

Στο 4,33 ο άσος των Βαυαρών, που υποδέχονται μια Λειψία που από τη μία είναι ντεφορμέ (δεν λαμβάνω υπόψη τη νίκη απέναντι στην κακή φέτος Ουνιόν) και επίσης έχει μπροστά της το τεράστιο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έτερο σημείο που μου αρέσει είναι το διπλό της Κολωνίας το 4,33. Οι «τράγοι» έρχονται από την πρώτη νίκη τους με τον νέο προπονητή Σουλτς, πρώτη πειστική νίκη φέτος και σίγουρα η Χόφενχαϊμ, που η έδρα της είναι πιο ήσυχη από τους πρόποδες του Ολύμπου, δεν φοβίζει, αγνοώντας τη νίκη για αρκετό καιρό.

Όσον αφορά τα γκολ, έχω δύο ματς που το γκολ/γκολ ημιχρόνου είναι αρκετά τσιμπημένο προς τα επάνω. Στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Γκλάντμπαχ με τη Ντάρμστατ. Γνωστό πως η αμυντική συνοχή της Γκλάντμπαχ έχει θέματα, επιθετικά όμως είναι σούπερ. Επίσης, το 5,00 του γκολ/γκολ ημιχρόνου της Στουτγάρδης με τη Μάινς με τσιγκλάει, γνωρίζοντας πως η Μάινς δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια της και γνωρίζει πως απέναντι στην Στουτγάρδη πρέπει να σκοράρει μίνιμουμ 2 φορές αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς.

            

Γκολ στη Β, εκπλήξεις στη Γ

Στη δεύτερη κατηγορία έχω δύο παιχνίδια που «μυρίζουν» γκολ. Το ένα είναι η Φορτούνα με την Έλφερμπεργκ, με το γκολ/γκολ ημιχρόνου να πληρώνει 3,75 και το δεύτερο είναι το βραδινό ματς της Λάουτερν με την Πάντερμπορν. Μετά τις δηλώσεις του Τιούνε ότι «πρέπει να προσέξουμε την άμυνα», αφήνω την Φορτούνα και κρατάω αποκλειστικά την Λάουτερν.

Πηγαίνοντας μια κατηγορία κάτω, στην Dritte Liga, υπάρχουν δύο σημεία που μου αρέσουν. Η Ντούισμπουργκ είναι το ένα και πληρώνει 3,80 στην έδρα της Φερλ, μια ομάδα που δεν έχει βλέψεις για παραπάνω και αρχίζει να κάνει διαχείριση. Η άλλη ομάδα που μου αρέσει είναι η Φράιμπουργκ ΙΙ στο 3,75. Τα χάλια της τα μαύρα έχει η Αρμίνια, ενώ η Φράιμπουργκ ΙΙ ολοένα και ανεβαίνει αγωνιστικά, παρουσιάζοντας μετά από ένα ολόκληρο εξάμηνο δείγματα καλής ομάδας.

Πέραν των σημείων στη Γ έχω και ένα γκολ/γκολ ημιχρόνου, αυτό της Ουλμ με την Μάνχαϊμ, κυρίως λόγω Μάνχαϊμ, με το γκολ/γκολ ημιχρόνου να πληρώνει 4,50.

Ποντάρει στην… «Ανάσταση»

Στην Αυστρία τώρα έχουμε επανέναρξη και φυσικά έχει πονταριστεί η ανατροπή της Λίντσερ από την Πέμπτη. Κατά τα άλλα το 3,40 της Μπλάου Βάις Λινς έχει τύχες, όμως αυτό που μου αρέσει πολύ περισσότερο είναι το διπλό της Αούστρια Λούστεναου στο Τιρόλ.

Στο 4,20 το διπλό για μια ομάδα που κινήθηκε μεταγραφικά, έκανε σούπερ προετοιμασία και ετοιμάζει την αντεπίθεση της. Όλα για όλα. Τελευταίος με πρότελευταίο παίζει, το 4,20 μετά την λήξει του παιχνιδιού μπορεί να επιβεβαιωθεί ως ένα εξαιρετικό value.

Συνοψίζοντας έχω Άουγκσμπουργκ (4,33), Κολωνία (4,33), Ντούισμπουργκ (3,80), Φράιμπουργκ ΙΙ (3,75), Λούστεναου (4,20), ενώ από γκολ ημιχρόνων έχω Γκλάντμπαχ (4,00), Στουτγάρδη (5,00), Φορτούνα (4,00), Λάουτερν (3,75), Ουλμ (4,50).

Αφήνω Ντούισμπουργκ (κακή ομάδα, παρά το καλό ρόστερ, δεν μπορώ να βασιστώ σε σχέσεις), αφήνω Άουγκσμπουργκ (κακή παράδοση με Λειψία), μένουν τρία πάω σε καλό πατέντ. Από τα γκολ κόβω Φορτούνα, κόβω Ουλμ και Στουτγάρδη. Μένουν δύο, πάω σε μονά/δυάδα. Αυτά ήταν, αυτή είναι η χημεία μου! Καλή τύχη να έχουμε! Θα είμαι τσατ σήμερα, μιας και είμαι κρυωμένος δεν θα πάω γήπεδο για να αναρρώσω πλήρως!

ΥΓ Η φωτό είναι ένα εκτός έδρας ματς της Κολωνίας, πόλη του καρναβαλιού στη Γερμανία, ελέω ημερών (έχουμε καρναβάλι στη Γερμανία) τιμάω την Κολωνία σε ποντάρισμα αλλά και σε εικόνα στήλης.

Φωτιά να πέσει να με κάψει, εμένα τον Γκλαντμπαχαίο.

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS