3689

Billaras

Στην αντίπαλη περιοχή!

Τελικά, οι θεοί ήταν μαζί μας κατά το…ήμισυ. Και έγινε νίκη. Και όχι άσχημη, αχάριστος δεν είμαι, αν παίζεις με μέσο όρο το 5.70 και υπερδιπλασιάζεις τα χρήματά σου, μόνο ευχαριστημένος πρέπει να είσαι. Και χάρηκα περισσότερο επειδή ήταν οι εγγλέζες που πλήρωσαν και επειδή τις ακολούθησαν και πολλά παιδιά από εδώ μέσα. Κι άμα είναι όλα πρίμα, εγώ γιατί…είμαι ανικανοποίητος; Ελα μου ντέ; Οκ, είπαμε, αχάριστος δεν είμαι, και δεν θέλω να φανώ υπερφίαλος, αλλά…γαμώτο.

Κάτι παραπάνω, ακόμα και στα δύσκολα, στα πολύ δύσκολα, το θέλω. Και ίσως και να το δικαιούμαι. Εχει τώρα κάποιες μέρες που μένω με το “αχ”. Κερδίζω μεν, δεν είναι η…πιστολιά που θέλω δε. Μιά η Σαουθάμπτον (από 0-2) μου στερεί ένα trixie. Μιά η Στουτγάρδη (από 2-0) μου στερεί ένα 3 στα 4. Ενδιάμεσα, ένας Απόλλωνας δεν μου στερεί πολλά μεν, με…τσαντίζει δε.

Μόνο οι δύο που κέρδιζαν να το είχαν κρατήσει, τώρα θα…είχα κουνήσει μαντήλι στον μπουκ γιά φέτος, τόσο απλά είναι τα πράγματα. Να έχαναν μαρς, να μην πω λέξη. Αλλά ρε άτιμες, δύο γκολ αβάτζο παίρνετε με το σπαθί σας, κρατήστε το το ρημάδι! Δεν είναι σημεία του 1.40, του 4.00 και του 5.00 είναι, λίγη, τόση δα, στοιχειώδη εύνοια είναι… Anyway.

Θα πάμε παρακάτω, δεν γίνεται αλλιώς. Ας συνεχίσω να το..γυροφέρνω. Είναι σαν να είσαι κατασκήνωση έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Κάποια στιγμή, μπαίνει το γκολ. Κερδίζω “μισό μηδέν” εδώ και μήνες, θέλω να σκοράρω “κανονικά” και να σφυρίξει λήξη. Πάμε λοιπόν παρακάτω. Αισθάνομαι “κάπως” σήμερα. Θα έχω στο παιχνίδι μου δύο ματς που δεν “κυκλοφορούν” αριστερά-δεξιά, δεν είναι public, δεν είναι ιταλικά που περιμένεις το “δωράκι” (παρεπιπτόντως, μετανοιώνω που έκανα πίσω γιά Αταλάντα, κακώς φοβήθηκα, δικαιώθηκα που πίστευα ότι δεν θα χαρίσει τίποτα και χάθηκε τσάμπα το value bet της βραδιάς, ομάδα Μπολόνια δεν υπάρχει στο χάρτη και αποδείχθηκε πως ακόμα και στη γειτονιά μας δεν είναι όλα “δοσμάν”).

Να τα πάρω λοιπόν με τη σειρά: Είχα βάλει στην άκρη το over της Τσέστερφιλντ, το over στο Βερόνα-Τζένοα, το διπλό στο ίδιο ματς, την Σαμπντόρια, την Πάρμα. Και αύριο την Σάντερλαντ. Αυτά προυπήρχαν. Σήμερα μελετώντας πρόσθεσα και Αρμίνια ως φαβορί και μιά Γκρασχόπερς. Αυτά είναι. Και βέβαια, υπάρχει και η…ειδική τριπλέτα. Οσασούνα-Ολανένσε-Κότμπους.

Για τα δύο από τα τρία αισθάνομαι “κάπως”. Πως να το πω, τα…παίρνω πάνω μου. Μιλάμε γιά δύο τελευταίες. Ομως, και αγωνιστικά (εντελώς αδιάφορες Ακαδέμικα και Ουνιόν, κυρίως εντελώς ντεφορμέ, σημαντικό αυτό) και εξωαγωνιστικά (ο Κονσεϊσάο ήταν τεχνικός στην Ολανένσε και από τότε είχαμε “ωραία” αποτελέσματα, ενώ μην ξεχνάμε ότι Ουνιόν και Κότμπους είναι “πρώην ανατολικές”) και κυρίως …αποδοτικά (στο 6.

50 η μιά, στο 4.50 η άλλη) μου κάνουν. Δεν είναι δηλαδή η Μπολόνια φαβορί να πας να πέσεις πάνω της και να τραβάς τα μαλλιά σου μετά. Δεν είναι ο…Λεβαδειακός του 1.80-1.70-1.55-1.40 (γελάει ο κόσμος ρεεεεεε, πόσες φορές θα αλλάξετε αποδόσεις;). Εχω ομάδες με κίνητρο σε πολύ ψηλές αποδόσεις. Δεν θα κερδίσουν εν ολίγοις; Οκ, πιθανό, κακές είναι συνολικά, αλλά δεν θα μας πιάσουν και κώτσους.

Είναι δεδομένο ότι ποντάρω και στην αδιαφορία των γηπεδούχων, περιμένω να γίνει “κάτι” στα ματς. Δεν θα γίνει; Και στα ίσια μπορεί να βγουν και από την άλλη, αν δεν βγουν, δεν χάσαμε και τίποτα, δεν είναι καραφαβόρες. Και υπάρχει και η τρίτη της “παρέας”, η Οσασούνα. Κι εδώ σχετικά μονόπλευρο κίνητρο. Με δεδομένο ότι και η 7η θέση βγάζει Ευρώπη, η Σοσιεδάδ την έχει κατά 90% εξασφαλίσει.

Και δεν πιστεύω ότι μπορεί την 4αδα, και να κερδίσει θα είναι -7 από την Μπιλμπάο και την άλλη εβδομάδα παίζει με την Ρεάλ. Σχέσεις; Υπάρχουν κατά περιόδους. Αλλοτε κακές, άλλοτε καλές. Τώρα είναι καλές. Μιλάμε γιά βάσκικες ομάδες. Παμπλόνα από τη μια, Σαν Σεμπαστιάν από την άλλη. Και αγωνιστικά όμως, η συμπεριφόρα της Σοσιεδάδ εκτός δεν είναι καλή (4 έφαγε στην Αλμερία, 3 στην Βαγιαδολίδ στα δύο τελευταία της εκτός και έχασε).

Ενώ η Οσασούνα εντός το παλεύει (θυμίζω, έχει βάλει και 3 γκολ στην Ατλέτικο). Την ώρα που γράφω, η Βαγιαδολίδ κερδίζει, καλό αυτό. Η Οσασούνα (θα) ξέρει ότι με γκέλα μπαίνει στη ζώνη. Αυτά είναι. Εσβησα κάποια. Την Πάρμα (γυρίζει Κλόζε-λείπει Παλέτα). Εντελώς το Βερόνα-Τζένοα (τις βλέπω…χαλαρές, μην δούμε κανένα 0-0). Και το εγγλέζικο over, καθότι τελικός και ενδεχομένως το άγχος να είναι παραπάνω.

Βασικά, σκέφτομαι πως να συνδυάσω την Σαμπντόρια που είναι αουτσάιντερ και μου αρέσει. Θα αφήσω την Αρμίνια (κι αυτή καίγεται, αλλά αυτή είναι φαβορί και χαλιέμαι, έτσι “γλύτωσα” προ ημερών από την ήττα της Κότμπους) που ξεκινάει σε λίγο. Αρα; Αρα μιά δυάδα φαβορί, διημέρου. Γκρασχόπερς-Σάντερλαντ. Και σε πάντεντ τα τρία “περίεργα”.

Γι αυτό κολλάω, γιατί δεν μπορώ να βάλω κάπου την Σαμπντόρια. Εκτός αν…κάνω κάτι άλλο. Κάνω ένα trixie με σπαστή μίζα, “κολλώντας την” σε Γκρασχόπερς και Σάντερλαντ. Θα δείτε πως. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 29/3: 1.081 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.901 μονάδες. Ποντάρισμα 30/3: Trixie (με μεταβλητή μίζα): Σαμπντόρια 1 (2.87)-Γκρασχόπερς 2 (2.

40)-Σάντερλαντ 1 (2.25) με 45 μονάδες στις δύο δυάδες με Σαμπντόρια, με 80 μονάδες στην δυάδα Γκρασχόπερς-Σάντερλαντ, άρα 155 μονάδες. Και 21 στην τριάδα. Ολο μαζί 191 μονάδες. Πάντεντ: Οσασούνα 1 (3.00)-Ολανένσε 2 (6.50)-Κότμπους 2 (4.50). Με 120 μονάδες στην Οσασούνα, με 65 στην Ολανένσε, με 85 στην Κότμπους. Και ακολούθως, με 25 στις δυάδες και 5 στην τριάδα.

Ολο μαζί 350 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 541 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.360 μονάδες. Εχοντας παιχνίδι διημέρου, τίποτα δεν θα κριθεί σήμερα. Προσέξτε, δεν ….ορμάω, παίζω νορμάλ. Μην πάει κανείς και “χώσει” τίποτα πακέτα. Η διαχείριση είναι το Α και το Ω. Και…όλα να χαθούν, κέρδη έχω, από χθες. Θα μπω χαλαρός στον Απρίλη (καλό μήνα κιόλας γιά μεθαύριο).

Καλό βόλι, ραντεβού την πρωταπριλιά το απόγευμα με νέα στήλη (και σαφώς με πολύ πιό χαλαρό παιχνίδι).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras