190

Germanos

Στην Αυστρία το «ζουμάρισμα»

Καλημέρα, καλημέρα! «Κουλούρια» χτες στο Πάουλι – Ανόβερο, με ένα Ανόβερο που απλά μπήκε για να κρατήσει το μηδέν και ίσως κάποια στιγμή έκανε το 0-1. Παρόλα αυτά η Πάουλι έδειξε γιατί είναι πρώτη, σε παιχνίδια που δεν είναι καλή, καταφέρνει να παίρνει μίνιμουμ έναν βαθμό. Αυτά για το χτεσινό, πάμε στα σημερινά και αυριανά, όπου το πρόγραμμα δεν μου αρέσει.

Θα παίξω σύνολο 7 μονάδες, δηλαδή σύνολο 9 μονάδες Π/Σ/Κ. Τις μισές δηλαδή από ότι συνήθως, ανεβάζοντας ποντάρισμα στις επιλογές μου.

Τίποτα στη Γερμανία

Από όπου και να το πιάσω στη Γερμανία, δεν καταλήγω σε κάποιο σημείο με αξία. Ναι, οκ, μπορούμε να μιλήσουμε για Ντότμουντ (κλάιν μάιν), ναι μπορούμε να μιλήσουμε για Άιντραχτ (κλάιν, μάιν).

Μπορούμε να μιλήσουμε για σημεία αλλά όλα χωρίς αξία.

Μοναδικές μου σκέψεις για την πρώτη Γερμανίας ήταν το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου σε Άουγκσμπουργκ και Ντάρμστατ, ειδάλλως τίποτα. Νεκρό πρόγραμμα.

Ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία δεν έχω σημειώσει τίποτα, πέραν του γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου της Φιρτ με την Ντίσελντορφ, σε απόδοση 4,00, ενώ στην 3η κατηγορία επίσης ένα γκολ/γκολ ημιχρόνου κράτησα, αυτό της Βερλ με την Χάλεσερ, σε απόδοση 3,75.

Τα αφήνω όλα πάνω σας, αν θέλετε τα παίζετε, αν όχι, καλώς. Εγώ δεν τα παίζω πάντως, αποφάσισα να πάω πολύ χαλαρά, κοιτώντας πρωτίστως σημεία (1-Χ-2).

Δύο ξεχωρίζουν στην Αυστρία

Και εδώ η διαλογή έγινε αρκετά γρήγορα. Το… μάτι πέφτει αυτόματα στην Αούστρια Βιέννης από την πρώτη κατηγορία. Ξεκούραστη είναι (δεν έχει Ευρώπη), καλά πατάει, παίζει σωστά, έχει ποιότητα στο ρόστερ της και φυσικά υποδέχεται μια Σάλτσμπουργκ πιο ευάλωτη από ποτέ.

Ναι, μπορεί να είναι πρώτη η Σάλτσμπουργκ, όμως για να βρούμε 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και τρεις νίκες σε διάστημα 9 αγώνων για την Σάλτσμπουργκ, δηλαδή οι ήττες να είναι πιο πολλές από τις νίκες, τότε πρέπει να πάμε δέκα χρόνια πίσω. Ο άσος της Αούστρια μου κάνει στο 4,00.

Πηγαίνοντας στη Β κατηγορία, θα κοντράρω εκ νέου… Σάλτσμπουργκ.

Προφανώς μιλάω για τη Λιφερίνγκ, που υποδέχεται τα γεράκια του Κάπφενμπεργκ. Ποντάρω την Κάπφενμπεργκ που δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, παίζει καλά, αμυντικά επίσης είναι σούπερ και το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα είναι τρομερό. Προφανώς και θα έχετε δει περισσότερο τον πανηγυρισμό των αποδυτηρίων που έχουν βγάλει για τη φετινή σεζόν ( https://youtube.com/shorts/IUGAjwbSMtE?si=8Ds9pzw5K6x9EZsD ). Ε λοιπόν μακάρι να ξαναπανηγυρίσουν έτσι. Να τονίσω επίσης πως η Λιφερίνγκ πέραν από την κακή χρονιά της, έχει και αρκετούς παίκτες κουρασμένους, αφού έπαιξαν μεσοβδόμαδα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πολλοί ταξιδεύουν σε λίγες μέρες με τις εθνικές ομάδες τους. Στο 3,20 το διπλό.

Αυτά για σήμερα και αύριο, ίσως από τις μικρότερες στήλες σε Σ/Κ.

Λογικό αφού το 98% του όγκου των παιχνιδιών είναι no bet! Θα τα πούμε ασφαλώς στο τσατ και θα έχω ανοιχτά ραντάρ για live.

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS