2767

Billaras

Στη διακοπή με κέρδη….

Κι έτσι απλά, την ώρα που οι μπουκ…κάνανε πάρτι, έγινε μιά καλούτσικη νίκη ακόμα και μπήκαμε στη διακοπή με κέρδη, όχι με ισοπαλία! Η…τιμημένη Ααλεσουντ (τρία στα τρία, σταθερά ως μεγάλο αουτσάιντερ) και η Στούρμ με το μεγάλο διπλό στην Σάλτσμπουργκ, αρκούσαν. Μονά- δυάδα, 920 μονάδες κέρδος, στις 8.820 η κάβα. Καθήστε και μετρήστε πόσα “χρειάζομαι” για να έχω κέρδος.

Αυτά που έλεγα προ ημερών. Σταθερά αυξάνω τη διαφορά μου με τον μπουκ. Και μάλιστα, την ώρα που…αυτοί το γλένταγαν! Οταν οι πρώτες (της πρωτης τετράδας) ανά πρωτάθλημα γκελάρουν, κάνουν γλέντι. Σιτι, Γιουνάιτεντ, Λέστερ. Μπαρτσα, Ρεάλ. Μπάγερν, Ντόρτμουντ. ΠΑΟΚ και Νάπολι. Αρκουν, τους φτάνουν και τους περισσεύουν, γιατί η μάζα πάει τυφλά σε αυτές.

Same old story… Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο στοιχηματικό. Αγωνιστικά, στη σημερινή εφημερίδα πλέκω το εγκώμιο της Τότεναμ, πραγματικά μου έβγαλε τα μάτια, τολμώ να πω ότι αυτή μαζί με την Ατλέτικο είναι οι δύο σούπερ βελτιωμένες της Ευρώπης. Γιατί χάνουν στόχους στο…φτερό (η μιά έπεσε πάνω στη Λέστερ πέρυσι, η άλλη τα γνωστά με το Champions League) αλλά Ποκετίνο και Σιμεόνε όχι μόνο τις βελτιώνουν, όχι μόνο τις κρατάνε ψηλά, αλλά βρίσκουν -όπως φαίνεται- και νέα κίνητρα.

Πολύ σημαντικό να λες “πάμε πάλι” και να το εφαρμόζεις. Εβλεπα την Τότεναμ που πέρυσι αν δεν είχε Ντάιερ και Ντεμπέλε στα χαφ και Κέιν στην επίθεση ήταν…λειψή. Και τώρα είδα Γουανιάμα και Σισοκό να καταπίνουν αμάσητη την Σίτι και να παίζει ως παλιά Ρόμα (χωρίς κλασικό φορ) και να…γαζώνει. Μπράβο της. Στα φρέσκα; Περίπου.

.τίποτα. Το Λιγκ Τρόφι έτσι όπως το έκαναν (όμιλοι, ομάδες under 23), έγινε…μάπα. Κάποτε έβρισκες σημεία. Τώρα είναι γιά το ανάθεμα. Εθνικές; Της Πέμπτης τίποτα, της Παρασκευής τίποτα, τα είδα τα ματς. Οπότε, θα γίνει το εξής: Λίγα λόγια και 2-3 επιλογές ίσα γιά το χαβαλέ σήμερα με Τρόφι και νέα στήλη (κι αυτή κουτσουρεμένη), Παρασκευή πρωί, γιά ΟΛΟ το διήμερο.

Οχι Σάββατο ή Κυριακή. Λίγα έχει, θα τα δούμε Παρασκευή πρωί, μεσημέρι μπαίνουμε στο αεροπλάνο και το βράδυ…θα τα πούμε από κοντά με τα καρντάσια. Θυμίζω, ως ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ συμμετοχές στο αντίστοιχο ποστ στο φόρουμ. Ηδη μαζευτήκαμε λαός, μην τρέχω τελευταία στιγμή με το μαγαζί, ταβέρνα “Δια Ταύτα” στην Αθωνος. Οποιος θέλει λοιπόν, ως αύριο πρωι ας ποστάρει ενα “παρών”, να μετρήσω παρουσίες και να κανονίσω τα τραπέζια… Επιστρέφω στο σήμερα.

Στην εφημερίδα έκανα λόγο για Μπλάκπουλ, Κρόουλι και Μπέρι. Κάνω μιά αλλαγή. Βγάζω Μπέρι και βάζω Γουόλσολ. Η Μπλάκπουλ βρίσκει την ομάδα μου σε ντεφορμάρισμα και θα την βρει και πολύ αλλαγμένη με εκτεταμένο rotation, η Κρόουλι είναι σε φόρμα και επίσης η Τσάρλτον είναι εντελώς ντεφορμέ και με rotation, η δε Γουόλσολ έκανε καλή νίκη με Μίλγουολ κι έχω την αίσθηση οτι η Σέφιλντ θα το…φορτώσει και λίγο στον κοκκορα το Τρόφι, την άνοδο θέλει (κι αυτη θα κάνει rotation).

Βέβαια, πάνω από όλα, ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Παίζουμε εντελώς σβηστά, χαλαρά, αν προκύψει κάτι καλώς, ειδάλλως…who cares; Και έτσι θα πάμε ως τις 15 του μήνα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.00 μονάδες. Κέρδη από 2/10: 920 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.820 μονάδες. Ποντάρισμα 4/10: Patent: Μπλάκπουλ 2 (4.50)-Γουόλσολ 2 (5.00)-Κρόουλι 2 (6.50). Με 5 μονάδες η τριάδα, 15 κάθε δυάδα και στα μονα βάζω 50 σε Μπλάκπουλ, 40 στις άλλες δύο.

Σύνολο 180 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.640 μονάδες. Ενα να έρθει, θα πάρω και “δωρεάν” τα τσιγάρα μου. Οτι παραπάνω, θα είναι…μπόνους. Τίποτα άλλο, διαβάστε και τον DIAITHTH στο Blogger of the week, σε ένα άλλο στύλ και ύφος, ανάλαφρο και ανάλογο των ημερών, αλλά που..έχει να πει πραγματάκια σήμερα και στα επόμενα τέσσερα κείμενα ως την άλλη Δευτέρα.

Νέα δική μου στήλη την Παρασκευή, μην ξεχαστείτε οι Μακεδόνες, έχουμε..ένα ραντεβού!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras