1158

Μάκης Μηνδρινός

Στη Λιγκ 2 το ενδιαφέρον

Χαιρετώ! Ακόμα μία επιβεβαίωση είχαμε μεσοβδόμαδα, ότι ακόμα και στις μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, φαβορί υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για τις νοκ άουτ φάση, όπου το επίπεδο είναι ακόμα υψηλότερο και σχεδόν όλες οι ομάδες άκρως ανταγωνιστικές.

Τα είδαμε κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα είδαμε και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ειδικά στο Τσου Λου, όσοι περιμένουμε πως και πως αυτή τη διοργάνωση για να τζογάρουν παίζοντας κυρίως φαβορί, ε, καταλαβαίνετε…

Πάμε στα δικά μας. Όπως βλέπετε ανεβάζω στήλη σήμερα, χθες ήταν τόσο δύσκολη η μέρα που δεν πρόλαβα να γράψω λέξη. Και ας είχα ένα σημείο που μου άρεσε, τη Ντέρμπι (έγινε και σχετική πρόταση στην εφημερίδα).

Κάθε εμπόδιο για καλό μάλλον, εγώ δεν ανέβασα, δεν έπαιξα, η Ντέρμπι έχασε.

Η είδηση είναι ότι οι ομάδες της Νάσιοναλ Λιγκ ψήφισαν να συνεχιστεί η σεζόν (οι 7 από τις 23 ομάδες δεν ήθελαν να συνεχιστεί), σε αντίθεση με εκείνες του Βορρά και του Νότου της Νάσιοναλ Λιγκ που ψήφισαν να διακοπεί. Τέλος λοιπόν ο Βορράς και ο Νότος της Νάσιοναλ.

Ουσιαστικά σαν να μην ξεκίνησε ποτέ, σαν να μην υπάρχει στην ιστορία η σεζόν 2020-21. Null and Void, όπως λένε και οι Αγγλοι. Για την ακρίβεια, τη διαφορά την έκαναν οι ψήφοι του Βορρά (15 κατά, 7 υπέρ της συνέχισης), καθώς στο Νότο η πλειοψηφία ήθελε να ολοκληρωθεί η σεζόν (12 υπέρ, 9 κατά). Μέτρησε το σύνολο των ψήφων.

Στοίχημα

Στα καθαρά στοιχηματικά, πάμε στα γρήγορα στην αρχική μου διαλογή.

Από Πρέμιερ Λιγκ Σαουθάμπτον και Εβερτον. Από Τσάμπιονσιπ εκτός της Ντέρμπι που έπαιξε χθες, τίποτα. Στη Λιγκ 1 Μπλάκπουλ, στη Λιγκ 2 Κέμπριτζ, Σκάνθορπ και Πορτ Βέιλ (με νέο προπονητή). Όπως μπορείτε να καταλάβετε περισσότερο στη Λιγκ 2 κινούμαι.

Από εκεί θα είναι και οι δύο επιλογές μου: η Κέμπριτζ (εκτός με την Μάνσφιλντ) και η Πορτ Βέιλ (εκτός με την Λέιτον).

Στο 3,50 η Κέμπριτζ, στο 3,00 η Καρλάιλ. Η Κέμπριτζ είναι πρωτοπόρος της Λιγκ 2, ξεκούραστη (έχει να παίξει από τις 13 Φεβρουαρίου), ελπίζω αυτή τη φορά να μην είναι τόσο κακή εκτός έδρας όπως ήταν στην τελευταία της έξοδο που την είχα ποντάρει (με Σάλφορντ). Εκεί έκανε τη χειρότερη φετινή τη εμφάνιση. Ακολούθησε το 0-0 με τη Σάουθεντ σε ένα ματς όμως που δεν είναι για συμπεράσματα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν άθλιος.

Η Μάνσφιλντ έτρεξε ένα καλό σερί, αλλά στα τρία τελευταία βγάζει προβλήματα και ειδικά μεσοβδόμαδα με την Μπόλτον την πάτησε άσχημα (μπροστά μέχρι το 72’ με 2-0, δέχθηκε ανατροπή 3-2 στο τέλος).

Στο άλλο ματς, η Πορτ Βέιλ είναι με καινούριο προπονητή τον Ντάρελ Κλαρκ, τον οποίο τον πήρε από τη Γουόλσολ δείχνοντας πως παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχει χειροπιαστούς στόχους, θέλει να το παλέψει.

Αλλαγή ψυχολογίας έχουμε συνήθως έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, κάτι που περιμένω ότι θα φανεί άμεσα. Η Λέιτον είναι 4 ματς χωρίς γκολ, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό.

Με αυτά τα δύο θα πάω και αν προκύψει κάτι, εδώ είμαστε!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος