1424

Skotostrious

Στη σκόνη της Καλιφόρνια…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο! Ενα σαββατοκύριακο αναμονής και προσμονής καθώς τη Δευτέρα έχουμε επανέναρξη στις αγγλικές ιπποδρομίες. Ξεκίνημα θα έχουμε στο Newcastle με μια ενισχυμένη ημερίδα 10 συνολικά ιπποδρομιών που συγκέντρωσαν σχεδόν 500 αιτήσεις συμμετοχής για να καταλήξουμε τελικά στους 120 ίππους που θα αγωνιστούν.

Εμείς συνεχίζουμε την περιήγηση μας στα ιπποδρόμια ανά τον κόσμο και επιστρέφουμε στην Καλιφόρνια για μια ημερίδα στα χωμάτινα κουλουάρ της  Santa Anita. Εκεί στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος, ένα σπριντ για άλογα χωρίς νίκη, αγωνίζεται ο PRINCE RICKY. Δεν έχει καταφέρει να νικήσει ή να πλασαριστεί σε 5 ιπποδρομίες μέχρι τώρα στην καριέρα του άλλα σήμερα αντιμετωπίζει ίσως το ευκολότερο έργο, καθώς αντιμετωπίζει είτε εντελώς αρχάρια άλογα είτε άλογα με χειρότερες επιδόσεις μέχρι τώρα στη δική τους πορεία.

Στα συν ο συνδυασμός τζόκεϋ – εκπαιδευτή που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στον επίπεδο χωμάτινο στίβο τα οποία δείχνουν ότι ίσως έφτασε η ώρα να σκοράρει για πρώτη φορά.

Ενα ακόμα σπριντ πραγματοποιείται λίγο αργότερα στην όγδοη κούρσα και σε μια πολύ ανοιχτή ιπποδρομία η προτίμηση μας πάει στη φοράδα TRAFFIC STOPPER.

Μια αξιόλογη δεύτερη θέση στην τελευταία της έξοδο στο ίδιο ιπποδρόμιο σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το σημερινό σπριντ δείχνει να την ευνοεί και η φόρμα του εκπαιδευτή με συνολικά 29% επιτυχία στο χώμα και τζόκεϋ με 22% είναι καλά σημάδια ότι σήμερα θα καταφέρει να περάσει πρώτη το νήμα.

Συνοπτικά

Κυριακή 31/05 00:04 Santa Anita Race 4 – Maiden Claiming : PRINCE RICKY (3,50)

Κυριακή 31/05 02:08 Santa Anita Race 8 – Maiden Claiming : TRAFFIC STOPPER (4,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious