384

Thassios

Στη τελική ευθεία

Καλημέρα παικταράδες μου και καλό μήνα!

Σε αυτή τη στήλη κάτι κάναμε με του αγαπημένους Λατίνους ενώ είχαν διακοπή οι Ευρωπαίες. Λίγο από Περού , λίγο από Βραζιλία και λίγο το Tzini με τα δικά του παλληκάρια από τις δικές του χώρες, νομίζω ότι το Betsellers (φυσικά και ο Ζαφείρης με το Μπάσκετ) κουνήθηκε καλά ενώ αλλού είχε στήσει πανηγύρι ο μπουκ με τα κάτι ειδικά (ανάθεμα τα ειδικά) στις Εθνικές που έβλεπα αριστερά και δεξιά.

Τελοσπάντων αυτά και αυτοί δε σταματάνε!

Πάμε στα δικά μας και κυρίως πάμε στα φρέσκα όπου μπαίνουμε στη τελική ευθεία!

Ξεκινάω από τα ματσάκια που περιμένω να δούμε ξύλο και κάρτες.

Μόνο ένα παιχνίδι θα ποντάρω από την Ευρώπη. Είναι το ντέρμπι «Derby de la N77» στη Γαλλία ανάμεσα στην Οσέρ και την Τρουά όπου οι δύο ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Τώρα αν με τέτοια βαθμολογία δε πέσει ξύλο σε αυτό το ντέρμπι , τότε κακό του κεφαλιού τους. O Brisard πάντως φέτος είναι ζόρικος αλλά στο 6,20 η κόκκινη έχει μεγάλη αξία για να το αφήσω.

Μετά περνάμε στα δικά μας τα παιδιά. Έχουμε τη ντερμπάρα για μια ακόμη φορά το ”Fla – Flu” στη Βραζιλία όπου σε αυτό το πρωτάθλημα (Carioca) σχεδόν πάντα θα τους ποντάρουμε για κόκκινη κάρτα παρά για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ενώ πιο πριν έχουμε δύο δυνατά παιχνίδια για την Αργεντινή. Το ένα είναι ένα από τα πολλά ντέρμπι του Μπουένος Άιρες ανάμεσα στην Σαν Λορέντζο και την Ιντεπετιέντε. Ένα δυνατό ζευγάρι όπου είχαμε κόκκινη κάρτα και στα τελευταία πέντε επίσημα ματς μεταξύ τους. Το άλλο ζευγάρι που θα ποντάρω για κόκκινη κάρτα είναι το Ράσινγκ – Ουρακάν.

Αυτό μου προέκυψε από τις ειδήσεις καθώς για κάποιο λόγο οι οπαδοί μεταξύ τους αλλά και με τις αστυνομικές δυνάμεις έκαναν το κακό χαμό. Μιλάμε για πολλά επεισόδια και ξύλο. Σήμερα στο γήπεδο θα έχει περισσότερους από 500 αστυνομικούς όπως αναφέρουν οι ειδήσεις της Αργεντινής. Μεταξύ τους οι δύο ομάδες βγάζουν ένταση με την Ουρακάν να ρίχνει στο ψαχνό.

Στα τελευταία 3 ματς εκεί μέσα έχει δεχθεί 5 κόκκινες κάρτες. Οπότε κι εδώ κρατάω τη κόκκινη.

Αυτά ήταν όλα τα ματς που θα ποντάρω κάρτες. Ξεχνάω και το Αγγλικό ντέρμπι αλλά και το καυτό Γερμανικό. Φυσικά μπορείτε να το παίξετε άμα θέλετε. Εγώ πάω με ένα μονό στον αγώνα της Γαλλίας και μετά ένα τρίξι με τους Λατίνους.

Και περνάμε στα γκολ.

Ξεκινάω από τους Γερμανούς όπου οι αριθμοί μου λένε ότι θα δούμε αρκετά γκολ στο Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ. Από όβερ 1,5 ημίχρονο , g/g ημιχρόνου μέχρι το g/g + όβερ 3,5. Μια από τα ίδια και στο Βέλγιο όπου η Λιρς υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ β’.

Δεν θα το ζορίσω άλλο. Δεν θα αναφέρω άλλα. Με τη πρώτια ματιά αυτά τα δύο μου άρεσαν και θα κάνω κάτι extreme.

Θα ποντάρω και στα δύο το ειδικό ”g/g ημιχρόνου + όβερ 3,5 (γενικά στο ματς και όχι στο ημίχρονο). Μονά και δυάδα.

Οπότε έχουμε ένα μονό με κόκκινη στη Γαλλία , δύο μονά και δυάδα με γκολ σε Γερμανία και Βέλγιο και τέλος ένα νυχτερινό τρίξι με κόκκινες στους Λατίνους.

Σούπερ για επανέναρξη και πάμε να τα βγάλουμε όλα. Από νωρίς το απόγευμα και στο chat μέχρι αργά το βράδυ!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας αλάνια μου!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS