2638

Billaras

Στις καλύτερες Κυριακές λοιπόν!

Ξεκίνησε καλά ο Φλεβάρης, με τις Ισπανίδες να κάνουν το καθήκον τους. Ειδικά, η Ειμπάρ, πλέον μπορεί να ονειρέυεται Ευρώπη. Στο νησί, ότι μου πήρε με την Κόλτσεστερ, μου το έδωσε με την Νότιγχαμ αλλα το ένα, δεν ήταν αρκετο. Πάμε στα σημερινά αφού το μενού μπορεί να μην έχει Αγγλία αλλά μου αρέσει αρκετά. Άλλωστε κάποιες Κυριακές είναι καλύτερες.

. Ξεκινάω από την Ιταλία όπου μου αρέσει ο άσσος της Έμπολι με την Τορίνο. Δέχτηκε 4 γκολ από την Κροτόνε εκτός έδρας αλλά εντός παίζει καλύτερα. Σημαντική μεταγραφή του Ελ Καντόυρι απο τη Νάπολι, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Έμπολι ειναι αήττητη με 4-6-0. Η Τορίνο «τρέχει» ένα αρνητικό σερί 1-3-4, στα τελευταία παιχνίδια και το ντερφορμάρισμα της είναι ξεκάθαρο.

Δύσκολα θα καταφέρουν το κάτι παραπάνω οι φιλοξενούμενοι, αφού απέχει 9 βαθμούς από τις «ευρωπαικές» θέσεις ενώ η Έμπολι, θέλει νίκες ειδικά εντός για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Στη Γαλλία, έχουμε το διπλό της Ανζέ, μέσα στην Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι, έχουν πάρει την κάτω βόλτα, συμπληρώντοντας τρεις σερί ήττες, στο πρωτάθλημα.

Ούτε στο κύπελλο, τα πήγε καλύτερα, αφού αποκλείστηκε από την Μαρσέιγ. Οι στόχοι τους για φέτος, έχουν φτάσει κοντά στο τέλος, αφού δεν κυνηγάει κάτι, ούτε κινδυνεύει. Η Ανζέ, νλικησε την Μετς για το πρωτάθλημα και την Καέν για το κύπελλο. Είναι σε καλό μομέντουμ και μπορεί να κάνει τη ζημιά, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Τέλος στην Ιβηρική χερσόνησο, παραξενεύτηκα, όταν είδα τις αποδόσεις στο Αρούκα – Σετούμπαλ.

Η Σετούμπαλ, έχει 3 σερί νικες, με τελευταίο θύμα, την Μπενφίκα βεβαίως βεβαίως ενώ η Αρούκα δεν μπορεί να ορθοποδήσει, χάνοντας απο δικό της τραγικό λάθος το τρίποντο με την Νασιονάλ. Προηγήθηκε στο τελευταίο 10λεπτο και ισοφαρίστικε με «βλακώδες» πέναλτι. Ξεκάθαρο λάθος των μπουκ εδώ. Είχα στο παιχνίδι μου και την Μπρέντφορντ (ομάδα που φτάνει στη βρύση και δεν πίνει νερο, η Μπράιτον.

Περιμένω ντεφορμάρισμα της) και Χανσα απο Γ Γερμανίας.Τελικά τα άφησα και τα δύο αφού στην πρώτη περίπτωση, θέλω να περιμένω και στη δεύτερη, δεν θέλω να μπλέξω με «χωριά» που δεν γνωρίζω. Σίγουρα όμως θα παρακολουθείτε στο λαιβ. Η χημεία λέει τρίξι αφού είναι μικρές αποδόσεις (για μένα τουλάχιστον) να πάω σε πάτεντ. Θα ρίξω όμως ενα μονό, την Ανζέ αφού είναι και το μεγαλύτερο.

Στο δια ταύτα: Τριξι+Μονο Έμπολι – Τορίνο 1@3,60 Αρούκα – Σετούμπαλ 2@3,50 Τουλούζ – Ανζέ 2@3,75 Χ 67 μονάδες Δυάδες 45 μονάδες Τριάδα 20 μονάδες Σύνολο 222 μονάδες Αρχική Κάβα: 10.000 μονάδες Τελευταίο υπόλοιπο: 10.124 μονάδες Επιστροφές 4/2: 749 μονάδες Ποντάρισμα 5/2: 222 μονάδες Νέο Υπόλοιπο: 10.651 μονάδες Παίζω λιγότερα από χθες και ας ήρθε καλή νίκη.

Ας μην ξεχνάμε οτι έχουμε σερί κουμάρι ζεστό, μέχρι τις 19 Μαρτίου ( μετά ακολουθεί διακοπή λόγο Εθνικών) και οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας, και την σωστή διαχείριση. Ο μήνας ξεκίνησε καλά..ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι. Υγ. Ευχαριστώ το Betsellers που μου έδωσε την ευκαιρία και το βήμα, να πω και εγώ δύο πράγματα και να συνεισφέρω όπως μπορώ, στην αναρρίχηση του βουνού «Στοίχημα».

Η συνέχεια επί του φόρουμ..να είστε όλοι καλά και ότι καλύτερο εύχομαι, σε όλα τα επίπεδα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras