506

Tzini

Στις λεπτομέρειες της 3ης αγωνιστικής (UPDATE – 2)

Καλησπέρα σας! Φτάσαμε αισίως στην τρίτη αγωνιστική σε αυτό το ιδιαίτερο Μουντιάλ, με πολλά μέτωπα να παραμένουν ανοιχτά σε αντίθεση με προηγούμενα Μουντιάλ όπου τουλάχιστον τα φαβορί ήταν σχετικά εξασφαλισμένα. Τώρα βλέπουμε ομάδες όπως η Αργεντινή, το Βέλγιο, η Γερμανία αλλά και η Ουρουγουάη να θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν ή κάποιον συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρουν το εισιτήριο για την νοκ αουτ φάση.

Στα μακροχρόνια μας, προς το παρόν έχει χαθεί το φαν μπετ με την πρόκριση της Τυνησίας-αποκλεισμό Γαλλίας αλλά είμαστε μέσα σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα. Η μόνη μου απογοήτευση είναι ο Καζρί που για κάποιο λόγο έχει παίξει ελάχιστα και μάλιστα στο προηγούμενο ματς που πέρασε σαν αλλαγή έδωσε πράγματα στη Τυνησία. Θυμίζω ότι οι Τυνήσιοι παραμένουν άσφαιροι μαζί με τους Μεξικανούς και τους Ουρουγουανούς.

Στα σημερινά ματς, πέρα από τον Καζρί, κρίνεται και το 1ος-4ος της Αργεντινής-Σαουδικής, ενώ αύριο το 1ος-2ος Μαρόκο-Βέλγιο. Το Μαρόκο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στα δύο μεγάλα ονόματα του ομίλου και δικαιώτατα διεκδικεί την πρώτη θέση. Η απογοήτευση εδώ είναι οι Βέλγοι, που φαίνονται να μην έχουν και το ιδανικότερο κλίμα στα αποδυτήριά τους.

Για ένα τόσο δύσκολο και απρόβλεπτο Μουντιάλ θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλές επιλογές, οι οποίες όμως θα κριθούν στις λεπτομέρειες της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Σχετικά με τα οφσάιντ που είχαν μπει στο μικροσκόπιο αρχικά, παρατήρησα ότι κυρίως οι Ευρωπαίοι διαιτητές είναι εξοικειωμένοι με τη νέα αυτή τεχνολογία που έχει δοκιμαστεί και σε κάποια παιχνίδια του Champions League.

Κάποια παιχνίδια είχαν αρκετά μεγάλο αριθμό οφσάιντ όμως και κάποια άλλα σχεδόν καθόλου, παρόλο που η τακτική των ομάδων βοηθούσε σε αυτό. Για τη χθεσινή δυάδα δεν μετανιώνω καθόλου και μάλιστα θα συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο σε ματς τελικούς. Όπως είδαμε και χθες, οι τιμές του να μπει ένα γκολ μετά το 70’ ήταν κοντά στο 1,40-1,50 πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να φτάσουμε κοντά στο 80’ για να δούμε τις τιμές που παίξαμε.

Ρίχνοντας μια ματιά σε όλους τους ομίλους κατέληξα σε τέσσερα ματς-τελικούς. Σαουδική Αραβία-Μεξικό, Κροατία-Βέλγιο, Γκάνα-Ουρουγουάη και Σερβία-Ελβετία. Το να έχουμε κάποιο late goal σε αυτά τα ματς είναι εξαιρετικά πιθανό και θα πληρώνει αρκετά παρακάτω. Οπότε θα κρατήσω δύο δυάδες αλλά και την τετράδα. Το θέμα εδώ είναι και η χημεία όπου μπορείτε να κάνετε όποιον συνδυασμό θέλετε.

Τέλος, θα πάμε και μια βόλτα από τα δικά μας γνώριμα λημέρια και πιο συγκεκριμένα στην Αίγυπτο όπου βλέπω τις τιμές της Ζάμαλεκ να συνεχίζουν να είναι ψηλά. Το κόμπο άσου με under 3.5 στο 2,60 της Novi θα είναι στις επιλογές μου. Έπαιξαν και τις προάλλες για τους 8 του περσινού(!!!) κύπελλου όπου οι Ιππότες πήραν τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Με Μουντιάλ λοιπόν αλλά και λίγο Αίγυπτο για να μην ξεχνιόμαστε! Καλό απόγευμα σε όλους σας!

UPDATE

Καλησπέρα σε όλους! Δίχως πολλά πολλά, συμφωνώ απόλυτα με τον Billara στην προσέγγιση και στο κομπο μπετ του αγώνα της Αγγλίας αλλά σαν Tzini θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλεύτουμε μια άλλη αγορά. Ο Stoiximan μας προσφέρει με “Super Ενισχυμένες Αποδόσεις” το anytime του Kane στο 3,50.

Είναι μια πολύ μεγάλη τιμή για να μην πονταριστεί έστω και με τα 20€ μαξ μπετ που είναι το ρίσκο τους.

Προφανώς και σε μια τέτοια μεγάλη τιμή δεν μπορούν να μας δώσουν και πολύ μεγαλύτερα όρια, οπότε στον πίνακα θα μπει με 2 μονάδες ποντάρισμα. Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

UPDATE 2

Καλησπέρα και πάλι με update για ένα παρόμοιο μπετ με το χθεσινό. Αυτή τη φορά θα πάμε στην ενότητα των Ενισχυμένων Αποδόσεων της Novibet για να επιλέξουμε το 3,80 του Νειμάρ να σκοράρει.

Μετά την 365 βλέπουμε και τις ελληνικές εταιρείες να ακολουθούν αυτές τις προσφορές, με χαμηλό ποντάρισμα προφανώς. Αυτή τη φορά η Novi αφήνει 25€. Τα λέμε στο τσατ!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini