952

Μάκης Μηνδρινός

Στοίχημα και σύναξη

Χαιρετώ! Μεταγραφές τέλος, πρώτη διακοπή Εθνικών ομάδων τέλος, ας πούμε τα κεφάλια μέσα! Αν και ο Σεπτέμβρης είναι ιδανικός για εξορμήσεις, στοιχηματικά νομίζω ότι από σήμερα πατάμε το κουμπί ΕΝΑΡΞΗ. Οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί, την άλλη εβδομάδα έχουμε έναρξη ομίλων σε Τσάμπιονς – Γιουρόπα – Κόνφερενς Λιγκ, τα κρούσματα ανεβαίνουν, οπότε… καλή σεζόν!

Ξεκινάει και η Σούπερ Λιγκ! Είναι κι αυτή μια είδηση.

Τρομερά πράγματα, κάνει σέντρα μαζί με τους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Και μετά διαμαρτυρόμαστε που οι ομάδες μας αποκλείονται νωρίς στην Ευρώπη. Όταν οι αντίπαλοι έχουν ρυθμό και ματς στα πόδια τους, δεν είναι λογικό να έχουν πλεονέκτημα; Εστω κι αν στα χαρτιά η διαφορά δυναμικότητας είναι υπέρ των ελληνικών ομάδων.

Anyway, είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω με την ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Αύριο έχουμε και τη σύναξή μας, μετά από σχεδόν δύο χρόνια! Πέρσι δεν κάναμε λόγω κορωνοϊού, φέτος όμως επιστρέφουμε στα γνωστά λημέρια. Ταβέρνα «Πεύκα», στην Πεύκη, για συνδρομητές και μη συνδρομητές στο Betsellers. Ελάτε να τα πούμε και να τα πιείτε (εγώ έχω ημιμαραθώνιο την Κυριακή και απλά θα τσουγκρίζω το ποτήρι!).

Ολες οι λεπτομέρειες είναι εδώ.

Πάμε στα δικά μας, τα καθαρά στοιχηματικά. Δεν θα σας κουράσω καθόλου, καθώς αφενός είναι πάντα επικίνδυνες οι αγωνιστικές μετά από Εθνικές ομάδες και πριν από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφετέρου δεν μ’ αρέσει το πρόγραμμα.

Στην αρχική διαλογή: τίποτα από Πρέμιερ Λιγκ, Μίντλεσμπρο και Ρέντινγκ από Τσάμπιονσιπ, Πόρτσμουθ από Λιγκ 1, Μπράντφορντ και Μπρίστολ Ρόβερς από Λιγκ 2. Θα παίξω μόνο Μίντλεσμπρο, στο 3,40.

Παίζει στην έδρα της Κόβεντρι, η οποία άφησε το γειτονικό Μπέρμιγχαμ, το οποίο χρησιμοποιούσε ως έδρα της πέρσι, και πλέον παίζει στο δικό της γήπεδο.

Εχει ξεκινήσει καλά και βλέποντας κανείς τη βαθμολογία και τη φόρμα της (είναι 7η με τρεις νίκες σε 5 ματς) δεν θα πήγαινε εύκολα στην κόντρα. Παρ’ όλα αυτά, έχω την αίσθηση ότι μάλλον συγκυριακά ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα και είναι τόσο ψηλά. Δεν λέω ότι είναι κακή ομάδα, ούτε ότι θα κινδυνέψει άμεσα με υποβιβασμό. Λέω απλά ότι εγώ την έχω στο μυαλό μου για το δεύτερο μισό του πίνακα και ίσως αν δεν ήταν τόσο τυχερή έως τώρα, να ήταν όντως στο δεύτερο μισό του πίνακα.

Η Κόβεντρι έως τώρα νίκησε 2-1 την προβληματική Νότιγχαμ στην πρεμιέρα με ανατροπή και γκολ στα χασομέρια, 1-0 την νεοφώτιστη Μπλάκπουλ εκτός έδρας και 2-1 τη Ρέντινγκ επίσης με ανατροπή και γκολ στα χασομέρια. Οι δύο από τις τρεις νίκες της ήταν στις καθυστερήσεις και με ανατροπή. Και η άλλη κόντρα στη νεοφώτιστη. Εχασε 1-0 στο Μπάρνσλεϊ και 2-0 από την ΚΠΡ στο πιο πρόσφατο.

Από την άλλη, η Μίντλεσμπρο έχει θεωρητικά πολύ υψηλότερο ταβάνι από την Κόβεντρι. Στόχος του έμπειρου Νιλ Γουόρνοκ (έχει 8 ανόδους στην καριέρα του!) είναι τα πλέι οφ και έχει το ρόστερ να τα κυνηγήσει. Προφανώς δεν έχει μπει πολύ δυνατά στη σεζόν (μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε 5 ματς), αλλά αν είχε μπει και καλά το διπλό δεν θα ήταν στο 3,40.

Θεωρώ ότι είναι ένα ματς που ταιριάζει στον Γουόρνοκ και τη Μίντλεσμπρο και το διπλό ξεφεύγει λίγο…

Ένα ματς λοιπόν όλο κι όλο. Ένα μου αρέσει περισσότερο, ένα θα παίξω… Με κάποιους από εσάς θα τα πούμε και αύριο από κοντά! Σε κάθε περίπτωση, νέα στήλη την Τρίτη με ευρωπαϊκά και εμβόλιμη στην Τσάμπιονσιπ.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος