211

Thassios

Στον ρυθμό των Λατίνων – UPDATE 2!

Καλησπέρα και καλό μήνα Betsellerades μου!

Χθες τελικά κάτι μας έδωσε πίσω και ας ελπίσω να είναι ένα σημάδι ότι επιτέλους θα ρίξει ένα βλέφαρο και σε εμάς η μπάλα. Να θέλει λίγο ρε παιδί μου. Όταν ξεκίνησε το ματς της Στουτκάρδης και είδα ότι η μπάλα δε μπαίνει μέσα με τίποτα (θα έπρεπε να είναι 0-2 , 1-2 τουλάχιστον το ημίχρονο) , τότε είπα πάλι τα ίδια.

Αλλά μετά ήρθε το ματς στη Πορτογαλία που όσο και αν προσπαθούσε να το σώσει ο ανεκδιήγητος ρέφερι , οι ομάδες ήταν αποφασισμένες για ξύλο. Τέτοια σημεία τα χαίρομαι πιο πολύ, όταν είναι από τα κάτω ράφια. Οπότε έχει εδώ και λίγο καιρό που δε μεγαλώνω κι άλλο τη ζημία. Με -18 μονάδες χασούρα βγήκε ο Σεπτέμβρης. Αυτή τη στιγμή είμαι στις -55 μονάδες συνολικά και είναι μία ζημία που φυσικά είναι αναστρέψιμη και εντός πλάνου.

Με ένα τρίξι που λέει ο λόγος την παίρνουμε πίσω. Οπότε ας ελπίσω ένα καλός Οκτώβρης να με βάλει πάλι στον ίσιο δρόμο (χοχοχο).

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Ο κακός χαμός από ντέρμπι. Ειδικά στους αγαπημένους μας Λατίνους.

Ξεκινώντας απο τους Αργεντίνους λοιπόν έχουμε μόνο ντέρμπι σήμερα. Όλα τα παιχνίδια λοιπόν είναι ντέρμπι.

Το γνωστό Μπόκα – Ρίβερ. Απο εκεί και πέρα το Clasico platense (Εστουδιάντες – Χιμνάσια) , Clasico santafesino (Κολόν Σάντα Φε – Ούνιον Σάντα φε), Clasico cordobes (Ταγέρες – Μπελγράνο).

Στη Βραζιλία έχουμε το λεγόμενο Atle-Tiba (από τα ονόματα των ομάδων) ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Κουριτίμπα (Ατλέτικο Παρανανένσε και Κοριτίμπα) και τέλος έχουμε το Classico Mineiro που είναι ανάμεσα στην Κρουζέιρο και την Αμέρικα Μινέϊρο.

Κλείνοντας με τους Λατίνους έχουμε και το Clasico Moderno (ή πιο παλιά το λεγόμενο Clásico Albo-Cruzado) και θεωρείτε ένα φρέσκο ντέρμπι στην Χιλή ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και την Ουνιβεσιδάδ Κατόλικα. Δεν είναι όπως το καυτό Superclasico της Χιλής (Κόλο Κόλο με Ντε Τσίλε) αλλά έχει πάντα δυναμική και πολύ ξύλο.

Αυτά λοιπόν από τους Λατίνους και πάμε στους Ευρωπαίους.

Ξεκινάμε από το δικό μας ΠΑΟ – ΠΑΟΚ όπου έχουμε και εξαιρετικό ρέφερι σήμερα (Ο Πορτογάλος Martins). Μετά πάμε στο Αλαβές – Οσασούνα που είναι ακόμη ένα Βάσκικο ντέρμπι μετά το χθεσινό ενώ στη 2η κατηγορία έχουμε το Βαγιαδολίδ – Μπούργος. Στην Ιταλία το Αταλάντα – Γιουβέντους αλλά και στη 2η κατηγορία το Κρεμονέζε – Πάρμα.

Στην Γαλλία το καυτό ντέρμπι της Βρετάνης ανάμεσα στην Ρεν και την Ναντ. Στην Ολλανδία το Ναϊμέγκεν – Φίτεσε που είναι γνωστό ως το ντέρμπι του Genderland. Στη Τουρκία το Halic derby τώρα νωρίς ανάμεσα στην Καραγκιουμρούκ και την Κασίμπασα. Τέλος στην Αυστρία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Βιέννης.

Οπότε αλάνια μου γίνεται της μουρλής.

Δύσκολη διαλογή και εκεί θα είναι όλο το ζουμί.

Βέβαια έχει πέσει η κάθε κουτσή Μαρία και ποντάρει σήμερα. Χωρίς φυσικά να βλέπουν αποδόσεις. Βλέπω κάτι πονταρίσματα στο 1,90 της κόκκινης στο καυτό ντέρμπι της Αργεντινής και με πιάνει γέλιο. Μέχρι και συστήματα έχω δει με όλα τα ματς παιγμένα που ανέφερα και αποδόσεις κάτι 2,5 και 2 σε κόκκινες.

Σου λέει ας κερδίσω να ανεβάσω στο ίντερνετ ότι κέρδισα και ποιος χέζει την απόδοση. Κλασικοί tipsters (Ο θεός να τους κάνει) που δε ξέρουν τη τύφλα τους. Από σημεία μέχρι και κάρτες.

Γιατί μπορεί μερικοί να θεωρούν τις κάρτες funbet αλλά για εμένα δεν είναι. Προσωπικά είναι κάτι που ασχολούμαι μια 10ετία (μπορεί και παραπάνω) και γνωρίζω πότε έχει αξία και τι, όπως και ότι δεν παίζω για να περνάει η ώρα.

Είναι βασικό ποντάρισμα οι κάρτες σε τούτη τη στήλη και είναι η δική μου εξειδίκευση. Οπότε με πονάει όταν χάνω πονταρίσματα με κάρτες (νομίζω το έχετε καταλάβει) όπως και πανηγυρίζω όταν πέφτουν πυροτεχνήματα με τα κόμπο που βγάζουμε. Φυσικά όλα με σωστό παιχνίδι και γραμμένα όλα (κάβες κ.λ.π.).

Πάμε τώρα να δούμε τι θα κρατήσω από τις κάρτες και να κάνουμε και ένα μικρό μάθημα.

Στο μεγάλο Μπόκα – Ρίβερ λοιπόν θα πάρω δύο πονταρίσματα. Από αυτά που δε θα βρείτε αλλού γιατί δε τους κόβει κόλας (η εξειδίκευση που λέγαμε). Οι μπουκ λοιπόν βλέπουν ότι στο ματς θα βγούνε κάπου στις 8 κίτρινες κάρτες και κόκκινη. Πολύ ωραία. Αυτό έχουν ποντάρει και οι περισσότεροι (τα 1,90 που λέγαμε). Πόσο πιθανόν όμως είναι να βγούνε 4 κίτρινες κάρτες στο ημίχρονο ;;; 2 από κάθε ομάδα;; Σε ένα τόσο καυτό ντέρμπι θα έλεγε κανείς ότι είναι πάρα πολύ πιθανόν.

Στο τελευταίο ματς μεταξύ τους είχαν βγει 7 κίτρινες κάρτες στο ημίχρονο. Με τρεις κίτρινες η μία ομάδα και άλλες τέσσερις η άλλη. Οπότε είναι κάτι απόλυτα λογικό να επιβεβαιωθεί στο Μπόκα – Ρίβερ. Σκεφτείτε τώρα τι απόδοση θα δίνατε σε ένα τέτοιο ειδικό;;; Προσωπικά όχι πάνω από 2,7-3.

Είπατε κάτι;;;; Ορίστε η αξία κύριοι. Το πρώτο ειδικό για το καυτό ντέρμπι. Θέλετε με βάση αυτό να πάρουμε και ένα ενισχυτικό ;;;

Να και η κόκκινη που οι άλλοι παίζουν σε απόδοση 1,,90. Το 2ο ειδικό που θα ποντάρω. Στο 26 άμα βάλτε και το όβερ 1,5 κόκκινες. Τώρα καταλάβατε;; Ελπίζω πως ναι!

Τέλος μαθήματος και πάμε στα επόμενα.

Μένουμε στην Αργεντινή όπου θα ποντάρω κάρτες και στο clásico santafesino. Θα πάρει λοιπόν φωτιά η πόλη Σάντα Φε και εμείς θα είμαστε εκεί παρών περιμένοντας να πέσει πάλι ξύλο όπως γίνεται πάντα μεταξύ τους. Η Ούνιον ρίχνει λίγο παραπάνω ξύλο και ειδικά στα εκτός. Περιμένω να κάνει το ίδιο σήμερα μιας και η Κόλο Σάντα Φε είναι λίγο καλύτερη ομάδα και θα προσπαθήσει να κόψει παραπάνω επιθέσεις και ρυθμό.

Το ειδικό ”Ουνιόν Σάντε Φε κίτρινη στο ημίχρονο + κόκκινη στον αγώνα” δίνει 4,6 και θα το κρατήσω.

Φεύγω από την Αργεντινή και πάω στη Βραζιλία όπου θα κρατήσω μόνο ένα ντέρμπι για ποντάρισμα.

Αναφέρομαι στο Atle-tiba που όλοι θα θυμόμαστε εκείνο το επικό παιχνίδι τον Φεβρούαριο όπου βγήκαν 8 κόκκινες. Σήμερα έχουμε και εξαιρετικό ρέφερι (Bruno Araujo) που έχει βγάλει 5 κόκκινες και 64 κίτρινες σε 9 παιχνίδια. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες + κόκκινη” δίνει 4,5 και το κρατάμε. Ενώ εδώ θα πάρω και το ενισχυτικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 1,5 κόκκινες”.

Εδώ θα πάρω και τι ενισχυτικό ”όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + όβερ 1,5 κόκκινες” σε απόδοση 27 μήπως και γίνει πανικός.

Κλείνοντας με τους Λατίνους θα πάρω και το ντέρμπι στη Χιλή. Η Κόλο Κόλο θέλει πάση θυσία τη νίκη για να πλησιάσει τη κορυφή και από την άλλη η Κατόλικα θέλει να της κόψει τη φόρα. Νομίζω ότι θα πέσουν κορμιά.

Κρατάω κι εδώ το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη”. Στο 4,5 κι αυτό.

Οπότε έχω ποντάρει 4 καυτά παιχνίδια στους Λατίνους. Σύνολο 12 μονάδες. Με ένα είμαι στα ίσια , εκτός αν είναι της Μπόκα που είναι πιο καλά πονταρισμένο.

Οριακά μας παίρνει να πάρουμε και ένα Ευρωπαϊκό. Στη Πορτογαλία , που μας πληρώνει τελευταία, έχει ένα παιχνίδι που έχει τρομερή παράδοση σε κάρτες.

Είναι το Γκιμαράες – Εστορίλ όπου κοκκινίζει ο τόπος όταν παίζουν μεταξύ τους. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο νέος τεχνικός της Εστορίλ. Ο Vasco Seabra λοιπόν που τον θυμάμαι από τη Μαρίτιμο , είναι από τους προπονητές που δε θέλουν σκληρό παιχνίδι. Η Γκιμαράες από την άλλη δε πατάει καλά. Έχει τρεις ήττες στα τελευταία 4 ματς και περιμένω να ζοριστεί λίγο.

Όταν ζορίζεται βγάζει νεύρα. Με τον συγκεκριμένο ρέφερι μάλιστα (Nogueira) έχουν προηγούμενα αφού στο εντός με τη Βιζέλα πήρε απευθείας κόκκινη ο Nuno Santos σε ένα τάκλιν που ήταν για κίτρινη. Οπότε πατάω εδώ και θα είναι το μόνο Ευρωπαϊκό που θα ποντάρω. Κρατάω το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 5,5. Εξαιρετική απόδοση για Πορτογάλους.

Αυτά ήταν όλα. Σήμερα αποκλειστικά με ντέρπι και κάρτες. Ντέρμπι στους Λατίνους και ένα από Πορτογάλους που έχουν συμπεριφορά Λατίνων στις κάρτες. Ανοίγομαι λίγο σε μονάδες (με ένα κερδισμένο χάνω λίγα) , πρώτη φορά για φέτος μιας και το πρόγραμμα με ωθεί εκεί. Οπότε ας χορέψουμε στο ρυθμό τους σήμερα και όχι στον ρυθμό των μπουκ.

Τα λέμε στο chat το απογευματάκι.

UPDATE!!

Καλησπέρα παικτάράδες μου!

Σε ότι αφορά τα χθεσινά θα τα πούμε μάλλον αύριο βραδάκι ή τη Τετάρτη το πρωί.

Σήμερα λοιπόν από το πρωί σκέφτομαι άμα θα κάνω update. Ξέρετε είναι αυτός ο φόβος που υπάρχει όταν έχει και ζημία στη κάβα. Μετά όμως μου ήρθαν 2-3 μηνύματα από εσάς που μου είπαν ” βάρα Thassie και εμείς μαζί ότι και αν γίνει” .

Αυτό το γνωρίζω είναι η αλήθεια και σας ευχαριστώ , απλά καμιά φορά χρειάζεται που και που να μου το θυμίζει κάποιος. Προφανώς αυτοί που μου στείλατε ξέρατε ότι έχει λίγο ψωμάκι και γι αυτό το πράξατε. Οπότε φωνή λαού λένε…..

Πάμε λοιπόν στα σημερινά. Προτού ξεκινήσω τις κάρτες και τα δικά μας κόλπα , λέω να κάνω μια στάση στην ΑΕΚ.

Μια του κλέφτη λένε ,δυο, τρεις και θα μας πληρώσει. Η ΑΕΚ λοιπόν σταθερά τρώει γκολ και απεναντί της σήμερα έχει τον ΟΦΗ που είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετική μπάλα. Περιμένω ένα ματς με τουλάχιστον τρία γκολ και τον ΟΦΗ να προηγείται στο σκορ όπως έκανε και στα τρία εντός έδρας ματς. Αντίθετα με την ΑΕΚ που βρέθηκε πίσω στο σκορ και στα τρία τελευταία εκτός.

Το ειδικό ”πρώτος ΟΦΗ γκολ + g/g + όβερ 2,5” δίνει 6 και θα το τιμήσω.

Πάμε τώρα και στις κάρτες όπου έχουμε το καυτό ντέρμπι της Κορσικής στη Γαλλία ανάμεσα στην Μπαστιά και την Αζαξιό.

Άμα μιλούσαμε πριν δέκα χρόνια σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν ένα must bet σαν αυτό της Μπόκα με την Ρίβερ. Απλά στη πρόσφατη παραδοσή τους έχουμε ήρεμα παιχνίδια (δύο επίσημα ) και μάλιστα δώσανε και ένα φιλικό το 16′. Αυτό παλιά δεν θα γινότανε. Σήμερα μου έκαναν κλικ δύο πράγματα και θα ποντάρω κάρτες. Πρώτον ο εξαιρετικός ρέφερι που σφυρίζει.

Είναι μηχανή καρτών ο Rainville και ειδικά στις κόκκινες. Φέτος έχει 2 σε 4 ματς. Μετά η εικόνα των ομάδων. Οι δύο ομάδες είναι χάλια και ψάχνουν μία νίκη να δώσουν εμψύχωση στους παίκτες. Μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 οι γηπεδούχοι και τρεις σερί ήττες οι φιλοξενούμενοι. Οπότε το κλίμα είναι βαρύ και μπορεί να ξεφύγει σε αυτό το καυτό ντέρμπι.

Θα πάω ταπεινά με το ”όβερ 3,5 κίτρινες κάρτες + κόκκινη” σε απόδοση 4,25.

Κλείνοντας πάμε και στη Χιλή όπου τα ξημερώματα έχουμε ένα ζευγάρι που παραδοσιακά βλέπουμε πολύ ξύλο στα παιχνίδια του. Η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε λοιπόν υποδέχεται την Άουνταξ Ιταλιάνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν απεγνωσμένα νίκη να φτάσουν στις υψηλότερες θέσεις για το Sudamericana ενώ έχουν να δούνε νίκη από 8 Ιουλίου.

Βράζουν οι οπαδοί και περιμένω το βαρύ κλίμα να μεταφερθεί στο γήπεδο. Μία ήττα σήμερα λογικά θα σημαίνει και τέλος του προπονητή. Από την άλλη η Άουνταξ μετά τη νίκη που έκανε στο τελευταίο παιχνίδι πήρε τα πάνω της και θέλει να απομακρυνθεί ακόμη πιο πολύ από΄τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα δυσκολέψει τους γηπεδούχους και περιμένω ένα παιχνίδι με γερά νέυρα.

Κρατάω το ειδικό ” όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη κάρτα” σε απόδοση 5.

Για δευτέρα μια χαρά επιλογές. Το κάνω όμως από τι στιγμή που μεσοβδόμαδα με τα Ευρωπαϊκά θα ρίξουμε ρυθμούς.

UPDATE 2!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Πάμε λίγο στα γρήγορα όπου θα ποντάρω μια σεντονάτη δυάδα. Ένα από κάθε μέρα. Σήμερα θα κρατήσω το παιχνίδι της Μπράγκα.

Τα ανέφεραν όλα τα παιδιά , οπότε είναι περιττό να τα ξαναπώ. Εγώ κρατάω το ειδικό ”Χ2+ όβερ 1,5 κάρτες Μπράγκα” σε απόδοση 2,65. Οι Πορτογάλοι θα το πάνε στη δύναμη για να πάρουν αποτέλεσμα και σήμερα έχουμε τον Σέρβο Jovanovic στην σφυρίχτρα που παίζει σε κάρτες λίγο έδρα. Δηλαδή αν βγούνε 4 σε ένα ματς , οι 3 θα είναι στους φιλοξενούμενους.

Γενικά δεν είναι καρτάκιας , αλλά δύο κάρτες θα βγάλει άνετα στους Πορτογάλους πιστεύω.

Το 2ο παιχνίδι είναι το αυριανό Λειψία – Σίτι. Η Σίτι φέτος την έχει δει λίγο ΑΕΚ (χοχοχο). Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει δεχτεί γκολ πρώτη στα 4. Η Λειψία είναι καλή ομάδα και περιμένω να τη παίξει στα ίσια χωρίς φόβο. Θα είναι ένα ματς με γκολ γι αυτό και κρατάω το ειδικό ”πρώτη γκολ Λειψία + g/g” σε απόδοση 3,25.

Με αυτή τη δυάδα θα κινηθώ για το 2μερο ενώ νέα στήλη θα έχω αύριο το βράδυ η τη Πέμπτη το πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS