4426

Billaras

Στο ίδιο…χλιαρό τέμπο!

Νομίζω ότι γιά την Πέμπτη δεν χρειάζεται να πω πολλά πλέον. Τα έλεγε όλα η εικόνα εξάλλου. Επιτρέψτε μου να καμαρώσω πάντως λιγάκι, είχα χρόνια να παίξω σημείο του 8.00 και η ομάδα “μου” να τρελλάνει όλη την Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι…αφηνίασα λίγο την ώρα του ματς, η Μπιλμπάο κατάφερε να με κάνει να φέρομαι σαν μικρό παιδί και οπαδικά (βάραγα τραπέζια, τοίχους, φώναζα σε κάθε φάση), και στοιχηματικά (με έπιασε ένα αμόκ ειδικά στο 1-0 γιατί…δεν το άντεχα και άρχισα να βαράω στο live και ξανά το διπλό-στο 15.

00- και next goal Μπιλμπάο και ακριβή σκορ 1-2 και 2-2 έπαιξα). Με…πόρωσε γενικώς. Και μου βγήκε σε (πολύ) καλό. Να'ναι καλά, πάνω από όλα γιατί χορτάσαμε μπάλα. Τα αφήνουμε όλα, πάμε στο σήμερα. Θα…ξενερώσω κόσμο πάλι! Και μάλιστα…χοντρά. Οσοι με έχετε διαβάσει από χθες στην KignBet ή ακούσατε betradio χθες το απόγευμα, το ξέρετε ήδη ότι το μενού δεν μου αρέσει καθόλου.

Μα καθόλου όμως. Την Τρίτη έγραφα “δεν με ψήνει η μέρα”. Σήμερα… ούτε καν με …κρατάει χλιαρό! Θυμίζω, πριν μιά εβδομάδα, το περασμένο Σάββατο, έπαιξα πάνω απο 900 μονάδες. Την Τρίτη έπαιξα 450, τις μισές (και με φουλ Αγγλίες). Ε, θα δείτε πόσα θα παίξω σήμερα, γιά να καταλάβετε. Η αυξομοίωση των πονταρισμάτων, δείχνει κρυστάλλινα πόσο εκτιμώ ως καλή ή κακή μιά μέρα.

Αυτός που προσπερνάει την κίνηση αυτή, απλά… δεν στρίβει, δεν παίρνει στοιχηματικές στροφές το μυαλό του και δεν θα καταλάβει ποτέ τι σημαίνει money management και διαχείριση του κεφαλαίου του. Τι έχω λοιπόν κρατήσει γιά σήμερα; Ψίχουλα… Και μάλιστα, θα τα αναφέρω όλα μαζί, όχι ξεχωριστά νησί-εκτός νησιού, γιατί… δεν έχει και νόημα! Εχω έξι καλά over.

Γουλβς, Πιτέρμπορο, Γουίκομ, Μαλαγα, Παλέρμο, Λυών. Εχω έξι “μεσαία” σημεία. Λίβερπουλ, Μάνσφιλντ, Ρος Κάουντι, Κόρδοβα, Τουλούζ, Κορούνια. Και τέσσερα μεγαλούτσικα, Χέρτα, Κόλτσεστερ, Γέοβιλ, Σαραγόσα (!). Αυτά είναι. Από όοοολο το νησί, μόλις οκτώ επιλογές εκ των οποίων οι τρεις είναι πιθανά over! Πάει να πεί…τρίχες και μάλιστα κατσαρές.

Μπορεί να είμαι λάθος; Μπορεί. Αλλά…εγώ γράφω, εγώ παίζω. Αλλος μπορεί να έχει μαζέψει 20 σημεία. Εγω ελάχιστα και μάλιστα με παίκτική αξία μόνο ένα, την Γέοβιλ. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν και κάμποσες ισοπαλίες (ειδικά στην Championship, σε Μπέρνλι, Νότιγχαμ, Χαλ, Μπρίστολ Σίτι και αύριο στην Μίντλεσμπρο είναι πάρα πολύ πιθανές), αλλά σήμερα… ούτε γιά λόττο έχω όρεξη! Κάποιοι θα…ορμήσουν.

Κακό του κεφαλιού τους. Λίγοι θα σκεφτούν “α, έπαιξα Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκεύη-σήμερα-αύριο, που πάω με καθημερινή…βουτιά;”. Ελάχιστοι θα παρατηρήσουν ότι πήγα από τις 450 μονάδες της Τρίτης, πιό κάτω στις 300 της Τετάρτης, πιό κάτω στις 280 της Πέμπτης (πήρα πίσω τις 400) και χθες πήγα στο no bet παρότι μου άρεσαν μερικά σημεία.

Και σήμερα θα είμαι εξίσου χαλαρός. Αυτά είναι…ψιλά γράμματα, αλλά εκεί είναι το ζουμί, το έγραψα και παραπάνω. Κουπόνια πάνε κι έρχονται, γιατί να πιέσω τον εαυτό μου αν δεν μου αρέσει κάτι; Γιατί να “χωθώ”; Γιατί να παίζω κάθε μέρα; Δυστυχώς οι πολλοί δεν το ελέγχουν και τα αποτελέσματα είναι γνωστά… Από αυτά που ανέφερα, ήδη άρχισα να.

.σβήνω κιόλας. Εξω η Κόλτσεστερ, μικρό γιά τα γούστα μου. Εξω η Χέρτα, είναι οριακό. Εξω η….Σαραγόσα, είναι φάντασμα και μόνο αν γίνει κάποιο… χατήρι θα πάρει αποτέλεσμα. Εξω και οι Κόρδοβα, Τουλούζ, καμιά αξία σε φαβοράκια τόσο μικρών αποδόσεων. Ε, τι μου έμεινε; Τα over, η Λίβερπουλ, η Ρος Κάουντι, η Μάνφιλντ, η Λα Κορούνια και η Γέοβιλ! Μιλάμε γιά….

κανονικό περονόσπορο, πέντε ασόδια από 150 ματς! Και αύριο, δεν είναι καλύτερα τα πράγματα πάντως… Οταν η μέρα είναι τέτοια, δεν χωράνε και αναλύσεις, κατεβατά με τί και πως κάθε αγώνα. Το κάνω…πάντα, όπως είμαι χαλαρός στο ποντάρισμά μου, έτσι είμαι και στην ανάλυση κάθε αγώνα. Απλά να πω ότι η Σάντερλαντ έχει σοβαρότατες απουσίες (την επιτομή της δύναμης Κάρτερμολ και την επιτομή της τεχνικής Σεσενιόν), αλλά παίζεται οριακά στο 2.

00, με τί-πο-τα παρακάτω. Η Ρος Κάουντι έχει να χάσει από τον…Αυγουστο, η Μάνσφιλντ δείχνει εξαιρετικά φορμαρισμένη και με απανωτές νίκες-ανατροπές, η Κορούνια…σφυρίζει ως τραίνο ότι έρχεται πίσω στην Primera και η Γέοβιλ έκανε τεράστια νίκη την Τρίτη, κράτησε και το μηδέν και έχει 4 νίκες σε 5 ματς. Κλείσαμε. Γιά τα over τίποτα, δείτε τα, τα θεωρώ όλα πιθανά και δυνατά βάση της συμπεριφοράς των ομάδων.

Πως θα παίξω; Η Γέοβιλ σε ένα μονό αποδεκτό στο ανταλλακτήριο. Μετά, μιά τριάδα μη αγγλική, με την Κορούνια και δύο over μη εγγλέζικα (Μάλαγα και Ρόμα). Μετά μιά τριάδα αγγλική ξανά με δύο over και ένα σημείο (Ρος Κάουντι, συν Πιτέρμπορο over και Γουλβς over) και τέλος, μια… ξερή δυάδα με ένα αγγλικό σημείο (Λίβερπουλ) και ένα μη αγγλικό over που πληρώνει ψηλά όμως (Λυών).

Α, θα κάνω και κάτι ακόμα! Θα ενώσω τα over εκτός της Λυών και θα κάνω και μιά… τετράδα με αυτά! Εδώ δώστε προσοχή. Ουσιαστικά “ανακατέυω” τα σημεία μου. Αλλά! Υπάρχει ένα αλλά. Οι … ίδιοι που δεν καταλαβαίνουν τη σημασία τριάδας ή δυάδας και κυρίως του γιατί φτάνω να παίξω σήμερα ως και..τετράδα με over, ας ξαναπάνε στα θρανία της τρίτης δημοτικού, να μάθουν πολλαπλασιασμό! ΠΟΤΕ δεν έχω δώσει τριάδα με ασόδια, γιατί οι πιθανότες επαλήθευσης είναι 1/27.

Την ίδια ώρα, οι σημερινές τριάδες έχουν πιθανότητες 1/12 (δύο over, ένα ασόδιο) ενώ ακόμα και η ….τετράδα over έχει 1/16!!! Το κάνω…νιανιά, γιατί όλο και κάποιος θα βρεθεί να πει “ωχού, αφρίζει όλη τη χρονιά κατά των τετράδων και των τριάδων και σήμερα παίζει αυτός έτσι”. Αφρίζω όντως, αλλά στα παρολί με ασόδια! Και το γιατί μόλις το εξήγησα….

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.220 μονάδες. Ποντάρισμα 10/3: Μονό αποδεκτό: Γέοβιλ 2 (3.55), 70 μονάδες. Δυάδα: Λίβερπουλ 2-Λυών over (4.00), 100 μονάδες. Τριάδα: Λα Κορούνια 2-Μάλαγα over-Παλέρμο over (4.92), 90 μονάδες. Τριάδα: Ρος Κάουντι 2-Πιτέρμπορο over- Γουλβς over (6.03), 70 μονάδες. Τετράδα με over: Γουλβς-Μάλαγα-Παλέρμο-Πιτέρμπορο (7.

67), 60 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 390 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.830 μονάδες. Αυτά ήταν. Πόνταρα…λιγότερα από όσα μου έδωσε μόνη της η Μπιλμπάο. Και όπου τους πιάσω, βγαίνω και από πάνω. Παιχνίδι πολύ πιό…προσιτό γιά πολλούς, αλλά με “μυστικά” στον τρόπο πονταρίσματος και μόνο επειδή η μέρα με….ξενερώνει. Ηρθαν κέρδη; Καλώς. Δεν ήρθαν; Πάλι καλώς.

Κάπως έτσι την αντιλαμβάνομαι τη μέρα σήμερα. Κάντε και τη δική σας χημεία, αλλά αυτό που πάνω από όλα σας προτείνω σήμερα, είναι να είστε ΠΟΛΥ μαζεμένοι. Διαβάστε καλά τον πρόλογο. Το καθημερινό και ισόποσο και αλόγιστο παιχνίδι, είναι η απόλυτη καταστροφή. Ραντεβού στο chat και αύριο με νέα στήλη στο…ίδιο χαλαρό ύφος.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras